דילוג לתוכן

השקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד

שוק ההון והשקעות
7 5 823 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    101 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 0 הצבעות
    47 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @אבי-ר. שניהם
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • כיסוי משכנתא או השקעה בקופת גמל?

שוק ההון והשקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    272 צפיות
    צ
    @איש-אחד שאלה זו שאלו את אבנר סטפק ביום ראשון בב"ב, והוא ענה שאם המשכנתא נלקחה מלפני כמה שנים ומעלה, בזמן שהיו משכנתאות טובות, אז ודאי שהתשובה להשקיע את הכסף. ואם המשכנתא נלקחה בקופה האחרונה, זה תלוי מה תמהילי המשכנתא, וברוב המסלולים התשובה תהיה שעדיף להשקיע את זה ולא לכסות את המשכנתא.
  • השקעה לטווח קצר

שוק ההון והשקעות
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    375 צפיות
    צ
    @i90990 מס רווח הון זה רק מהרווח ולא מהקרן, בקרן כספית זה מרויח כל יום משהו. אפשר לראות באתר פאנדר.