דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
25 9 384 9

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    32 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    61 צפיות
    בית שמשב
    שלום חברים, רציתי לשאול איך הורדת הריבית האחרונה עשויה להשפיע על האג"ח? וכמה זמן יקח לזה להשפיע (נפק"מ מתי למשוך כסף ממשכנתא)
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    137 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    217 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • בנק ישראל עושה סוף לעסקאות 20-90

נדל"ן בועת הנדלן
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    אני גם הייתי עושה לזה סוף הרי אין שום היגיון לשלם על דירה 110%.