מענק עבודה
-
@shimon
תודה,
אבל למה כתבו שיש לי מספר נכסים, אם כבר כמה שנים שאנחנו זכאים למענק עבודה, ולא חל שום שינוי במספר הנכסים?@צמיחה
אין ברירה אחרת מלהגיש ערעור
בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק
מתוך הגליון הדיגטלי שיצא בעבר ע"י "אגודת ישראל"
כמדי שנה אנו נתקלים בפניות רבות של מי שתביעתם נדחתה עקב טענת רשות המיסים שיש ברשותם נכס נוסף, בו בזמן שאין להם כל נכס מלבד דירת המגורים.
כדי לפתור את הבעיה יש להגיש הצהרה על מספר נכסים https://govforms.gov.il/mw/forms/1_004@taxes.gov.il?gbxid=1 או באמצעות הטפסים המצורפים._מענק_עבודה.pdf -
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מיצוי זכויות ב-
-
שלום וערב טוב!
בתחילת שנת 2023 קבלנו דמי לידה שהתחלקו עבור חדשים דצמבר(22)-ינואר-פברואר-מרץ.
כשהגשנו תביעה למענק עבודה לשנת 2023 קיבלנו סירוב
אבל אח"כ ראינו את המידע להלן:
פנינו אם כן לבטוח לאומי כדי לקבל את הטופס הנ"ל, אך זו תשובת הנציגה:
אין טופס כזה בביטוח לאומי.משהו התנסה בעניין ויודע לכוון אותנו מה כן צריך לעשות?
-
@shimon
תודה,
אבל למה כתבו שיש לי מספר נכסים, אם כבר כמה שנים שאנחנו זכאים למענק עבודה, ולא חל שום שינוי במספר הנכסים?@צמיחה גם לי היתה את אותה בעיה שכתבו שיש לי מספר נכסים, בבדיקה שלי ושל כל שכניי התברר שהקבלן שבנה את הדירות רשם אותם משום מה כקרקע ולא כדירה ולכן רשות המסים החשיבה את זה שיש לי נכס שלא מזכה, ע"י הטופס הצהרה על מספר נכסים אמור להסתדר הנושא הזה, אם כי היו לי חברים שהיו צריכים להגיע בפועל למיסוי מקרקעין ושם לעדכן כיון שדרך האתר לא התייחסו לטופס הזה, באופן אישי היתה לי סיעתא דשמיא ואחד הפקידים במיסוי מקרקעין אמר לי לשלוח למייל האישי שלו את הטופס והוא סידר את זה במהירות ובקלות, שאלתי אותו לאחמ"כ אם אני יכול להעביר את המייל שלו לחברים נוספים, וקיבלתי ממנו תשובה לקונית שיש את הדרכים הרשמיות איך פונים למיסוי מקרקעין.
-
@צמיחה גם לי היתה את אותה בעיה שכתבו שיש לי מספר נכסים, בבדיקה שלי ושל כל שכניי התברר שהקבלן שבנה את הדירות רשם אותם משום מה כקרקע ולא כדירה ולכן רשות המסים החשיבה את זה שיש לי נכס שלא מזכה, ע"י הטופס הצהרה על מספר נכסים אמור להסתדר הנושא הזה, אם כי היו לי חברים שהיו צריכים להגיע בפועל למיסוי מקרקעין ושם לעדכן כיון שדרך האתר לא התייחסו לטופס הזה, באופן אישי היתה לי סיעתא דשמיא ואחד הפקידים במיסוי מקרקעין אמר לי לשלוח למייל האישי שלו את הטופס והוא סידר את זה במהירות ובקלות, שאלתי אותו לאחמ"כ אם אני יכול להעביר את המייל שלו לחברים נוספים, וקיבלתי ממנו תשובה לקונית שיש את הדרכים הרשמיות איך פונים למיסוי מקרקעין.
@אבינדב-הכהן
אבל אצלי לא היה שינוי בדירה והיו שנים שכן קיבלנו מענק עבודה.