דילוג לתוכן

הלוואה ב-1.5% ריבית (!)

שוק ההון והשקעות
2 2 53 3
  • הייתי אתמול בכנס גדול ל-200 בעלי עסקים, ופגשתי יועץ פיננסי ותיק המתמחה במינוף וניהול סיכונים - להגדלת הון.
    אנחנו עולים לזום יום ב' בשעה 21:00 כדי להבין ממנו איך תכלס מקבלים הלוואה עם ריבית ברצפה, ולמי זה מתאים.
    אם הסתפקתם בין חשבון מסחר אישי לבין השקעה דרך גופי הביטוח - יש כאן מידע מאוד רלוונטי עבורכם..!
    מוזמנים להצטרף מכאן
    חורף בריא מלא בהצלחה ושגשוג!
    🙂

• הייתי אתמול בכנס גדול ל-200 בעלי עסקים, ופגשתי יועץ פיננסי ותיק המתמחה במינוף וניהול סיכונים - להגדלת הון.
    אנחנו עולים לזום יום ב' בשעה 21:00 כדי להבין ממנו איך תכלס מקבלים הלוואה עם ריבית ברצפה, ולמי זה מתאים.
    אם הסתפקתם בין חשבון מסחר אישי לבין השקעה דרך גופי הביטוח - יש כאן מידע מאוד רלוונטי עבורכם..!
    מוזמנים להצטרף מכאן
    חורף בריא מלא בהצלחה ושגשוג!
    🙂

@משה-חיים כתב:

מוזמנים להצטרף מכאן

נראה לי צריך גילוי נאות. לא?
    אבל מה יצא מההלוואות בריבית 1.5%???????

נושאים מוצעים

• מדריך נדל"ן להורדה

נדל"ן ומשכנתאות 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    142 צפיות
    ש
    הנה המדריך מדריך - איך באמת בוחרים בנדלן (1).pdf
  • עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן

שוק ההון והשקעות 613
    23
    2 הצבעות
    23 פוסטים
    849 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @מבין-עניין said: השכונה התחילה בקול רעש גדול עם מחירים בשמים הרבה מעל המחירים במרכז העיר. כעת המחירים הריאליים שם עוד פחות מפרדס כץ (בשיקלול מחסן חניה וכו' שמקבלים שם). עם זה אני מסכימה לגמרי לגמרי. ב''ה גם הלקוחות שלי שרכשו דירות יד שנייה וחדשות בצפון בני ברק, רכשו יותר באיזור של פרדס כץ- הירקון וכו', בהחלט השכונה עצמה של מתחם הסופרים אם לא היה את ההיצע של צפון בני ברק היה לה יותר קל. אבל גם על מעבר לז'בוטינסקי הרבה אומרים שזה לא בני ברק (צודקים!) אבל השינוי יהיה מוכרח להגיע וכל השאלה היא הקצב.
  • 11 הצבעות
    4 פוסטים
    216 צפיות
    י
    כיף להעשיר מידע תודה רבה אתה מנסח מדהים!
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    353 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.
  • כלכלת ארה"ב לאן?

שוק ההון והשקעות s&p 500
    12
    1
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    712 צפיות
    טריידרט
    לפי הניתוח הטכני של איש מקצוע (שאני סומך עליו), אפשרי בהחלט (לא שזה הצפי) שהמדד S&P500 ירד עד 5100, דהיינו ירידה נוספת של 7.5% בערך, כלומר, שעד שם זה עדיין בגבולות התנודות הסבירות, אז אל תהיו מופתעים. לא יעוץ, ללא אחריות, אך חשוב לא להיכנס לפאניקה במדה וזה יקרה, כי העיתונאים יעשו מזה "קריסה טוטאלית בלתי ניתנת לשיקום לנצח"