דילוג לתוכן

משרד העבודה מפרסם: שאלות ותשובות בנושא זכויות עובדים במצב מלחמה

הועבר כלכלת המשפחה
2 2 217 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    92 צפיות
    ס
    למה שזה יפגע במענק?
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    346 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    227 צפיות
    רחל עומסיר
    שוק ההון הישראלי מזנק - אבל מה זה אומר על ההשקעות שלנו? הבורסה לא ראתה שבוע כזה הרבה זמן: מדד ת"א 35 זינק בצורה חדה השקל ממשיך להתחזק מול המטבעות הזרים וכל זה - בצל המערכה המורכבת מול איראן התוצאה? רבים שואלים האם צריך לשנות מסלול השקעה? אולי לנצל את העליות? והתשובה שלי : דווקא עכשיו חשוב להישאר יציבים. שוק ההון בנוי מתנודות. המשקיע החכם - הוא משקיע פסיבי, זה שנשאר נאמן לאסטרטגיה שבנה מראש: מסלול המתאים לגיל לרמת הסיכון למטרות שלך שוק ההון תמיד עולה ויורד. מי שמנסה לתזמן אותו – מפסיד. מי שנצמד לאסטרטגיה – מרוויח לאורך זמן. התגובה לעליות בשוק, ממש כמו לירידות - לא צריכה להיות אימפולסיבית אלא בתבונה והתמדה. אם יש לכם אסטרטגיה - תנו לה לעבוד. אם אתם לא בטוחים שהיא מתאימה - זה הזמן לבדוק. לסיכום הזמן להשקיע- זה כשיש לך תוכנית. לא כשיש כותרת בעיתון. [image: 12327d71-f8cd-4281-ab28-0f49ae950f6a-image.png] הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: חתימה למייל .png]
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    439 צפיות
    ביזנייעסב
    @דוד-גולדברג אם אינני טועה ביטוח רגיל לא מכסה מפני נזקי מלחמה מה גם שהתוספת הזו ביחס לביטוח תכולה רגיל היא זולה משמעותית
  • 2 הצבעות
    72 פוסטים
    4k צפיות
    קל זכותק
    @סתם-אחד said: @קל-זכות said: קנסות לא נראה לי ריביות והצמדה עקרונית יש, אבל נראה לי שאפשר להגיע להסדרים סתם-אחד said: אז תמיד כדאי לנסות לקבל מקסימום... זה לא נשמע הגיוני. המציאות שאנשים שנדרשו פתאום להשיב סכומים גבוהים מאוד שכבר השתמשו איתם ואין להם אותם, מתקשים מאוד להביא את הכסף גם אם הם מצליחים להגיע להסדר לגבי ריביות והצמדה ואפילו לגבי פריסת תשלומים. הרי קבלת הקצבה גורמת לאנשים לא אחת העלאת רמת חיים או הקטנת הכנסות וכאשר הם נדרשים להשיב את הכסף רטרו זו בעיה עצומה. https://kalzchot.com/כשחשבון-הבנק-לא-יודע-להתמודד-עם-השפע/