דילוג לתוכן

עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן

שוק ההון והשקעות
4 4 68 4
  • שלום חברים,
    מחר יום ג', ה' אלול - אני מעביר שיעור בזום
    איך ניתן להגיע לרווח שנתי ממוצע של מעל 50% מנדל"ן בארץ (בהשקעה פסיבית לגמרי).
    המטרה היא לא לשכנע שזה יותר טוב משוק ההון וכו',
    וגם לא להציע את המהלך לכל אחד ללא ניהול סיכונים מותאם -
    רק לפתוח את החשיבה לאלו שעדיין לא נחשפו למושג של צבירת הון מנדל"ן.
    ההרשמה מכאן - תביאו חברים!
    יהיה מעניין בע"ה

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

@משה-חיים
    אין לי זום ב''ה
    אפשר האזנה טלפונית ? אפ' שנבין רק חלקית
    תודה

• מסקרן מאד

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

50 אחוז בשנה?
    כידוע המאמר,
    מעל עשרה אחוז תשואה בשנה?
    זו לא השקעה, זו עקיצה בטוחה.

@משה-חיים said:

שאלה נוספת, זה גם מדובר על רכישת דירה שנייה?
    נשמח לקצת יותר פרטים שנבין על המדובר.
    תודה!!

נושאים מוצעים

• קריסת חברת נדל"ן ?

שוק ההון והשקעות קריסה כלכלית
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    141 צפיות
    ש
    הי שלום זה פורסם בהפרגוד מישהו יודע משהו ?[image: 1773283842510-image_48253_1.jpeg]
  • 5 הצבעות
    69 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    כתב בסקר: מה דורש יותר טרחה שוק ההון או נדל"ן?: @משהמשה חושב שהאסטרטגיה היחידה היא לחסוך כל חודש סכום יפה @אפ_על_פי_כן נראה שזה נכון גם במקרה שלך… בעז״ה שתצליח בזה
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    185 צפיות
    טריידרט
    @משהמשה כתב באני כבר מפקיד לגמ"ח, להפסיק את ההפקדות?: האם יש מקום שמאפשר הפקדות בסכום קטן ומנהל עבור כל הלקוחות את ההשקעה כמו סוחרי נדלן למי שמחפש סיכוי מוגבר בסיכון מוגבר (מעל המוכר) - מובחרים במדד ה"נאסדאק", המדד מרכיב את 100 החברות החזקות בארה"ב, לרוב בתחום הטכנולוגיה, שם עיקר התנודיות וגם עיקר הכסף, ובכל זאת מדובר במדד מפוזר על פני כלל החברות הגדולות והבינוניות, כך שזה מאזן סיכון משמעותי, [image: 1748573874872-2ef75648-1904-45f6-bbd1-753929be06e9-image.png] [image: 1748573927886-ff2e596e-e527-4374-97ed-c50864cf0124-image.png]
  • 0 הצבעות
    103 פוסטים
    7k צפיות
    ר
    @ה.-שלמה @שמיל-שמיל אם אני ואשתי אזרחי ארה"ב, שנה קודמת לא דיווחתי כלל, כי ההכנסות היו מתחת לתקרה, בשנה הקרובה אצטרך לדווח, האם אצטרך לשלם מס על הכנסת שכיר של כ8000 ש"ח בחודש השקעה בקרנות אמריקאים [דרך מיטב] ע"ס 18 אש"ח עסק עצמאי עוסק זעיר / פטור /מורשה [עדיין לא פתחתי, אבל מתכוון לפתוח בקרוב, אשמח לדעת אם עלי לשכלל גם מס אמריקאי]. הכנסה משכירות של 5500 [גם משלם שכירות] כמו כן בפתיחת עסק יש תשלום של ביטו"ל לארה"ב? וא"כ כמה ואיך מדווחים על זה?
  • 3 הצבעות
    468 פוסטים
    30k צפיות
    ס
    @הברסלבר said: @מ.-יפה דירה של 2.5 מיליון ומושכר רק ב 6500 ??? כן זה אפילו הרבה, אתה יכול לבדוק ב https://www.nadlan.gov.il/?view=settlement&id=2610&page=deals