דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
55 10 597 10

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    2 פוסטים
    131 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    תלוי אלו מסלולים לקחת ובאיזה בנק במסלול הפריים העדכון הוא מיידי במסלולים שמשתנים לפי האג״ח תלוי מתי הבנק מעדכן והאם האג״ח ירדה
  • השקעה שוה מאוד

נדל"ן נדלן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    155 צפיות
    י
    [דרוש משקיע – עסקת נדל"ן רווחית באלעד יחידת דיור 40 מ"ר, רוב הבנייה מוכנה – שיפוץ פנים להשלמת הנכס. השקעה: כ־50–80 אלף ₪. ההשקעה – שימוש מלא בנכס ל-3.5 שנים. צפי לשכירות 4000 ש"ח יוסי – מתווך 058-323-5120
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • 9 הצבעות
    45 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    @שמח-לעזור גם אני כבר קניתי קניתי דירה בפריפריה... אני חושב בעיקר על הבנות שלי שיוכלו לגור לידי, אחרת נשלח אותם לפריפריה דפריפריה.... בעצם, מסתבר שעד אז ישתנו קצת הגדרות הפריפריה.....
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    731 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @אנונימי2 וזו הסיבה שעכשיו ממש משתלם לבצע מיחזורים כדי לקבע מרווחים נמוכים. חשוב מאוד שאנשים ישימו לב לכך.