התחרדות בפסגת זאב מזרח: הוקמה הקהילה הליטאית הראשונה!
-
4 חדרים? יש מציאות? ואלי מכירים גם במרכז ובצפון? מי שיש לו מציאה, אשמח לשמוע
-
4 חדרים? יש מציאות? ואלי מכירים גם במרכז ובצפון? מי שיש לו מציאה, אשמח לשמוע
@מבין-עניין המחירים במרכז ובצפון המחירים יקרים ובמזרח לא הייתי קורה לזה מציאה פשוט זה בשלב התהוות של ההתחרדות וקצת מרוחק ולכן מתומחר יותר זול זה נכון שזה יכול להיות הזדמנות אבל מציאה זה דירה שזולה משמעותית יותר מדירה אחרת באותו בניין.
-
אגב למחפשי ההזדמנויות בפסגת זאב ממליץ להיזהר מאד מבהטחות פינוי בינוי דיברתי עם שני אנשי מקצוע בתחומים שונים בנדל"ן בנושא, אחד שקשור לתוכניות אמר לי שזה לא יהיה גורף ומסיבי אלא אחד פה אחד שם ומתווך ומשווק ותיק אמר שיש הגבלות בגלל הדרישה על הגובה ושאר דרישות לכן אין לשלול פוטנציאל אבל לבדוק בצורה יסודית שלא מתומחר סתם חלומות.
-
אגב למחפשי ההזדמנויות בפסגת זאב ממליץ להיזהר מאד מבהטחות פינוי בינוי דיברתי עם שני אנשי מקצוע בתחומים שונים בנדל"ן בנושא, אחד שקשור לתוכניות אמר לי שזה לא יהיה גורף ומסיבי אלא אחד פה אחד שם ומתווך ומשווק ותיק אמר שיש הגבלות בגלל הדרישה על הגובה ושאר דרישות לכן אין לשלול פוטנציאל אבל לבדוק בצורה יסודית שלא מתומחר סתם חלומות.
-
מסיבוב מהיר בשכונה, אין סיבה נראית לעין שפינוי בינוי יתפוס תאוצה. הבניינים די נורמלים אין שטח מסביב ליזם. תמיד אפשרי אבל קצת חלום.
אבל אם מדברים על פסגת זאב... מה מצב ההתפתחות החרדית שם באמת? בית יעקב? חיידרים? מעונות? -
מסיבוב מהיר בשכונה, אין סיבה נראית לעין שפינוי בינוי יתפוס תאוצה. הבניינים די נורמלים אין שטח מסביב ליזם. תמיד אפשרי אבל קצת חלום.
אבל אם מדברים על פסגת זאב... מה מצב ההתפתחות החרדית שם באמת? בית יעקב? חיידרים? מעונות?@מבין-עניין אתה שואל על הצפון ומרכז או מזרח?
-
@מבין-עניין אתה שואל על הצפון ומרכז או מזרח?
@השומר על כולם. טוב ברור שבמזרח אין כלום...
-
@השומר על כולם. טוב ברור שבמזרח אין כלום...
@מבין-עניין דווקא נשמע שיש פוטנציאל למזרח אבל הרבה יותר איטי ממה שמנסים לצייר.
לגבי שאר הנתונים בצפון ומרכז תשאל מה אתה צריך ספציפית ואשאל חבר שגר שם ומעורה בקהילה, בצפון בגדול הבנתי שכל הזמן מגיעים חדשים ויש מוסדות עד גיל מסוים. -
איזה מוסדות יש במזרח ובצפון?
-
יש אשכולות אחרים לשאר האזורים בפסגת זאב
כאן מדובר על מזרח -
הדירה הנ"ל היא כנראה מחיר מציאה גם במזרח
בתחום ה-4 חדרים ומעלה יש הרבה דירות טובות וזולות במזרח -
איזה מוסדות יש במזרח ובצפון?
@מבין-עניין התכוונת במרכז והצפון. יש גנים לבנים ובנות וחיידר נראה לי עד כיתה ב אני אבדוק במדויק, ובית ספר לבנות נראה לי שיש אבל קצת רחוק.
-
אבל אם מדברים על פסגת זאב... מה מצב ההתפתחות החרדית שם באמת? בית יעקב? חיידרים? מעונות? -
הדירה הנ"ל היא כנראה מחיר מציאה גם במזרח
בתחום ה-4 חדרים ומעלה יש הרבה דירות טובות וזולות במזרח@הקול-השפוי בחיפוש ביד 2 עכשיו מצאתי 6 דירות של 3 חדרים עם נתונים טובים במחירים בין 1780000 ל1870000 וזה המחיר הרשמי לא סגירה כך שזה ממש רחוק מלהיקרא מציאה אני מקווה שאין פה רצון של מתווך לפרסם את עצמו בסתר אפשר בגלוי ועם נתונים שלא מזלזלים באינטלגנציה של החברים.
-
אני יודע על כמה בניינים בצפון שממש בשלבים של חתימות דיירים על פינוי בינוי
-
@הקול-השפוי בחיפוש ביד 2 עכשיו מצאתי 6 דירות של 3 חדרים עם נתונים טובים במחירים בין 1780000 ל1870000 וזה המחיר הרשמי לא סגירה כך שזה ממש רחוק מלהיקרא מציאה אני מקווה שאין פה רצון של מתווך לפרסם את עצמו בסתר אפשר בגלוי ועם נתונים שלא מזלזלים באינטלגנציה של החברים.
-
@השומר אני לא יודע אם אתה מדבר על אותם דירות, אבל מהמחירים שהבאת פה זה נראה דירות קטנות יותר של 60/70 מ"ר
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות