דילוג לתוכן

מלכי רבנן - ועד הישיבות

כלכלת המשפחה
4 4 259 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    73 צפיות
    פשוט יהודיפ
    1 ל11 12 ככה זה נקרא
  • 3 הצבעות
    20 פוסטים
    2k צפיות
    י
    הערב בקו המידע הקלטות מהגר"צ ברוורמן ומהרב אליהו פוזן על מיזם כלא 1000 בתחילת הדברים מורה הרב ברוורמן שאפשר לכתחילה להצטרף מכספי מעשרות להצטרפות עכשיו-בנדרים פלוס
  • 'חופש כלכלי'

כלכלת המשפחה 613
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    235 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב: אבל האמת היא שמי שנמצא עמוק יותר בתחום צבירת נכסים - מגיע גם ל-10% ויותר, כך שמדובר ביעד של 5-6 מיליון בלבד במחילה, באופן כללי, אתה מדבר לאחרונה בפוסטים ובוובינרים שלך כמו מישהו שעכשיו ׳׳גילה את אמריקה׳׳, נעשה כמה פליפים נגיע לחמש מליון ונקבל תשואה של 12% בשנה... עובדתית, החיים וההשקעות שם לא קלים, מאות אברכים ואלפי בעלי בתים מושקעים במולטי-פמילי ועושים פליפים, והרבה הרבה רחוקים מאוד מההבטחות המוגזמות שאתה ואחרים משמיעים, אני גם מכיר משקיעים מומחים שעזבו בשנים האחרונות את השוק הזה מחוסר כדאיות מול עיסוקים אחרים. יש שם פוטנציאל, אבל שוב, אני ממליץ לך להוריד את האש קצת ולחכות ולהבנונן במשך תקופה יותר ארוכה על השוק שם, ובעיקר לדבר עם משקיעים מנוסים, לא עם משווקים ולא עם סוחרים ולא עם משקיעים חדשים בתחום... בהצלחה רבה !
  • 10 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    9988779
    @קל-זכות מה עם דוד אירנשטיין ? הנואם בחסד עליון
  • 2 הצבעות
    72 פוסטים
    4k צפיות
    קל זכותק
    @סתם-אחד said: @קל-זכות said: קנסות לא נראה לי ריביות והצמדה עקרונית יש, אבל נראה לי שאפשר להגיע להסדרים סתם-אחד said: אז תמיד כדאי לנסות לקבל מקסימום... זה לא נשמע הגיוני. המציאות שאנשים שנדרשו פתאום להשיב סכומים גבוהים מאוד שכבר השתמשו איתם ואין להם אותם, מתקשים מאוד להביא את הכסף גם אם הם מצליחים להגיע להסדר לגבי ריביות והצמדה ואפילו לגבי פריסת תשלומים. הרי קבלת הקצבה גורמת לאנשים לא אחת העלאת רמת חיים או הקטנת הכנסות וכאשר הם נדרשים להשיב את הכסף רטרו זו בעיה עצומה. https://kalzchot.com/כשחשבון-הבנק-לא-יודע-להתמודד-עם-השפע/