דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג

הפורום הכלכלי החרדי הראשון

1. דף הבית
  2. נדל"ן
  3. אינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?

אינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נדל"ן
אינווסטהשקעותנדלן
34 פוסטים 10 כותבים 234 צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ משהמשה

@בוטח-בה כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

סליחה שאני אומר אבל אם אתה משתכנע להשקיע בנדל"ן חו"ל
    מלקרוא ניוזלטר של אחד שלפי התגובות כאן לא נשמע הכי מקצועי
    אז חשדן אתה לא
    ...או שאתה כן מכיר אותו?

א. אני לא משתכנע, זה עשה לי קצת חשק להשקיע בחו"ל, והתחלתי לחשוב על זה היום וחלק מהמחשבה היא לכתוב על זה בפורום ולראות תגובות. לוקח לי לא מעט זמן מאז שאני בוחן רעיון עד לביצוע בפועל.
    ב. מבחינתי הוא כן מקצועי מאוד בדבר אחד שהוא המרכזי, היכולת לזהות עיסקאות טובות, והוא לא שקרן ורמאי, בשאר הדברים אני יודע בסייעתא דשמיא להתנהל לבד, כל העיסקאות שעשיתי בנדלן היו של אנשים שיודעים לזהות הזדמנויות ולא הייתי עושה איתם שידוך...
    ג. זה לא רק לקרוא ניוזלטר, זה לראות אדם שמביא עסקאות מקוריות ונותן לך את הדרכים לבחון אותם, ובדקתי כמה מהם מלמעלה והוא מציע דברים טובים.
    ד. אני ממש לא מכיר אותו, כפי שכתבתי הייתה לי שיחת טלפון אחת אתו לפני כ 3 שנים על עסקא שהוא הציע, ושמעתי עליו ממתווכים שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.
    הסיבה שאני כל כך כותב עליו, כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.
    המתווך שבדרך כלל קניתי דרכו היה כזה ויותר מוצלח ממנו, היום מסיבות אישיות הוא לא עובד, ולכן אני יכול להמליץ רק עליו.

הקול השפויה מנותק
    הקול השפויה מנותק
    הקול השפוי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

@בוטח-בה כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

סליחה שאני אומר אבל אם אתה משתכנע להשקיע בנדל"ן חו"ל
    מלקרוא ניוזלטר של אחד שלפי התגובות כאן לא נשמע הכי מקצועי
    אז חשדן אתה לא
    ...או שאתה כן מכיר אותו?

א. אני לא משתכנע, זה עשה לי קצת חשק להשקיע בחו"ל, והתחלתי לחשוב על זה היום וחלק מהמחשבה היא לכתוב על זה בפורום ולראות תגובות. לוקח לי לא מעט זמן מאז שאני בוחן רעיון עד לביצוע בפועל.
    ב. מבחינתי הוא כן מקצועי מאוד בדבר אחד שהוא המרכזי, היכולת לזהות עיסקאות טובות, והוא לא שקרן ורמאי, בשאר הדברים אני יודע בסייעתא דשמיא להתנהל לבד, כל העיסקאות שעשיתי בנדלן היו של אנשים שיודעים לזהות הזדמנויות ולא הייתי עושה איתם שידוך...
    ג. זה לא רק לקרוא ניוזלטר, זה לראות אדם שמביא עסקאות מקוריות ונותן לך את הדרכים לבחון אותם, ובדקתי כמה מהם מלמעלה והוא מציע דברים טובים.
    ד. אני ממש לא מכיר אותו, כפי שכתבתי הייתה לי שיחת טלפון אחת אתו לפני כ 3 שנים על עסקא שהוא הציע, ושמעתי עליו ממתווכים שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.
    הסיבה שאני כל כך כותב עליו, כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.
    המתווך שבדרך כלל קניתי דרכו היה כזה ויותר מוצלח ממנו, היום מסיבות אישיות הוא לא עובד, ולכן אני יכול להמליץ רק עליו.

כל התאור שלך דומה באופן לחברה שהיום כבר אין ספק על אמינותה

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • מ משהמשה

@הקול-השפוי כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

שאלתי אם יש למישהו ניסיון איתו כי זה ממש מוזר כזה רווח.

התחדשות עירונית וכדו' זה לא דבר שהוא גילה, כולם יודעים את זה וזה מגולם במחיר במידה זו או אחרת בכל מקום.
      משהו נראה חשוד,
      אני לא פוסל כי אני לא יודע, אבל בהחלט אני חושד.

אדגיש שוב שאני לא מכיר אותו, רק קורא אותו באדיקות, ולפני כ 3 שנים שוחחתי איתו על עיסקה שלו שיחה של כשעה - ובסוף קניתי אצל מישהו אחר.

העיסקאות שהוא מציע הם עסקאות של אנשים שיש להם חוש ריח טוב לנדלן, לרוב העוסקים בתחום יש הבנה ויכולת, אבל יש אנשים שנולדו עם זה והם יודעים למצוא עסקאות מטורפות - אין הרבה כאלו - אבל הוא ודאי אחד מהם.

נכון שכולם מכירים את ההתחדשות העירונית, אבל יש מעטים מאוד שיודעים לקחת את המקום הכי משוגע שיש ולהגיד לך כאן יהיה רווח גדול, והם גם יודעים להסביר את זה טוב ולהוכיח לך.
      למי שהוא לא חיית נדלן עד הסוף, זה נשמע נוכלות קלאסית - לקחת מקום גרוע ולומר כאן יצא רווח מטורף....
      אבל הוא מסביר לך בדיוק למה הוא חושב כך, וכשזה נשמע הגיוני, שם יש את העיסקאות הכי טובות. לקחת עיסקה רגילה של התחדשות עירונית זה רווח לא מי יודע מה גדול, ואחרי כל ההוצאות בדרך לא תמיד זה שווה את הטרטור.
      הוא מסתכל על המקום הגרוע קורא את התוכניות של העירייה ורואה בעיני רוחו את המקום לאחר הפיתוח, וככה הוא יודע לשער את הרווח הצפוי וגם להסביר לך את זה.
      ברור שיש לו עיסקאות שוות יותר ועיסקאות פחות שוות, ולכן רק למי שמבין בנדלן הייתי ממליץ לקנות אצלו.
      אם כי הפורום הזה מאפשר גם למי שלא מבין להעלות כאן את פרטי העיסקה המוצעת ולקבל חוות דעת מחברי הפורום עליה.

איך אני יודע שהסחורה שלו טובה? כי הוא נותן לך לבדוק אותה, ראו דוגמא לפרסום שלו שהוא נותן נתונים על טירת כרמל, לפני כמה שנים והיום - את כל הנתונים אפשר לבדוק, ואם הוא מוכיח לך שהוא פרסם את העיסקה הזו כשכולם ברחו ממנה ויש לו עוד הוכחות כאלו,
      אז שווה לבדוק את העיסקאות שלו, כמובן שלכל אחד יש דברים מוצלחים יותר ויש פחות, אבל בגדול הוא נולד עם חוש ריח שאין לרוב העוסקים בנדלן.
      והוא לא רמאי ולא נוכל ומאוד ישיר עם הלקוחות שלו.

‫בתאריך יום ג׳, 1 באפר׳ 2025 ב-21:44 מאת "אינווסט" / נכס בישראל <‪a2817773@gmail.com‬‏>:‬ image
      שוב פעם מוכיח עצמו, כי מה שאנו אומרים אנו צודקים בהשקעות נדל"ן יש ללכת תמיד נגד כיוון הרוח בדוקא, בדיוק כמו המשקיעים הגדולים, הסיפור כעת הוא, בעיירה המנומנמת "טירת-הכרמל", שבוודאי חלק מהמנויים בקושי שמעו עליה והנה, כפורחת עלתה ניצה, "מדהים" הסיפור שלנו מתחיל איי שם בשנות ה-20, בשנת 2019-2020, לפני כ-חמש שנים וקצת, עת שיווקנו נכסים, גם בעיר טירת הכרמל, המחירים באותו פרק זמן היו שם בסביבות 520-540 אש"ח (מחיר מצחיק) לדירת 3 חד'. באותו פרק זמן, היה לנו קושי מסוים שם לשווק נכסים, עקב שהנושא של פינוי- בינוי היה שמה תקוע לגמרי, אף אחד לא ידע במדוייק להצביע על הסיבה לכך, רק ידעו לומר לנו שהייתה שמה חברה שניסתה לקדם את הפינוי בינוי והחברה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. מזלנו הייתה, שידעו לתת לנו את שם והטלפון של איש הקשר של אותה חברה, כך עם קצה החוט הזה, יכולנו להתחיל לחקור את הנושא. חקרנו את הסיבה דרך איש הקשר הנ"ל, למה ה-פינוי בינוי לא מתקדם שמה, כך הגענו לסיבה האמיתית של סיבת העיכוב. אחרי הבירור שידענו כבר את הסיבה, ידענו גם להגיד בבירור, כי הסיבה תיפתר באיזה שהוא שלב. לאור זאת לקחנו על עצמנו לשווק שמה נכסים, כי הרחנו פוטנציה חזקה למקום הזה. כמו בכל מקום, היו כאלה שזרמו אתנו ורכשו שמה נכסים, וכאלו שהם הביקורתיים בכל מקום, אז הם לא רכשו, לבסוף התברר שצדקנו, והעיכוב עצמו, נהפך ליתרון גדול, הרווחים שמה לאלו שכן רכשו שמה עולים על כל דמיון. לאלו שהיה להם שכל ורכשו באותו פרק זמן, אנו רוצים כאן להתמקד: כאמור, המחיר באותן פרק זמן לדירת 3 חד' הי'ה בסביבות 520-540 אש"ח, עכשיו נבדוק את המחירים כעת, אבל אנחנו נבדוק כעת 2 דברים מה הם המחירים לכזאת דירה כיום, אבל הבדיקה העיקרית שנעשה, הוא מהו שוויה של דירת התמורה האמורה להתקבל לדירה של ה-3 חד' באותו מקום בפינוי בינוי. מכיוון שיש כעת פעולות מוגברת של התחדשות עירונית, ובתוכם חברת "רוטשטיין" עשה העיתון "ביזפורטל" ניתוח מעמיק על העיר ועל הרווחיות שנתן העיר למשקיעים החכמים. אנו נותנים לכם ציטוטים נבחרים מתוך העיתון: ציטוט מהעיתון "ביזפורטל" מיום 31.3.25 ממש עכשיו לפני יומיים הנה הציטוטים: לפי אתר רשות המסים: עליות המחירים בעיר לשנה האחרונה עומדת על כ-20%. עליית המחירים ב-5 השנים האחרונות עומדת על כ-33%. המחיר הממוצע עומד על 19 אלף שקל למטר ותשואת השכירות הממוצעת עומדת על כ-2.37% לשנה. דירת 4 חדרים תעלה לכם כ-1.8 מיליון שקל והמחיר החציוני לנכס (לכלל החדרים 3,4 ו-5) עולה כ-1.52 מיליון שקל. שכירות חודשית ממוצעת היא כ-3 אלף שקל. והנה לדוגמא - סיפור על דירה ברחוב אצ"ל 11: דירה ברחוב אצ"ל 11 נמכרה לאחרונה בסכום של 1.215 מיליון שקל, זאת לאחר שנרכשה בשנת 2021 בסכום של 735 אלף שקל. מדובר על תשואה של 65.3% ב-4.2 שנים. מדובר על דירת 3 חדרים בשטח של כ-60 מ"ר שנמצאת בקומה השלישית מתוך 4 קומות. בראייה של תשואה שנתית המוכר עשה עסקה נהדרת - 12.7% לשנה, כל שנה במשך יותר מ-4 שנים. אם מסתכלים על סך הרווח שהוא עשה בתקופה, מדובר על קרוב לחצי מיליון שקל בטווח זמן זה. (ע"כ הציטוטים מהעיתון "ביזפורטל") אז ננתח מה המשקיעים עשו שמה מההשקעה שרכשו אותה בשנת 2019 אם הם החזיקו את הנכס עד עכשיו, אז אם רק החזיקו את הנכס עד עכשיו ומוכרים אותה כעת, אז הם עשו רווח של 125% בחמש וחצי שנים, לא רע בכלל. א-ב-ל המשחק הגדול הם עשו ויעשו כשיהיה להם עוד קצת סבלנות, והכוונה לערך בעוד 3-4 שנים (לא יותר כי התוכניות כבר אושרו) לפינוי בינוי, כי אז הם יקבלו דירת תמורה של 4 חד' חדשה, והשווי של דירה כזו הרי יש לנו כבר את המחיר שלה, בעיתון עצמו בשווי של 1.8 מיליון ש"ח, ובצירוף של השכ"ד שהם יקבלו מהיזם ל-4 שנים וההתייקרות (הסולידי), הם יגיעו לפדיון של 2.4 מיליון ש"ח. והחשבון הוא פשוט מאד, הם השקיעו בשנת 2019 את ה-540 אש"ח, או רק חצי מזה ועשו מינוף, וכעבור 10 שנים בשנת 2029, יש להם בעז"ה דירה עם פדיון של 2.4 מיליון ש"ח לערך. זה מה שנקרא "השקעה חכמה" השקעה קטנה" השקעה ללא סיכון כלל.

מ מנותק
      מ מנותק
      משהמשה
      כתב נערך לאחרונה על ידי משהמשה

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
      אחזור שוב, אני לא ממליץ על האיש רק ממליץ למי שמבין בנדלן לשמוע את העסקאות שלו ולבחון אותם בעצמו, ואם הוא לא מבין לשאול את חברי הפורום על העיסקה עצמה.
      או שיתייעץ עם הרב סילמן או הרב ברוורמן מביתר, אחרי שיש לו את פרטי העיסקה.

כבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
      ההבדל שהוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
      אם בדקת ואתה מבין שיש שם צפי לעיסקה תשאל אותו למה הוא חושב שהרווח יהיה כך וכך, ותתייעץ עם אנשי נדלן עם הוא צודק.
      בלי זה אני ממש לא ממליץ
      וזה ממש לא בסדנו שמכר לך דברים שאתה חייב לסמוך עליו.
      אגב המתווכים האחרים שדיברתי איתם עליו והם מזלזלים בצורת ההתנהלות שלו, אף אחד מהם לא אמר שהוא נוכל.

הקול השפויה תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מ משהמשה

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
        אחזור שוב, אני לא ממליץ על האיש רק ממליץ למי שמבין בנדלן לשמוע את העסקאות שלו ולבחון אותם בעצמו, ואם הוא לא מבין לשאול את חברי הפורום על העיסקה עצמה.

כבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
        ההבדל שהוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
        אם בדקת ואתה מבין שיש שם צפי לעיסקה תשאל אותו למה הוא חושב שהרווח יהיה כך וכך, ותתייעץ עם אנשי נדלן עם הוא צודק.
        בלי זה אני ממש לא ממליץ
        אגב המתווכים האחרים שדיברתי איתם עליו והם מזלזלים בצורת ההתנהלות שלו, אף אחד מהם לא אמר שהוא נוכל.

הקול השפויה מנותק
        הקול השפויה מנותק
        הקול השפוי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
        וכבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
        אבל הוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
        בלי זה אני ממש לא ממליץ

הדגש על המציאות וראש מקורי יחד עם בני ברק ואנ"ש דומה,
        אני לא קובע עובדות.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • הקול השפויה הקול השפוי

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
          וכבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
          אבל הוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
          בלי זה אני ממש לא ממליץ

הדגש על המציאות וראש מקורי יחד עם בני ברק ואנ"ש דומה,
          אני לא קובע עובדות.

מ מנותק
          מ מנותק
          משהמשה
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי לא הבנתי

הקול השפויה תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ משהמשה

@הקול-השפוי לא הבנתי

הקול השפויה מנותק
            הקול השפויה מנותק
            הקול השפוי
            כתב נערך לאחרונה על ידי הקול השפוי

@הקול-השפוי לא הבנתי

כתבת:

כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.

שזה כאילו אמור לשכנע משהו על אמינות או מקצועיות.
            כבסדנו.

כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.

זה גם מאוד מוכר מבסדנו.
            מישהו מקורי שחושב על מה שאף אחד לא חשב חוץ ממנו.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • הקול השפויה הקול השפוי

@הקול-השפוי לא הבנתי

כתבת:

שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.

שזה כאילו אמור לשכנע משהו על אמינות או מקצועיות.
              כבסדנו.

כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.

זה גם מאוד מוכר מבסדנו.
              מישהו מקורי שחושב על מה שאף אחד לא חשב חוץ ממנו.

מ מנותק
              מ מנותק
              משהמשה

@הקול-השפוי
              כתבתי על ויזניץ ובני ברק כי אלו הפרטים היחידים שאני יודע עליו, אני לא משכנע על האמינות שלו בכלל, רק מציע למי שרוצה להרוויח באמת לבדוק את העיסקאות שלו.

בסדנו פירסם את עצמו ואת שמו, והוא בחייו האישיים לא נראה לי שהתנהג רק כאנש, הוא מכר רק לאנש.... אגב סיפר לי מתווך שהוא ישב באירוע של בסדנו ואכל כל מנה בשולחן אחר, ובכל שולחן הוא שאל מי מהיושבים כאן הרוויח, ולא מצא אדם אחד שכבר קיבל רווח....

אני לא יודע איך הוא מתנהל בחייו האישיים אבל לפי איך שהוא כותב הוא אנש אמיתי.
              אבל נולד עם חוש שיש גם לסוחרים שלא למדו מינהל עסקים בהרווארד.
              הוא לא מציע עיסקאות של מטוס שממריא אנוכית כמו מסוק, רק את אותם העיסקאות שכולם מציעים אבל עם סכין בין השיניים.

אגב הסיבה שאני קורא את הפורום באדיקות היא בכדי ללמוד על שוק ההון, (בדרך אגב אני כותב את דעתי בעוד נושאים... ) ולאחר קריאה מרובה הבנתי שגם בשוק ההון אני צריך מישהו כזה שיודע לעשות עיסקאות עם סכין בין השיניים בלי ליפול למלכודות, למרות שבשוק ההון הנפילות לכאורה מחוייבות המציאות.
              אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על יועץ כזה.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • מ משהמשה

@הקול-השפוי
                כתבתי על ויזניץ ובני ברק כי אלו הפרטים היחידים שאני יודע עליו, אני לא משכנע על האמינות שלו בכלל, רק מציע למי שרוצה להרוויח באמת לבדוק את העיסקאות שלו.

בסדנו פירסם את עצמו ואת שמו, והוא בחייו האישיים לא נראה לי שהתנהג רק כאנש, הוא מכר רק לאנש.... אגב סיפר לי מתווך שהוא ישב באירוע של בסדנו ואכל כל מנה בשולחן אחר, ובכל שולחן הוא שאל מי מהיושבים כאן הרוויח, ולא מצא אדם אחד שכבר קיבל רווח....

אני לא יודע איך הוא מתנהל בחייו האישיים אבל לפי איך שהוא כותב הוא אנש אמיתי.
                אבל נולד עם חוש שיש גם לסוחרים שלא למדו מינהל עסקים בהרווארד.
                הוא לא מציע עיסקאות של מטוס שממריא אנוכית כמו מסוק, רק את אותם העיסקאות שכולם מציעים אבל עם סכין בין השיניים.

אגב הסיבה שאני קורא את הפורום באדיקות היא בכדי ללמוד על שוק ההון, (בדרך אגב אני כותב את דעתי בעוד נושאים... ) ולאחר קריאה מרובה הבנתי שגם בשוק ההון אני צריך מישהו כזה שיודע לעשות עיסקאות עם סכין בין השיניים בלי ליפול למלכודות, למרות שבשוק ההון הנפילות לכאורה מחוייבות המציאות.
                אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על יועץ כזה.

צ מחובר
                צ מחובר
                צמיחה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה
                זה בדיוק ההבדל,
                בשוק ההון לא צריך סכינים ולא שיניים,
                בנדל"ן בסופו של דבר אתה משקיע את כל הכסף במקום אחד, ויש הרבה דברים לבדוק.
                אבל בשוק ההון אתה יכול לקנות כמה ניי"ע שאתה רוצה.
                אפשר לקנות מדד עולמי [לצורך הדוגמה] בלי ללמוד כלום.
                רק אם אתה רוצה לסחור במניות אתה צריך ללמוד את זה לעומק.

לקביעת פגישת הכוונה בשוק ההון ותכנון לנישואי הילדים, 0548592209 emeksicha@gmail.com

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                4
                • צ צמיחה

@משהמשה
                  זה בדיוק ההבדל,
                  בשוק ההון לא צריך סכינים ולא שיניים,
                  בנדל"ן בסופו של דבר אתה משקיע את כל הכסף במקום אחד, ויש הרבה דברים לבדוק.
                  אבל בשוק ההון אתה יכול לקנות כמה ניי"ע שאתה רוצה.
                  אפשר לקנות מדד עולמי [לצורך הדוגמה] בלי ללמוד כלום.
                  רק אם אתה רוצה לסחור במניות אתה צריך ללמוד את זה לעומק.

מ מנותק
                  מ מנותק
                  משהמשה
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@צמיחה
                  הגבתי במקום המתאים באשכול שוק ההון מול נדלן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • מ מנותק
                    מ מנותק
                    משהמשה
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

מכיון שאני חושב להשקיע דרכו, ועלו כאן שאלות בפורום שמצריכות מחשבה.
                    שלחתי לו קישור וביקשתי שיגיב בעצמו.
                    להלן תגובתו להודעה שלי.
                    קראו ושפטו בעצמכם...

‫בתאריך יום ד׳, 13 באוג׳ 2025 ב-18:25 מאת אינווסט <‪a2817773@gmail.com‬‏>:‬

אוהו, איזה הפתעה .....
                    לא היינו מודעים כלל לכל הפרום הזה.

עכשיו.
                    מה כב' רוצה שאנו נעשה ?

להגיב ?
                    אין לנו זמן מיותר לשטויות.

לפי מה שנראה, רוב (לא כולם) המשתתפים הם מה שאומרים
                    "חיידר אינגלך", מי שרוצה באמת לדעת עלינו, שיאזור אומץ
                    וייפגש אתנו פנים אל פנים, אבל בתנאי שיש לו כוונה חיובית
                    דהיינו שהוא חושב איי פעם להשקיע בנדלן, אחרת אין לנו זמן
                    מיותר גם לזה, זאת גם הסיבה שאנו לא נותנים להירשם שנית,
                    אחרי הסרה, כי מי שהסיר את עצמו סימן שהוא מלכתחילה לא
                    היה רציני, רק הוא היה צריך את זה בשביל הקפה על הבוקר,
                    או בכלל הוא איזה שהוא "ליידיג-גייער", וזה כלל לא עניין של
                    "רק היום".

דרך אגב, אם שמתם לב... אנו כל הזמן מעודדים אנשים להסיר
                    את עצמם, על אף שאנו עושים במקביל פעולות לצרף אנשים
                    לרשימה. אנו לא פורום פוליטי או פורום למשועממים.

ועל השאלה הנצחית האם אנו ישרים והגונים ? באם תראו את
                    ההמלצות של הלקוחות עלינו שבחלקם עשו אצלנו לא רק השקעה
                    יחידה רק חזרו אלינו מספר פעמים וחלק מהם הם רבני העיר, אז
                    יתקיים בהם "כי יסכר פי דוברי שקר".

ולמה אנו לא מפרסמים זאת ? כי רוב הלקוחות שלנו לא מעוניינים
                    שנפרסם אותם שיש להם כסף בשביל לעשות השקעות, וגם אנו
                    לא עושים מרבני העיר סמרטוט או מטאטא ....

לסיכום:
                    אנו לא מקום למשועממים, מי שבאמת רוצה השקעה באופן רציני
                    ניתן לו בעז"ה את כל השירות ומכל הלב, כי משלמים לנו על זה,
                    דרך אגב: אנו מאד יקרים בשירות שאנו נותנים ללקוחות.

התותח זה אניה הקול השפויה 2 תגובות תגובה אחרונה
                    -2
                    • א מנותק
                      א מנותק
                      אברהם 0
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

תכלס כל האשכול הזה יצא שיווקי😝 😂

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      😊
                      2
                      • מ משהמשה

להלן תגובתו להודעה שלי.
                        קראו ושפטו בעצמכם...

אוהו, איזה הפתעה .....

עכשיו.
                        מה כב' רוצה שאנו נעשה ?

להגיב ?

"רק היום".

לסיכום:

התותח זה אניה מנותק
                        התותח זה אניה מנותק
                        התותח זה אני
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

להגיב ?

רק לשליחת מיילים בכמות מוגזמת😊

אלי שטיינברג משכנתאות
                        ליעוץ ראשוני חינם 0534193416
                        או במייל a0534193416@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        😁
                        1
                        • הקול השפויה מנותק
                          הקול השפויה מנותק
                          הקול השפוי
                          כתב נערך לאחרונה על ידי
                          פוסט זה נמחק!
                          תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • מ משהמשה

להלן תגובתו להודעה שלי.
                            קראו ושפטו בעצמכם...

אוהו, איזה הפתעה .....

עכשיו.
                            מה כב' רוצה שאנו נעשה ?

להגיב ?

"רק היום".

לסיכום:

הקול השפויה מנותק
                            הקול השפויה מנותק
                            הקול השפוי
                            כתב נערך לאחרונה על ידי הקול השפוי

להלן תגובתו להודעה שלי.
                            קראו ושפטו בעצמכם...

אוהו, איזה הפתעה .....

עכשיו.
                            מה כב' רוצה שאנו נעשה ?

להגיב ?

למה זה שטויות?

"חיידר אינגלך",

מה זה העלבונות האלו??

מי שרוצה באמת לדעת עלינו, שיאזור אומץ
                            "רק היום".

מי שמסיר את עצמו זה יכול גם לומר שזמנית זה לא עניין אותו ולאחר זמן כן.
                            ממש מוזר.

ואיך זה קשור לעו"ד?
                            f70f1f3e-0578-4733-b176-762a32de6f80-image.png

לסיכום:

בקיצור, חבל שהם לא עונים לעניין.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            6
                            • א אברהם 0

תכלס כל האשכול הזה יצא שיווקי😝 😂

מ מנותק
                              מ מנותק
                              משהמשה
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אברהם-0 כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

תכלס כל האשכול הזה יצא שיווקי

זה לא ממש נכון, תראה את התגובות של האחרים..
                              חושבים שנדלן זה בעיקר כסף, אבל זה תלוי בעיקר בפסיכולוגיה,
                              יש השקעה שנותנת רוגע ושלווה ורווח גדול לאדם אחד, ואותה השקעה בדיוק עושה לחץ אדיר לאדם אחר, ובגלל הלחץ הוא עושה גם טעויות ולא מרוויח.
                              יש מתווך שמתאים לאדם אחד וממש לא מתאים לאדם אחר.

דוקא בגלל שהוא הטענות שנכתבו כאן על ההתנהלות שלו, לעניות דעתי דוקא בגלל זה הוא ממש שווה לאברך שרוצה להשקיע בנדלן.

סוחר שיש לו הבנה אמיתית בנדלן ורואה בעיני רוחו את הרווחים שאחרים לא יודעים לראות,
                              הוא לא עסוק בלמכור דירות להשקעה לאברכים, הוא מתווך בעסקאות ענק, או שהוא סוחר בנדלן כבר בעצמו. ואתה קורא עליו בכותרות של עיתוני הכלכלה.

אבל יש אנשים שבגלל תכונות אחרות שיש להם לא יודעים למקסם את ההבנה האמיתית שלהם בנדלן, ולכן הם עוסקים עם לקוחות קטנים.
                              ואברך שרוצה השקעה אמיתית, אם הוא מסוגל לעשות הפרדה בין האישיות של העומד מולו לבין מה שהוא מציע - יכול להרוויח רווח גדול הרבה יותר
                              מי שמתאים לו להתנהל מול אדם כזה בסגנון של כבדהו וחשדהו ירוויח הרבה יותר ממה שאחרים מציעים ולכן אני חושב דוקא להשקיע דרכו.

זו גם התשובה לעסקאות עם הרווח האדיר שהוא מציע.
                              יש הרבה סוחרי נדלן גדולים שעושים רווחים אסטרונומיים מעיסקה אחת !!
                              הם יודעים לזהות נכס שהבעלים לא מבינים את הפוטנציאל שלו, מגייסים הון בשקט מכמה חברים קונים משביחים ומוכרים ברווחים של מאות אחוזים.
                              ההבדל הוא שהם הולכים רק על דברים גדולים ועושים את הרווחים שלהם לעצמם.

מי שמסיבות אישיות של התנהלות לא נכונה - ככל הנראה - לא עושה את זה ומצד שני הוא יודע לזהות את הפוטנציאל, הוא נותן רווח אדיר לאברך הסטנדרטי.

ושוב זה לא אשכול שיווקי ואם יש מישהו שבגלל זה ישקיע אצלו, אני אשמח שאברך ירוויח בזכות הדברים האלו, ונראה לי שזו המטרה העיקרית של הפורום, להסביר לאברך מה ההשקעה המתאימה לו אישית ומה לא, ומי שזה מתאים לו שירוויח ולא ישקיע בדברים שהוא ירוויח פחות.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                              -2
                              • מ משהמשה

@אברהם-0 כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

תכלס כל האשכול הזה יצא שיווקי

זה לא ממש נכון, תראה את התגובות של האחרים..
                                חושבים שנדלן זה בעיקר כסף, אבל זה תלוי בעיקר בפסיכולוגיה,
                                יש השקעה שנותנת רוגע ושלווה ורווח גדול לאדם אחד, ואותה השקעה בדיוק עושה לחץ אדיר לאדם אחר, ובגלל הלחץ הוא עושה גם טעויות ולא מרוויח.
                                יש מתווך שמתאים לאדם אחד וממש לא מתאים לאדם אחר.

דוקא בגלל שהוא הטענות שנכתבו כאן על ההתנהלות שלו, לעניות דעתי דוקא בגלל זה הוא ממש שווה לאברך שרוצה להשקיע בנדלן.

סוחר שיש לו הבנה אמיתית בנדלן ורואה בעיני רוחו את הרווחים שאחרים לא יודעים לראות,
                                הוא לא עסוק בלמכור דירות להשקעה לאברכים, הוא מתווך בעסקאות ענק, או שהוא סוחר בנדלן כבר בעצמו. ואתה קורא עליו בכותרות של עיתוני הכלכלה.

אבל יש אנשים שבגלל תכונות אחרות שיש להם לא יודעים למקסם את ההבנה האמיתית שלהם בנדלן, ולכן הם עוסקים עם לקוחות קטנים.
                                ואברך שרוצה השקעה אמיתית, אם הוא מסוגל לעשות הפרדה בין האישיות של העומד מולו לבין מה שהוא מציע - יכול להרוויח רווח גדול הרבה יותר
                                מי שמתאים לו להתנהל מול אדם כזה בסגנון של כבדהו וחשדהו ירוויח הרבה יותר ממה שאחרים מציעים ולכן אני חושב דוקא להשקיע דרכו.

זו גם התשובה לעסקאות עם הרווח האדיר שהוא מציע.
                                יש הרבה סוחרי נדלן גדולים שעושים רווחים אסטרונומיים מעיסקה אחת !!
                                הם יודעים לזהות נכס שהבעלים לא מבינים את הפוטנציאל שלו, מגייסים הון בשקט מכמה חברים קונים משביחים ומוכרים ברווחים של מאות אחוזים.
                                ההבדל הוא שהם הולכים רק על דברים גדולים ועושים את הרווחים שלהם לעצמם.

מי שמסיבות אישיות של התנהלות לא נכונה - ככל הנראה - לא עושה את זה ומצד שני הוא יודע לזהות את הפוטנציאל, הוא נותן רווח אדיר לאברך הסטנדרטי.

ושוב זה לא אשכול שיווקי ואם יש מישהו שבגלל זה ישקיע אצלו, אני אשמח שאברך ירוויח בזכות הדברים האלו, ונראה לי שזו המטרה העיקרית של הפורום, להסביר לאברך מה ההשקעה המתאימה לו אישית ומה לא, ומי שזה מתאים לו שירוויח ולא ישקיע בדברים שהוא ירוויח פחות.

א מנותק
                                א מנותק
                                אברהם 0
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה די אתה מסגיר את עצמך
                                שיווקי או לא אתה משווק

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • א אברהם 0

@משהמשה די אתה מסגיר את עצמך
                                  שיווקי או לא אתה משווק

מ מנותק
                                  מ מנותק
                                  משהמשה

@אברהם-0
                                  ממש לא !
                                  כתבתי מאוד הרבה נגדו.
                                  יש הרבה שיקראו את הפוסט שכתבתי ויגידו בחיים אסור להשקיע אצלו.
                                  אבל יש מי שזה מתאים לו. ואני מאוד בעד שכל אחד ישקיע במה שמתאים לו.
                                  אני כותב על זה באותו הלהט שכתבתי על מצב התעסוקה בעפולה, למרות שאין לי היכרות אישית עם אף אחד מהקהילה - למעט משפחה שאני לא בקשר אישי, - ואין לי שום עניין לעצמי בזה. אבל אני כותב כי זה איכפת לי !!! ולא משום סיבה אחרת.

אני כותב על מה שאני מאמין בו, וכן אני מאמין בסוג ההשקעה הזו, ומאוד רוצה שאברכים ירוויחו כסף.
                                  אני חי ביום יום עם אברכים צעירים ואוהב את הציבור הזה אהבת נפש.
                                  ומאוד חשוב לי שהם לא יעשו צעדים לא נכונים כמו לגור במקום שלהם אישית יכול לגרום לקושי בפרנסה, וכן יעשו צעדים נכונים וישקיעו איפה שכדאי להם.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  -1
                                  • M מנותק
                                    M מנותק
                                    moshe39
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי moshe39

לא נראה לי שזה מתאים להשקעה ראשונה
                                    @משהמשה אתה מסכים איתי?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    1
                                    • מ משהמשה

@הקול-השפוי
                                      חסיד ויזניץ
                                      כותב מאוד לעניין בנדלן.
                                      לא מכיר אותו אישית אבל שמעתי עליו מאנשי נדלן
                                      לפי איך שהוא כותב הוא אמין לא מוכר שטויות רק דברים רציניים.
                                      השבוע לראשונה הוא שלח מייל על השקעות בחול.
                                      עד היום הוא הציע רק דברים בארץ
                                      לא יכול להמליץ עליו אבל אם מישהו שמבין יעשה דרכו וזה נשמע עיסקה טובה אני ימליץ
                                      כי קראתי מלא מיילים שלו והוא לא כתב שטויות או סיכונים אפילו לא פעם אחת.

מ מנותק
                                      מ מנותק
                                      משהמשה

@moshe39 כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

לא נראה לי שזה מתאים להשקעה ראשונה
                                      @משהמשה אתה מסכים איתי?

אברך צעיר שמשקיע לבד השקעה ראשונה בשום אופן לא!!!
                                      אלא אם כן יש לו מבוגר אחראי שנמצא איתו יחד ומלווה אותו על כל צעד ושעל, או שהוא מתייעץ עם רב שמבין מאוד כמו הרב סילמן או הרב ברוורמן.
                                      כבר בפוסט הראשון עליו כתבתי על זה וכן בפוסטים בהמשך כמה פעמים שזה מתאים רק למי שמבין בנדלן.

לא יכול להמליץ עליו אבל אם מישהו שמבין יעשה דרכו וזה נשמע עיסקה טובה אני ימליץ

אבל לאור הכתיבה שלו דעתי היא שמי שמבין בנדלן אני בהחלט ממליץ לו לקנות אצלו הוא שווה את זה.

ברור שיש לו עיסקאות שוות יותר ועיסקאות פחות שוות, ולכן רק למי שמבין בנדלן הייתי ממליץ לקנות אצלו.
                                      אם כי הפורום הזה מאפשר גם למי שלא מבין להעלות כאן את פרטי העיסקה המוצעת ולקבל חוות דעת מחברי הפורום עליה.

החושבה תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      1
                                      • מ משהמשה

@אברהם-0
                                        ממש לא !
                                        כתבתי מאוד הרבה נגדו.
                                        יש הרבה שיקראו את הפוסט שכתבתי ויגידו בחיים אסור להשקיע אצלו.
                                        אבל יש מי שזה מתאים לו. ואני מאוד בעד שכל אחד ישקיע במה שמתאים לו.
                                        אני כותב על זה באותו הלהט שכתבתי על מצב התעסוקה בעפולה, למרות שאין לי היכרות אישית עם אף אחד מהקהילה - למעט משפחה שאני לא בקשר אישי, - ואין לי שום עניין לעצמי בזה. אבל אני כותב כי זה איכפת לי !!! ולא משום סיבה אחרת.

אני כותב על מה שאני מאמין בו, וכן אני מאמין בסוג ההשקעה הזו, ומאוד רוצה שאברכים ירוויחו כסף.
                                        אני חי ביום יום עם אברכים צעירים ואוהב את הציבור הזה אהבת נפש.
                                        ומאוד חשוב לי שהם לא יעשו צעדים לא נכונים כמו לגור במקום שלהם אישית יכול לגרום לקושי בפרנסה, וכן יעשו צעדים נכונים וישקיעו איפה שכדאי להם.

ש מנותק
                                        ש מנותק
                                        שבתי בבית ה'
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

כתבתי מאוד הרבה נגדו.

איפה?
                                        זה נראה יותר ויותר כשיווק מאשר ביקורת לגיטימית.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • ש שבתי בבית ה'

כתבתי מאוד הרבה נגדו.

איפה?
                                          זה נראה יותר ויותר כשיווק מאשר ביקורת לגיטימית.

מ מנותק
                                          מ מנותק
                                          משהמשה

@שבתי-בבית-ה
                                          אני לא כותב על בן אדם במפורש נגד, הוא לא עשה לי שום דבר רע, ואני חושב שהוא איש טוב.
                                          אם אתה יודע לקרא בין השורות תקרא המון ביקורת מרומזת.
                                          למשל את הציטוטים שיש בפוסט הקודם לא נראה לי שיש אדם שיסכים שמישהו יכתוב עליו בצורה כזו.
                                          וכן לא סתרתי את הטענות שעלו נגדו, רק כתבתי שרובם הם טענות על האישיות שלו.
                                          אם זה שיווק, אז אני צריך ללמוד שוב את המושג שיווק...
                                          או שאתה בטוח שאני משווק כל כך חכם שאני כותב נגד ומתכוון בעד.... או שלא הבנת את הביקורת, אז תקרא שוב.

צריך לזכור שבניגוד לכל הפוסטים שנכתבים כאן כתגובה לכותבים אנונימיים.
                                          כאן מדובר באדם עם שם ועם עסק, ואין לי שום היתר ללכלך עליו... אני מקווה מאוד שבביקורת המרומזת שכתבתי לא עברתי על הלכות לשה"ר....

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          1
                                          תגובה
                                          • תגובה כנושא
                                          התחברו כדי לפרסם תגובה
                                          • מהישן לחדש
                                          • מהחדש לישן
                                          • הכי הרבה הצבעות

• 1
                                          • 2
                                          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה