ביטוח רכוש של הביטו"ל לא מכסה את כל הרכוש שלכם בבית, פוסט חשוב לקריאה
-
הודעה שכתב יועץ מס ירון גינדי, נשיא לשכת יועצי המס בישראל
חברים יקרים,
עזבו הכל! כנסו עכשיו לאתר רשות המיסים ותעשו עכשיו, ממש עכשיו, הרחבה לביטוח של פגיעה ברכוש (ריהוט, חפצים אישיים, מוצרי חשמל, ביגוד והנעלה, וכדומה) כתוצאה מהמלחמה - טיפ חשוב לכל תושבי מדינת ישראל שהלוואי ולא תאלצו לממש אותו!קרן הפיצויים של רשות המיסים תפצה אתכם על תכולת הבית ומכשירי החשמל והביגוד וכל שאר החפצים שלכם עד לסכום כולל של כ- 100,000 ש״ח בלבד! (תלוי במספר הנפשות הגרים בבית)
תעשו רגע חשבון ותבינו שכנראה ש 100,000 ש״ח לא יספיקו לכם לרכוש מחדש את כל הריהוט, מוצרי החשמל וכל שאר החפצים שלכם ובגדים לכל בני הבית, במיוחד אם אתם מספר נפשות הגרים באותה הדירה.
תדאגו לעצמכם, כנסו עכשיו לקישור ובטחו את הרכוש שלכם!
אני אישית עשיתי את זה ממש עכשיו.
לכניסה לשירות באתר רשות המסים לחצו כאן >> https://www.gov.il/he/service/optional_insurance_war_damages_compensation
בתקווה לימים שקטים, לחזרת החטופים לביתם ולשלומם של חיילי צה״ל וכוחות הביטחון.
שלכם,
יועץ מס ירון גינדי,
נשיא לשכת יועצי המס בישראל -
הודעה שכתב יועץ מס ירון גינדי, נשיא לשכת יועצי המס בישראל
חברים יקרים,
עזבו הכל! כנסו עכשיו לאתר רשות המיסים ותעשו עכשיו, ממש עכשיו, הרחבה לביטוח של פגיעה ברכוש (ריהוט, חפצים אישיים, מוצרי חשמל, ביגוד והנעלה, וכדומה) כתוצאה מהמלחמה - טיפ חשוב לכל תושבי מדינת ישראל שהלוואי ולא תאלצו לממש אותו!קרן הפיצויים של רשות המיסים תפצה אתכם על תכולת הבית ומכשירי החשמל והביגוד וכל שאר החפצים שלכם עד לסכום כולל של כ- 100,000 ש״ח בלבד! (תלוי במספר הנפשות הגרים בבית)
תעשו רגע חשבון ותבינו שכנראה ש 100,000 ש״ח לא יספיקו לכם לרכוש מחדש את כל הריהוט, מוצרי החשמל וכל שאר החפצים שלכם ובגדים לכל בני הבית, במיוחד אם אתם מספר נפשות הגרים באותה הדירה.
תדאגו לעצמכם, כנסו עכשיו לקישור ובטחו את הרכוש שלכם!
אני אישית עשיתי את זה ממש עכשיו.
לכניסה לשירות באתר רשות המסים לחצו כאן >> https://www.gov.il/he/service/optional_insurance_war_damages_compensation
בתקווה לימים שקטים, לחזרת החטופים לביתם ולשלומם של חיילי צה״ל וכוחות הביטחון.
שלכם,
יועץ מס ירון גינדי,
נשיא לשכת יועצי המס בישראל@ניסן-עציוני והנה תגובה חשובה שקיבלתי:
ניסן
אני רוצה לכתוב לך על זה על הפיצויים
אני גר בצפת וחבר שלי קיבל טיל לבית והלך לו כמויות דברים ואני רוצה לומר שנציגי מס רכוש מאוד דואגים ובגול 100000 מספיק לכל מה שיש בבית וחרם על הביטוח
כי בסוף כל דבר שמחובר לקיר הוא במבנה ושם אין גבול מזגן חלונות וכו' מטבח
מה שבתכולה זה ריהוט מקרר מרפיא שולחנות מיטות מצעים משחקים וביגור ספרים וכלי כסף ותכשיטים
לרוב לא מגיע ל100000 ככה עשינו אז חשבון בכולל על זה
בנוסף מי שיש לו עסק עצמאי ודברים שקשורים לעסק נאמר קיטריניג אז כל הכלי מטבח נכנס לעסק ששם שוב אין הגבלה
עשיתי אז לצערי קצת דוקטורט
אבל מה כן חשוב, תדעו אז היינו קצת בצפון ובדרום עכשיו רק לבנתיים זה בנינים שלמים, סבלנות לוקח הרבה זמן לכסף, חבר שקיבל טיל בערב יו"כ עדיין לא קיבל את כל הכסף כל דבר זה תהליך הוא כן קיבל 90 % אבל עדיין לא ההכל -
@ניסן-עציוני והנה תגובה חשובה שקיבלתי:
ניסן
אני רוצה לכתוב לך על זה על הפיצויים
אני גר בצפת וחבר שלי קיבל טיל לבית והלך לו כמויות דברים ואני רוצה לומר שנציגי מס רכוש מאוד דואגים ובגול 100000 מספיק לכל מה שיש בבית וחרם על הביטוח
כי בסוף כל דבר שמחובר לקיר הוא במבנה ושם אין גבול מזגן חלונות וכו' מטבח
מה שבתכולה זה ריהוט מקרר מרפיא שולחנות מיטות מצעים משחקים וביגור ספרים וכלי כסף ותכשיטים
לרוב לא מגיע ל100000 ככה עשינו אז חשבון בכולל על זה
בנוסף מי שיש לו עסק עצמאי ודברים שקשורים לעסק נאמר קיטריניג אז כל הכלי מטבח נכנס לעסק ששם שוב אין הגבלה
עשיתי אז לצערי קצת דוקטורט
אבל מה כן חשוב, תדעו אז היינו קצת בצפון ובדרום עכשיו רק לבנתיים זה בנינים שלמים, סבלנות לוקח הרבה זמן לכסף, חבר שקיבל טיל בערב יו"כ עדיין לא קיבל את כל הכסף כל דבר זה תהליך הוא כן קיבל 90 % אבל עדיין לא ההכל@ניסן-עציוני ובהמשך להודעה, חשוב לי להבהיר, מי שכתב את ההודעה הוא ירון גינדי נשיא לשכת יועצי המס בישראל ולא אני, במהלך היממה האחרונה פנו אלי עשרות חברים פה בנוגע לנושא ולא הצלחתי לגבש עמדה אחידה, סביר להניח שלהרבה בתים זה מיותר לחלוטין, כי הרכוש שלהם לא עולה על סך ה100 אלף שקל שמבוטחים בין כה, וגם מי שכן יתכן שיהיה לו זול יותר לבטח באופן עצמאי, הדברים הובהרו גם בשרשור על ידי קורא מצפת שכתב על הנושא, אני כמובן לא רוצה שיגרם חלילה נזק על ידי, שבו עם עצמכם תעשו חשבון ותקבלו החלטות.
רק אומר שאחד החברים כתב לי שאתמול הוא זלזל בהודעה והבוקר היא כבר רלוונטית עבורו, ברוך השם ברמה מיזערית, אבל ביתו ספג פגיעה מסוימת, לו רק היתה קצת קשה יותר הזלזול הזה היה עולה לו הרבה כסף, תשמרו על עצמכם, ובפרט בימים כאלו תעשו חשבון לפני שאתם מקבלים החלטה כלכלית.
-
יש מישהו שניסה את זה?
לא הבנתי כמה צריך לשלם ולמה לא לעשות ביטוח רגיל בחברת ביטוח
מה מיוחד בזה? -
@ניסן-עציוני ובהמשך להודעה, חשוב לי להבהיר, מי שכתב את ההודעה הוא ירון גינדי נשיא לשכת יועצי המס בישראל ולא אני, במהלך היממה האחרונה פנו אלי עשרות חברים פה בנוגע לנושא ולא הצלחתי לגבש עמדה אחידה, סביר להניח שלהרבה בתים זה מיותר לחלוטין, כי הרכוש שלהם לא עולה על סך ה100 אלף שקל שמבוטחים בין כה, וגם מי שכן יתכן שיהיה לו זול יותר לבטח באופן עצמאי, הדברים הובהרו גם בשרשור על ידי קורא מצפת שכתב על הנושא, אני כמובן לא רוצה שיגרם חלילה נזק על ידי, שבו עם עצמכם תעשו חשבון ותקבלו החלטות.
רק אומר שאחד החברים כתב לי שאתמול הוא זלזל בהודעה והבוקר היא כבר רלוונטית עבורו, ברוך השם ברמה מיזערית, אבל ביתו ספג פגיעה מסוימת, לו רק היתה קצת קשה יותר הזלזול הזה היה עולה לו הרבה כסף, תשמרו על עצמכם, ובפרט בימים כאלו תעשו חשבון לפני שאתם מקבלים החלטה כלכלית.
@ניסן-עציוני
זה נוגע אלי אם אני שוכר דירה? -
@ניסן-עציוני
זה נוגע אלי אם אני שוכר דירה?@שמואל מדובר על הרכוש בלבד אז כנראה שכן
הרכוש הפרטי שלך בבית שווה יותר ממאה אלף שקל? -
יש מישהו שניסה את זה?
לא הבנתי כמה צריך לשלם ולמה לא לעשות ביטוח רגיל בחברת ביטוח
מה מיוחד בזה?@דוד-גולדברג
אם אינני טועה ביטוח רגיל לא מכסה מפני נזקי מלחמה
מה גם שהתוספת הזו ביחס לביטוח תכולה רגיל היא זולה משמעותית -
@דוד-גולדברג
אם אינני טועה ביטוח רגיל לא מכסה מפני נזקי מלחמה