מוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת"
-
@רחל-עומסי יש לי קרן כספית פעילה אני מעוניין במקביל לפתוח עוד קרן, זאת אומרת עוד סכום באותה הקרן אך חשוב לי שיהיה בתיק נפרד איך עושים את זה?
@איש-קיש
לא ידוע לי שיש אפשרות.
למה לא תפתח בקרן אחרת?
להלן פרוט קרנות כספיות
קרן כספית- להלן פרוט קרנות כספיות והכשרים (מוזרח בצהוב המומלץ)
חברה מס' קרן כשרות דמי ניהול
מגדל 5138094 בד"ץ העדה החרדית, גלאט הון 0.09%
אי.בי.אי. 5139522 הרב אריה דביר 0.09%
הראל 5137815 הרב אריה דביר 0.1%
מיטב 5136544 הרב אריה דביר 0.14%
אלטשולר שחם 5105820 תשואה כהלכה 0.19% -
@איש-קיש
לא ידוע לי שיש אפשרות.
למה לא תפתח בקרן אחרת?
להלן פרוט קרנות כספיות
אלטשולר שחם 5105820 תשואה כהלכה 0.19%@רחל-עומסי תודה על המידע
מישהו המליץ פה לפני תקופה על קרן כספית שקלית כשירה של מגדל שמניבה תשואה של 0.454 ובזה שמתי היית ממליצה לשנות?
אגב הזרחן הצהוב לא מופיע -
@איש-קיש
לא ידוע לי שיש אפשרות.
למה לא תפתח בקרן אחרת?
להלן פרוט קרנות כספיות
אלטשולר שחם 5105820 תשואה כהלכה 0.19%@רחל-עומסי תודה.
מישהו המליץ פה לפני תקופה על קרן כספית שקלית כשירה של מגדל שמניבה 0.454 ושם שמתי כסף היית ממליצה לשנות?(והסיכון הוא אותו דבר)?
@רחל-עומסי תודה.
מישהו המליץ פה לפני תקופה על קרן כספית שקלית כשירה של מגדל שמניבה 0.454 ושם שמתי כסף היית ממליצה לשנות?(והסיכון הוא אותו דבר)?
@רחל-עומסי תודה.
@רחל-עומסי יש לי קרן כספית פעילה אני מעוניין במקביל לפתוח עוד קרן, זאת אומרת עוד סכום באותה הקרן אך חשוב לי שיהיה בתיק נפרד איך עושים את זה?
@איש-קיש כתב במוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת":
אם משום מה יש לך עניין דוקא באותה קרן, תוכל לעשות את זה רק דרך חשבון בנק אחר. או פלטפורמת מסחר עצמאי כדוגמת פייר שאין שם עמלות על קרן כספית.
-
@איש-קיש כתב במוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת":
אם משום מה יש לך עניין דוקא באותה קרן, תוכל לעשות את זה רק דרך חשבון בנק אחר. או פלטפורמת מסחר עצמאי כדוגמת פייר שאין שם עמלות על קרן כספית.
-
@צמיחה כתב במוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת":
חשבון בנק אחר. או פלטפורמת מסחר עצמאי כדוגמת פייר שאין
כשאני קונה בניירות ערך בבנק דרך האתר(בלי בנקאי) זה לא נחשב מסחר עצמאי?
-
@צמיחה רק להבין שהבנתי... מבחינת דמי ניהול הבנק גובה על זה? או שזה כמו דרך חברות אחרות שזה ממש אפסי או אפילו חינם?
@איש-קיש
בקרן כספית יש עמלה של מנהל הקרן, כמו בכל קרן אחרת.
וזה לא קשור לאיך קנית את הקרן האם דרך הבנק או דרך מקום אחר.יש עמלות נוספות ברכישת ניי"ע, לדוגמה עמלת קנייה או עמלת מכירה, שזה עמלה מסויימת על כל קנייה של ניי"ע, וכן בכל מכירה.
בקרן כספית דרך הבנק אין את העמלה הזאת.דבר נוסף, בקניית ניי"ע דרך הבנק הבנק גובה תשלום דמי משמרת, אבל בקרן כספית הוא לא גובה.