התחרדות בפסגת זאב מזרח: הוקמה הקהילה הליטאית הראשונה!
-
@הקול-השפוי בחיפוש ביד 2 עכשיו מצאתי 6 דירות של 3 חדרים עם נתונים טובים במחירים בין 1780000 ל1870000 וזה המחיר הרשמי לא סגירה כך שזה ממש רחוק מלהיקרא מציאה אני מקווה שאין פה רצון של מתווך לפרסם את עצמו בסתר אפשר בגלוי ועם נתונים שלא מזלזלים באינטלגנציה של החברים.
-
@השומר אני לא יודע אם אתה מדבר על אותם דירות, אבל מהמחירים שהבאת פה זה נראה דירות קטנות יותר של 60/70 מ"ר
-
-
יש אשכולות אחרים לשאר האזורים בפסגת זאב
כאן מדובר על מזרחיש אשכולות אחרים לשאר האזורים בפסגת זאב
כאן מדובר על מזרחאשמח לקישור
-
@מבין-עניין דווקא נשמע שיש פוטנציאל למזרח אבל הרבה יותר איטי ממה שמנסים לצייר.
לגבי שאר הנתונים בצפון ומרכז תשאל מה אתה צריך ספציפית ואשאל חבר שגר שם ומעורה בקהילה, בצפון בגדול הבנתי שכל הזמן מגיעים חדשים ויש מוסדות עד גיל מסוים.בצפון בגדול הבנתי שכל הזמן מגיעים חדשים ויש מוסדות עד גיל מסוים.
תבדוק על סגנון האוכלסיה בצפון אם מתאים לך [לדעתי קצת פחות פרום יותר כיוון חברון צעירים בשונה מנווה יעקב].
וכן בית ספר לבנות כרגע נמצאים עם הבתי ספר בנווה יעקב [אני חושב שבכתות נפרדות ותבדוק על הסגנון בכתות של פסג"ז, לא מעודכן כרגע מספיק... ויש גם בית ספר פרטי בנווה יעקב הצנע לכת בנשיאות הרב וובר [מסונן קצת יותר] שיש ששולחים לשם]. -
אני לא מבין ברזולוציות של יראת שמים של השני אבל מבחינתי אם הקהילה רובה המוחלט הוא משפחות של אברכים זה מדד לסביבה מצוינת כמובן בלי לזלזל במי שעוסק לפרנסתו אבל רוב אברכים ודאי יש לו משמעות.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות