דילוג לתוכן

שורת משכנתא לא שלי בחשבון. מפריע ללקיחת משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
6 3 218 3
  • אני משלם מהחשבון שלי משכנתא של מישהו אחר. מניח שאוכל גם להוכיח את זה. האם שורת החוב הזה תפריע לי להכנסות בבקשת משכנתא?
    הסוד- השכירות של הדירה הזו גם נכנסת לחשבון שלי. אבל את זה לא חייבים לגלות לבנק. תמיד אפשר לומר שזו הכנסה אחרת. השאלה אם הבנק יעשה את הלומדעס שזה קשור?

• אני משלם מהחשבון שלי משכנתא של מישהו אחר. מניח שאוכל גם להוכיח את זה. האם שורת החוב הזה תפריע לי להכנסות בבקשת משכנתא?
    הסוד- השכירות של הדירה הזו גם נכנסת לחשבון שלי. אבל את זה לא חייבים לגלות לבנק. תמיד אפשר לומר שזו הכנסה אחרת. השאלה אם הבנק יעשה את הלומדעס שזה קשור?

@מבין-עניין
    לכאורה
    הבנק פשוט בודק כמה נכנס לחשבון.
    אם זה משכנתא של מישהו אחר לא מעניין אותו.

• @מבין-עניין
    לכאורה
    הבנק פשוט בודק כמה נכנס לחשבון.
    אם זה משכנתא של מישהו אחר לא מעניין אותו.

@לחכמים-לחם היגיון זה יפה. מחכה לתשובות היועצים ומי שנתקל בזה

@מבין-עניין

מה הסיפור שעומד מאחורי השורה הזו?

התחייבות קצרה או משהו לטווח ארוך?
    זה הסיכום - משכנתא מול הכנסה משכירות?

ככל וזה נראה התחייבות קבועה, הבנק יוריד לך משיעור ההכנסה בנטו.
    את הבנק לא מעניין עבור מי ההתחייבות אלא המתחייב.

• @מבין-עניין

מה הסיפור שעומד מאחורי השורה הזו?

התחייבות קצרה או משהו לטווח ארוך?
    זה הסיכום - משכנתא מול הכנסה משכירות?

ככל וזה נראה התחייבות קבועה, הבנק יוריד לך משיעור ההכנסה בנטו.
    את הבנק לא מעניין עבור מי ההתחייבות אלא המתחייב.

@Magshimim בקיצור, לדעתך עדיף להעביר את התשלום לחשבון אחר...?

• @Magshimim בקיצור, לדעתך עדיף להעביר את התשלום לחשבון אחר...?

@מבין-עניין

כן.

בעדיפות ראשונה תחת שם אחר.

נושאים מוצעים

• היתכנות מחזור משכנתא

נדל"ן ומשכנתאות מיחזור משכנתא
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    235 צפיות
    א
    @Magshimim נקודה נכונה. העוגנים זזים לאט יותר במסלול ריבית ממוצעת. והבנקים אכן מנסים להגדיל מרווחים כשהריבית יורדת כדי לשמור על הרווחיות, לכן המיקוח עליהם חשוב במיוחד עכשיו.
  • מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות מיחזור משכנתא משכנתא
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    850 צפיות
    חיסכון לחתונהח
    @Magshimim הוא בדיוק אשר דיברתי. בנוגע ל20/80 הבאתי רק דוגמא שלא תמיד מה שמצפים לעשות אחרי זמן מסוים באמת אפשר לעשות. בכל אופן בהצלחה
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    537 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    @מפתח_בינה האם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    429 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...