דילוג לתוכן

וובינר הכנה לקראת פסח

כלכלת המשפחה
3 2 266 2

נושאים מוצעים

• שאגת הארי - משכורת

כלכלת המשפחה מתווה למלחמה
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    16 צפיות
    מ
    שאלה - אשתי עובדת בשתי עבודות. באחת קיבלה משכורת על המלחמה, ובאחת לא [שם היא לפי ימים / שעות]. האם מישהו יודע האם ניתן לצאת לחל"ת רק על העבודה האחת?. ואם כן איך עושים זאת?, וכמה מקבלים? שמעתי שיש אפשרות שהמדינה תחייב את המעסיק לשלם על ימים אלו, למרות שלא משלם בד"כ על חגים וחופשות [עובד שעתי / יומי], מישהו יודע מה התנאים?? אשמח למידע . תודה.
  • 8 הצבעות
    6 פוסטים
    134 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • שתפו קווי מידע בנושא כלכלה והשקעות

הועבר כלכלת המשפחה קו המידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    308 צפיות
    9988779
    קו רווח וכלכלה 0-777-912-190 מענה הלכתי ומקצועי שיעורי הלכה ועיון והרבה מידע פרקטי פורום שאלות ותשובות בשלוחה 8
  • תזכורות לקראת סוף שנת המס

כלכלת המשפחה שנת מס משימות סוף שנה
    10
    3 הצבעות
    10 פוסטים
    226 צפיות
    אבי ר.א
    @הקוד-הפיננסי כתב בתזכורות לקראת סוף שנת המס: גם קפטן קרדיט קפטן קרדיט ודן אנד ברדסטריט זה היינו הך או אותו דבר??...
  • 6 הצבעות
    5 פוסטים
    338 צפיות
    א
    בערוץ גוטפלוס הועלה עכשיו ערוך יותר https://youtu.be/bsV9GKRt2A4 Spoiler פחות 10 דקות... עקב תקיעות והפסקות שנחתכו