אחיסמך בשערי עכו
-
@שששששש יש כבר חתימה על החוזים?
המחירים שכתבת סופיים?
זה מחיר של עלות בנייה בלי עלות קרקע.@חופש-כלכלי המחירים הם פחות או יותר סופיים
החתימה של החוזים אמור להיות בערך עוד חודשיים
זה מחיר כולל
יהיו חייבים לקחת משכנתא מ2 בנקים שעובדים עם הפרויקט (וגם יועצי משכנתאות דרכם שזה אומר שצריך להיות עם תנאים טובים)
אמור להיות הלוואה בנקאית של 130,000 בשביל ההון העצמי -
לא יודע למה... אבל נראה לי ש"עכו" לא ממש מדבר לחרדים. ולפי מה שאני שמעתי... ההרשמה ממש לא מלאה בחברון לא גילו סימני התלהבות בלשון המעטה. וצריך לדעת שדי "מתאבדים" על זה בהנהלת הישיבה. יש שם שלא הוזכר פה שהוא מנהל את כל הפרוייקט באמת והוא קשור בעבותות לישיבת חברון
-
לא יודע למה... אבל נראה לי ש"עכו" לא ממש מדבר לחרדים. ולפי מה שאני שמעתי... ההרשמה ממש לא מלאה בחברון לא גילו סימני התלהבות בלשון המעטה. וצריך לדעת שדי "מתאבדים" על זה בהנהלת הישיבה. יש שם שלא הוזכר פה שהוא מנהל את כל הפרוייקט באמת והוא קשור בעבותות לישיבת חברון
@מבין-עניין חברון לא ממש מעניין אם יהיו או לא, הם לא כל הציבור
יש מספיק נרשמים גם בלעדיהם וזה לא נועד רק בשבילם -
@מבין-עניין חברון לא ממש מעניין אם יהיו או לא, הם לא כל הציבור
יש מספיק נרשמים גם בלעדיהם וזה לא נועד רק בשבילם@שששששש למה נראה לך שאמרתי שמעניין את מישהו? תקרא שוב לאט מה שכתבתי.
בלי אמוציות.
רק הבאתי עובדות שאין התלהבות מהפרוייקט וממש לא נסגרה ההרשמה כפי שכמה ניסו להגיד פה -
@שששששש למה נראה לך שאמרתי שמעניין את מישהו? תקרא שוב לאט מה שכתבתי.
בלי אמוציות.
רק הבאתי עובדות שאין התלהבות מהפרוייקט וממש לא נסגרה ההרשמה כפי שכמה ניסו להגיד פה@מבין-עניין לא צריך שיהיה התלהבות צריך שירשמו, ונרשמו אלפים
ואני גם יודע שבטעות קיבלו יותר מידי ל5 חדרים ועכשיו מנסים לראות מה לעשות עם זה -
@שששששש למה נראה לך שאמרתי שמעניין את מישהו? תקרא שוב לאט מה שכתבתי.
בלי אמוציות.
רק הבאתי עובדות שאין התלהבות מהפרוייקט וממש לא נסגרה ההרשמה כפי שכמה ניסו להגיד פה@מבין-עניין מה אתה בעצם מנסה להשיג?
שזה לא יצליח?
או שאתה רוצה שישכנעו אותך בעקיפין? -
לא מנסה כלום. איןלי שום אינטרס נגד או בעד. בהבנתי לא יצליח אבל אדרבא רוצה לשמוע דעות נוספות. אולי אני טועה
-
פוסט זה נמחק!