דילוג לתוכן

מענק עבודה

• @shimon
    תודה,
    אבל למה כתבו שיש לי מספר נכסים, אם כבר כמה שנים שאנחנו זכאים למענק עבודה, ולא חל שום שינוי במספר הנכסים?

@צמיחה
    אין ברירה אחרת מלהגיש ערעור
    בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק
    מתוך הגליון הדיגטלי שיצא בעבר ע"י "אגודת ישראל"
    כמדי שנה אנו נתקלים בפניות רבות של מי שתביעתם נדחתה עקב טענת רשות המיסים שיש ברשותם נכס נוסף, בו בזמן שאין להם כל נכס מלבד דירת המגורים.
    כדי לפתור את הבעיה יש להגיש הצהרה על מספר נכסים https://govforms.gov.il/mw/forms/1_004@taxes.gov.il?gbxid=1 או באמצעות הטפסים המצורפים._מענק_עבודה.pdf

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מיצוי זכויות ב-
  • שלום וערב טוב!
    בתחילת שנת 2023 קבלנו דמי לידה שהתחלקו עבור חדשים דצמבר(22)-ינואר-פברואר-מרץ.
    כשהגשנו תביעה למענק עבודה לשנת 2023 קיבלנו סירוב
    אבל אח"כ ראינו את המידע להלן:
    unnamed.png
    פנינו אם כן לבטוח לאומי כדי לקבל את הטופס הנ"ל, אך זו תשובת הנציגה:
    אין טופס כזה בביטוח לאומי.

משהו התנסה בעניין ויודע לכוון אותנו מה כן צריך לעשות?

• @shimon
    תודה,
    אבל למה כתבו שיש לי מספר נכסים, אם כבר כמה שנים שאנחנו זכאים למענק עבודה, ולא חל שום שינוי במספר הנכסים?

@צמיחה גם לי היתה את אותה בעיה שכתבו שיש לי מספר נכסים, בבדיקה שלי ושל כל שכניי התברר שהקבלן שבנה את הדירות רשם אותם משום מה כקרקע ולא כדירה ולכן רשות המסים החשיבה את זה שיש לי נכס שלא מזכה, ע"י הטופס הצהרה על מספר נכסים אמור להסתדר הנושא הזה, אם כי היו לי חברים שהיו צריכים להגיע בפועל למיסוי מקרקעין ושם לעדכן כיון שדרך האתר לא התייחסו לטופס הזה, באופן אישי היתה לי סיעתא דשמיא ואחד הפקידים במיסוי מקרקעין אמר לי לשלוח למייל האישי שלו את הטופס והוא סידר את זה במהירות ובקלות, שאלתי אותו לאחמ"כ אם אני יכול להעביר את המייל שלו לחברים נוספים, וקיבלתי ממנו תשובה לקונית שיש את הדרכים הרשמיות איך פונים למיסוי מקרקעין.

• @צמיחה גם לי היתה את אותה בעיה שכתבו שיש לי מספר נכסים, בבדיקה שלי ושל כל שכניי התברר שהקבלן שבנה את הדירות רשם אותם משום מה כקרקע ולא כדירה ולכן רשות המסים החשיבה את זה שיש לי נכס שלא מזכה, ע"י הטופס הצהרה על מספר נכסים אמור להסתדר הנושא הזה, אם כי היו לי חברים שהיו צריכים להגיע בפועל למיסוי מקרקעין ושם לעדכן כיון שדרך האתר לא התייחסו לטופס הזה, באופן אישי היתה לי סיעתא דשמיא ואחד הפקידים במיסוי מקרקעין אמר לי לשלוח למייל האישי שלו את הטופס והוא סידר את זה במהירות ובקלות, שאלתי אותו לאחמ"כ אם אני יכול להעביר את המייל שלו לחברים נוספים, וקיבלתי ממנו תשובה לקונית שיש את הדרכים הרשמיות איך פונים למיסוי מקרקעין.

@אבינדב-הכהן
    אבל אצלי לא היה שינוי בדירה והיו שנים שכן קיבלנו מענק עבודה.

• שלום וערב טוב!
    בתחילת שנת 2023 קבלנו דמי לידה שהתחלקו עבור חדשים דצמבר(22)-ינואר-פברואר-מרץ.
    כשהגשנו תביעה למענק עבודה לשנת 2023 קיבלנו סירוב
    אבל אח"כ ראינו את המידע להלן:
    unnamed.png
    פנינו אם כן לבטוח לאומי כדי לקבל את הטופס הנ"ל, אך זו תשובת הנציגה:
    אין טופס כזה בביטוח לאומי.

משהו התנסה בעניין ויודע לכוון אותנו מה כן צריך לעשות?

@אביב
    זה הטופס
    https://www.gov.il/BlobFolder/service/itc-request-spread-income-over-number-years/he/Service_Pages_Income_tax_itc116c.pdf?&~nfopt(fileDistorted=24800583253128117)
    הוא משוייך לרשות המיסים,
    צריך לפנות לרשותהמיסים ולהסדיר זאת מולם.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    109 צפיות
    ה
    שלום לחברי הפורום הנפלא! אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני תודה נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה
  • 6 הצבעות
    3 פוסטים
    319 צפיות
    קל זכותק
    אשמח לשמוע רשמים ממי שקיימו כינוסים כאלו בקהילה שלהם וכן מכאלו שמעונינים לקיים מה האתגרים שנתקלו בהם מה הדברים שהביאו תועלת וכו' אגב, עכשיו זה הזמן של הציבור לבקש מהעירייות בערים השונות לקיים כינוסים מסוג זה בבין הזמנים
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    219 צפיות
    ה
    בבית שמש אישרו את ההנחה כפול 3 [עד 90%]
  • זכויות עובדים במגזר בחרדי

הועבר כלכלת המשפחה מיצוי זכויות
    4
    7 הצבעות
    4 פוסטים
    221 צפיות
    א
    @רק-בס-ד תכנס לאזור אישי ברשות המיסים, ותנסה להוציא טפסי 106 לשנים המדוברות.
  • קריאת חובה להורים לילדים

הועבר כלכלת המשפחה מיצוי זכויות
    9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    436 צפיות
    ניסן עציונינ
    @טריידר כתב בקריאת חובה להורים לילדים: @ניסן-עציוני כתב בקריאת חובה להורים לילדים: ממידע שראיתי ברשת, נשמע שזה משתלם, לפי מה שקראתי אין הרבה חברות שמאפשרות ביטוח כזה, ורק דרך קופת החולים זה אפשרי, כי לחברותז ה לא משתלם, אל תסמכו עלי, תחפשו מידע בעצמכם, אני לא מכיר את התחום הזה. זה משתלם, אך לא בטוח האם חברת ביטוח לא תפסיק את השירות לפני שתגיעו למצב שתצטרכו את השירות ! הביטוח סיעודי של כללית נקלע לקשיים כלכלים, ועדכנו ושינו את הפסוליה לרעת הלקוחות, וגם אצל שאר הקופות זה לא ממש רווחי, ולטווח הארוך זה לא נראה טוב. כך שאת הילדים ודאי כדאי לרשום מאחר והם בחינם, עבור המבוגרים, תבדקו האם שווה לכם להקציב את הסכום עבור סיכוי/סיכון מסוים. לא בדקתי, אבל ממה ששמעתי מהמומחים בתחום, אני מבין הפוך, לחברות לא שווה לתפעל את הביטוח הסיעודי והם גובים עליו מחירי עתק, האופציה הכמעט יחידה להכנס לביטוח סיעודי הוא דרך קופות החולים אותם מחייבת המדינה לאפשר ביטוח כזה.