דילוג לתוכן

ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן

שוק ההון והשקעות
47 20 1.5k 18

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    1 פוסטים
    213 צפיות
    חופש כלכליח
    @ישראל-גוטמן מתקדם במהירות ליעד!!!! [image: 1761575367820-f5127e32-2435-493d-b205-71ab7ed79dde-image.png]
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    261 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • קורסים מקצועים ואמינים

פרנסה כלכלה נבונה קורסים יעוץ
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    282 צפיות
    טריידרט
    אהרן זילבר - התפתחות אישית ועסקית
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    170 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)
  • 2 הצבעות
    178 פוסטים
    6k צפיות
    א
    @משהמשה אני מניח שאם תתבונן במה שהעתקת מדברי תראה שזה כבר כתוב שם....