דילוג לתוכן

זהירות!!! עקיצות!!! ⚠️⛔

שוק ההון והשקעות
43 11 650 12
  • @556788 said:

חוץ מזה כבר מזמן היתה עליו כתבה ביתד נאמן באחד המוספים, קראו לכתבה "הנוכל שאוהב תלמידי חכמים" - זה פשוט ממש מתאים למעשיו, שם בכתבה היה כתוב סיפור מטורף לחלוטין, למי שיש כתבה זו נודה שיעלה לכאן

ח-ו-ב-ה לקרוא!! - הנוכל שאוהב תלמידי חכמים.pdf

@shimon
    וואוו, ממש תודה שהעלת, ניסיתי המון להשיג את זה ולא מצאתי, זה יעזור לכולם לקבל תמונה ברורה על המומחיות שלו וכמה קל אפשר ליפול גם אנשים לא תמימים....

• @פלוס said:

סתם מפליא אותי האמון שיש כאן למשטרה.
    מישהו כאן מכיר סיפור עקיצה קלאסי שהמשטרה עשתה משהו?

הייתי מעורב במקרה של אלימות, והמשטרה נכנסה בכל הכוח לתיק, בגביית עדויות ואיסוף מצלמות ושליחת בלשים.

@משכנתא-בקצב-שלך said:

עו"ד ששמע ממני את פרטי המקרה אמר לי שבכל יום ישנם עשרות סיפורים דומים שמגיעים למשטרה ולכם בדרך כלל הם לא עושים עם זה כלום.

עדיין חשוב מאוד להגיש תלונה, כי ככל שיצטבר יותר תלונות כך הסיכוי שזה יטופל עולה.

@סתם-אחד said:

הייתי מעורב במקרה של אלימות, והמשטרה נכנסה בכל הכוח לתיק, בגביית עדויות ואיסוף מצלמות ושליחת בלשים.

אני לא יודע למה התכוונת, אבל יש סוג של אלימות שהמשטרה מטפלת בה מהר, וד"ל

• @מבין-עניין
    אם היית קורה את הכתבה שהתפרסמה לפני כמה שנים ביתד ["הנוכל שאוהב תלמידי חכמים"], לא היית כותב כך...
    הוא מתוחכם בעליל, יש לו לשון חלקה וגאונות יתרה....
    הוא שובה את הנעקץ במתק שפתיו

הוא מספר שהוא מתקרב לדת ורב הבטיח לו שאם הוא יתן מעשרות יהיה לו ישועות וכו'
    בסיפור שהובא ביתד, הוא עזר לאברך הרבה לפני שהוא עקץ אותו, הוא עשה לו קנייה בשווי של כ 2000 ש"ח והביא לו עד הבית בערב חג פסח!
    ואז אמר לו שיעזור לו לכסות חובות, ואז הוא התחיל לאחד לו את ההלוואות, ומכאן הכל מובן....
    הוא השאיר אותו עם חובות של מליונים, עם החזרים של 20% ריבית!!!
    שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ ימ"ש....

@556788 said:

שם בכתבה טענו שוודאי שבחברות האשראי יש מי שעוזר לו כי הוא תוך דקות מצליח להשיג הלוואות והכסף תוך כמה שעות או כבר למחרת נמצא בחשבון של הנעקץ, ומשם עובר בקלות לעוקץ

לא נראה לי,
    חברות האשראי תמיד נותנות הלואה מהיום להיום,
    על זו גאוותן
    וזה חלק מהמודל העסקי שלהן
    נשמע מוזר שחברות הענק האלה ירדו לרמה של שת"פ עם נוכל רקק שכזה
    אבל לך תדע...

נושאים מוצעים