השקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד
-
אתמול איצ'ה הביא בקו המידע את יוסלה מינצברג איש שוק ההון שנראה שממליץ להשקיע במדדי ארצות הברית בקרנות מגודרות מט"ח, מצד שני הרב אברהם לבקוביץ מתשואה כהלכה בקו אור עולם טוען שלטווח ארוך זה ממש לא כדאי
מה י דעת המומחים שכאן? -
אתמול איצ'ה הביא בקו המידע את יוסלה מינצברג איש שוק ההון שנראה שממליץ להשקיע במדדי ארצות הברית בקרנות מגודרות מט"ח, מצד שני הרב אברהם לבקוביץ מתשואה כהלכה בקו אור עולם טוען שלטווח ארוך זה ממש לא כדאי
מה י דעת המומחים שכאן?@פשוט-יהודי
לא נראה לי שזה מה שיוסלה התכוון,
נראה לי הוא התכוון שמי שחושש יכול להשקיע במגודר מט"ח.
הוא רק בא להסביר מה המשמעות של הדברים, למה אפי' שהמדד עלה, עדיין אנשים נמצאים בהפסד. ושתדעו שיש עוד מסלולים.
אבל לטווח הארוך באמת א"א לדעת מה יהיה, והגידור עולה כסף.
וגם יש צד שהדולר יתחזק ואז מרויחים יותר. -
מה י דעת המומחים שכאן?@פשוט-יהודי כתב בהשקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד:
אתמול איצ'ה הביא בקו המידע את יוסלה מינצברג איש שוק ההון שנראה שממליץ להשקיע במדדי ארצות הברית בקרנות מגודרות מט"ח
המלצה מזיקה.
-
@פשוט-יהודי כתב בהשקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד:
אתמול איצ'ה הביא בקו המידע את יוסלה מינצברג איש שוק ההון שנראה שממליץ להשקיע במדדי ארצות הברית בקרנות מגודרות מט"ח
המלצה מזיקה.
@ה-שלמה כתב בהשקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד:
@פשוט-יהודי כתב בהשקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד:
המלצה מזיקה.
כנראה הוא התכוון מה שכתב הרב @צמיחה
@צמיחה כתב בהשקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד:
@פשוט-יהודי
לא נראה לי שזה מה שיוסלה התכוון,
נראה לי הוא התכוון שמי שחושש יכול להשקיע במגודר מט"ח.
הוא רק בא להסביר מה המשמעות של הדברים, למה אפי' שהמדד עלה, עדיין אנשים נמצאים בהפסד. ושתדעו שיש עוד מסלולים.
אבל לטווח הארוך באמת א"א לדעת מה יהיה, והגידור עולה כסף.
וגם יש צד שהדולר יתחזק ואז מרויחים יותר. -
מ מונטיפיורי סימן נושא זה כנושא רגיל
-
האם יש גרף שמשקלל את מדד הS&P בהמרה לשקלים?
-
גם רונן מרגוליס יצא נגד ההשקעה בקרנות מגודרים
זה ביטוח חד צדדי ולא ביטח מקיף,
https://investright.co.il/blog/currency-hedge-insurance/