דילוג לתוכן

מה ההסבר לפערים בין קרנות שעוקבות אחר אותו מדד

שוק ההון והשקעות
2 2 36 2
  • יש לי 3 קרנות שעוקבות אחרי מדד ת"א 125
    (ואל תשאלו עכשיו מה הסיבה שזה מפוצל ל 3 קרנות)
    במקרה בדקתי בכמה הם עלו היום
    והפערים הם עצומים
    אי.ב.אי. כשרה (מספר נייר 1155324) עלתה היום ב 0.68% %
    הראל כשרה (מספר נייר 1155340) עלתה היום ב 0.35% %
    וקסם כשרה (מספר נייר 1155365) עלתה היום ב 0.33% %

מה ההסבר לפער הגדול בין אי.ב.אי. לשנים האחרים
    אני לא מצליח להבין אולי מישהו יודע לענות לי?

• זה קורה לפעמים בגלל חוסר נזילות אבל זה מתקן את עצמו.
    תבדוק תשואה של כמה ימים ותראה האם יש פערים.
    אתה יכול גם לבדוק את שעת העסקה האחרונה ותראה שהפער זה בגלל זה.

(מחיר קרן נקבע לפי שער עסקה אחרונה נניח שהעסקה האחרונה הייתה שעה לפני סוף היום המחיר האמיתי לא ישתקף בשער הסגירה אך הוא ייסגר למחרת).

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    130 צפיות
    צ
    @צד-שני said: @צמיחה said: @צד-שני עוקב מדדי מניות זה מסלול שבכל חברה הוא עוקב אחרי מדדים שונים, וכפי שכתבו ניתן לראות באתר הון כשר מה התמהיל בכל חברה. ומכיון שמנהלי החברה לא מחוייבים לתמהיל מסויים, הם משנים אותו מעת לעת. לכן יכול להיות הבדל גדול בין המסלולים, וזה לא אומר כלום לגבי העתיד. וא"כ לפי מה אפשר להחליט באיזה חברה? מספיק לבחור בסנופי.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    159 צפיות
    יושב בגניםי
    לקופה אין ידע אך ליתומים ולמי שדואג להם כן המעלה בשוק ההון הוא ששוק הנדל"ן דורש התעסקות מרובה אשר גורמת להרבה אנשים לחכות עד החתונה עם הכסף בשונה משוק ההון בצורה מפוקחת שהוא פתרון קל אשר יכול להגדיל את כספי היתומים רבות. אם יש מישהו שהתעסק בעבר בנושא אשמח שיגיב ויכתוב מה יצא לו.
  • מה עדיף עכשיו ת"א 125 S&P 500 ?

שוק ההון והשקעות
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    ד
    @מחשב-מסלול-מחדש . זו בדיוק הנקודה שאני חושב שלא . אני חושב שגם פאסיבי יכול לשלב בתיק ההשקעות שלו נאסדק . כמובן שאני לא ממליץ , ולא רק בגלל שאסור אלא כי זה דבר שהוא נורא שונה בין אנשים ובמיוחד ההשקעה בנאסדק.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    272 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    939 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.