דילוג לתוכן

הלוואה בתנאים טובים

כלכלת המשפחה
27 12 1.3k 12

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    79 צפיות
    א
    @חיסכון-לחתונה said: א. אשמח לשמוע באיזה בנק ומה הסיבה שקיבלת הלוואה במחיר כזה? (האם לקחת ג"כ משכנתא מאותו בנק באותו זמן? פאג"י, אכן בגלל משכנתא, פלוס המלצה שהיתה לי על החשבון בגלל התנהלות תקינה במשך שנים רבות. ב.כתבת שאתה לא מאמין במדד S&P500, ע"פ מה האמון שלך בנוי? על אנשים אנונימים שכותבים תגובות בפורומים? כי אם אתה שואל כאן מה לעשות אם הכסף אז מסתמא לא עברת קורסים כל שהם... יש די והותר נידונים על זה בכל פורום ותת פורום אפשרי, ובכל פינת קפה מאולתרת, אין ענין גם כאן... בוא נניח שזו תחושת כרס אישית שלי, וזו בעיה שלי. עכ"פ זה הנתון. ג. הפריים ב12 שנה יכול להשתנות הרבה מאוד. ואתה מסתמא מחפש השקעה לתווך ארוך, לכן מי אמר שה"ריבית האטקרטיבית" תשאר גם עוד 3 שנים ממש לאו דווקא לטווח ארוך, אפילו פיקדון עם תחנות יציאה נוחות כדי לברוח ברגע שזה כבר לא ישתלם. או להפך - תשואה שמבוססת גם היא על הפריים או ריבית בנק ישראל והנגזרים ממנה, וכך זה ימשיך להיות משתלם תמיד. ד. בהלוואת שיעבוד נכס במשכנתא שמוצערת עבור שיפוץ וכדו' אפשר להשיג ריביות נמוכות יותר יכול להיות, אבל לא שווה לי את ההתעסקות. גם ההלוואה הנ"ל - כל השאלה שלי מתחילה אחרי שכבר יש לי את הכסף ביד והשאלה היא האם להחזיר או להשקיע אותו. אני לא מאלה שלוקחים הלוואות בשביל להשקיע, לא בשלב זה של החיים.
  • 7 הצבעות
    3 פוסטים
    190 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @חופש-כלכלי בהחלט כל אדם יכול להתקדם בזכות תהליך. וכל שכן אם הוא לא בדיוק סוגר את החודש
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    248 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יהודי-גאה באופן כללי לעלות דירוג אשראי לוקח בין 4 חודשים ל3 שנים 4 חודשים מתחילים לראות שיפור בכל הדירוג. ועד 3 שנים במקרה של אכ"מ צ'קים שחזרו וכו'. למחוק דירוג אשראי זה בעייתי וכתחילה בכלל לא כדאי לעשות את זה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    ia90990I
    קיבלנו הצעה מבנק יהב להלוואה של 120,000 ש"ח עם ריבית של פריים + 0.5% [כפוף בהעברת חשבון] ואפשרות לפרוס ל18 שנה זה נשמע די טוב לכאורה.. האם מישהו שמע על הלוואות יותר משתלמות בכאלה סכומים..? אני ישמח מאוד לחוות דעת של מישהו.. תודה רבה
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    571 צפיות
    צ
    @שמואל בהיגיון אתה צודק, אבל זכורני ששמעתי מאהרן סלומון שכן אפשר לשנות, צריך לבדוק את זה.