דילוג לתוכן

מחאה אדירה נגד אאורה ישראל על חילולי קברים ביהוד

הועבר תורני
39 13 4.9k 12

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    22 פוסטים
    281 צפיות
    א
    @התםםםםם כתב בפסק הלכה מהגרי"מ רובין בעניין מחלת ילד כשהבעל אברך: אני שאלתי את הרב ברוורמן והוא ענה לי שאין בעיה (זה היה בטלפון ככה שלא שאלתי למה) רק רוצה לוודא: האם הסברת לרב ברוורמן היטב את כל הפרטים? ואת לשון החוק? (לא אמרתי שלא, רק רוצה להיות בטוח.) אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק אמרת ומה בדיוק ענה.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    316 צפיות
    ס
    @ילוז-אברהם כתב ברשימה של קרנות כספיות כשרות: אני צריך רשימה של קרנות כספיות כשרות אפשר לשלוח לכאן או לעדכן איפה יש רשימה כזו תודה רבה תראה כאן את הטבלה המפורטת של אהרן זלץ, יש שם רשימה של כל הקרנות הכשרות כולל קרנות כספיות. הנה צילום מסך מתוך הטבלה שלו: [image: 1761065015704-caecc93b-90ff-4608-80f7-7b695e0eacc2-image.png]
  • מכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?

תורני
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    271 צפיות
    חופש כלכליח
    @אב-מאושר כתב במכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?: שמעתי שהמכירה לחברת חשמל היא בדרך כלל רק דרך הרשת האזורית הקרובה ולא ברשת הכללית, ולרוב זה בכלל לא עובר את הטרנספורמטור האזורי, כך שאם האיור שומר תורה ומצוות יתכן שזה משנה את הדיון. אני לא מכיר הרבה אזורים שומרי תורה ומצוות שיש שם גג פנוי לקולטים
  • 1 הצבעות
    7 פוסטים
    189 צפיות
    ש
    @טריידר התכוונתי לומר שבנושא זה כסף הוא כמו קשרים, גם אם אדם יזכה בלוטו ובטיפשותו יפרסם זאת בכל השכונה וכוווולם יהיו חברים שלו, אותם 'חברים' יהיו הראשונים לצחוק עליו כשיפסיד את הכל ויכנס לחובות. (ע"פ הסטטיסטיקה). ואחרי ההפסד יראו מי באמת היה חבר שלו ומי באמת היה חבר אבל של הכסף שלו...
  • 0 הצבעות
    33 פוסטים
    797 צפיות
    א
    @הקול-השפוי כתב בהאם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?: אם המדינה רוצה לגבות מהאזרחים כזאת ריבית, היא צריכה גם לשלם אותה. היא גובה ריבית על כסף שלא שילמת לפי דרישתה. ולכן היא תשלם לך ריבית על כסף שדרשת חזרה ולא קיבלת.