מגורים בפריפריה פרק ז' - חריש
-
@אברך-מהמרכז
אף אחד לא התווכח, @מתעניין-רציני שאל על פרויקטים עם מרפסות סוכה ואני עניתי לו.
@מרים-הורביץ-נכסים, בתור אחד שמכיר פה את השוק (אני לא מתווך) לא חייבים לוותר על מרפסת סוכה ולקבל מחיר טוב עם ההציעה שיש כאן, רק שתבינו שבשכונת החורש לבד יש סביבות ה180 דירות למכירה!!! והרבה מהם עם מרפסות סוכה ובמחירים טובים. -
באמת ?180 דירות , אבל הבנתי שבצוותא הכי מתחרד, למה לא הולכים על החורש ?
-
עוקב כבר הרבה זמן אחרי ההתפתחות החרדית בחריש.
דיברתי הרבה עם אנשי נדלן ולאחרונה עם כמה מתווכים.
לאחר 3 שנים של קפאון כולם מדווחים על זרימה הולכת וגוברת של משפחות חרדיות מחוץ לחריש לתוך חריש. עד עכשיו מי שהתעניין היו בעיקר אנשים מתוך חריש עצמה.
להערכתי תם עידן ירידת המחירים שם ומי שמחפש לקנות שם שלא יחכה אפילו רגע אחד. חבל למצוא את עצמכם בעוד תקופה אוכלים את עצמכם על זה שלא קניתם. משם המחירים יכולים רק לעלות. (אולי יש שיחלקו עלי אבל מההיכרות שלי עם השטח כך זה נראה. -
לאחר 3 שנים של קפאון כולם מדווחים על זרימה הולכת וגוברת של משפחות חרדיות מחוץ לחריש לתוך חריש. עד עכשיו מי שהתעניין היו בעיקר אנשים מתוך חריש עצמה.
להערכתי תם עידן ירידת המחירים שם ומי שמחפש לקנות שם שלא יחכה אפילו רגע אחד. חבל למצוא את עצמכם בעוד תקופה אוכלים את עצמכם על זה שלא קניתם. משם המחירים יכולים רק לעלות. (אולי יש שיחלקו עלי אבל מההיכרות שלי עם השטח כך זה נראה.עוקב כבר הרבה זמן אחרי ההתפתחות החרדית בחריש.
להערכתי תם עידן ירידת המחירים שם ומי שמחפש לקנות שם שלא יחכה אפילו רגע אחד. חבל למצוא את עצמכם בעוד תקופה אוכלים את עצמכם על זה שלא קניתם. משם המחירים יכולים רק לעלות. (אולי יש שיחלקו עלי אבל מההיכרות שלי עם השטח כך זה נראה.הביקושים הרבים שיש כעת ברחבי העיר
ייגרמו בסופו של דבר שהמחירים יעלו,
אך עדיין רואים איזה ירידה,
השבוע נמכרה דירה במרכז בצוותא (באחד הרחובות המבוקשים) 5 חדרים ב---1,480!
קומה שניה, חזית.
המחירים באמת נמוכים מאוד כעת.
וזה הזמן לנצל את המחירים הללו. -
@מתעניין-רציני יש 2 קהילות ליטאיות שמתפתחות מאוד, אחד זה בבצוותא והשני בהחורש, ב"ה קהילת "בית השם" בהחורש בחודשים האחרונים מתפתחת מאוד, הרבה מתעניינים וגם באים לקנות וכן יש קבוצה שמגיע לגור בבין הזמנים אב.
@חיימון עדיין יש פה ושם מציאות אבל באמת המחירים נעצרו, ויש חשש שהמחירים יעלו, וזה בדיוק הזמן לציבור הליטאי לבוא ולא לחכות.מי שצריך עזרה ומידע על הקהילת "בית השם" בשכונת החורש מוזמן ליצור קשר עם ועד הדיור ב 03-313-1785 או ב 0533-19-4561
בהצלחה! -
להערכתי תם עידן ירידת המחירים שם ומי שמחפש לקנות שם שלא יחכה אפילו רגע אחד. חבל למצוא את עצמכם בעוד תקופה אוכלים את עצמכם על זה שלא קניתם. משם המחירים יכולים רק לעלות. (אולי יש שיחלקו עלי אבל מההיכרות שלי עם השטח כך זה נראה.לאחר 3 שנים של קפאון כולם מדווחים על זרימה הולכת וגוברת של משפחות חרדיות מחוץ לחריש לתוך חריש. עד עכשיו מי שהתעניין היו בעיקר אנשים מתוך חריש עצמה.
להערכתי תם עידן ירידת המחירים שם ומי שמחפש לקנות שם שלא יחכה אפילו רגע אחד. חבל למצוא את עצמכם בעוד תקופה אוכלים את עצמכם על זה שלא קניתם. משם המחירים יכולים רק לעלות. (אולי יש שיחלקו עלי אבל מההיכרות שלי עם השטח כך זה נראה.גם לפני תקופה היו משקיעים שניסו להנדס את התודעה שאוטוטו המחירים מזנקים והזו"צ יאכלו את עצמם בסוף מי שאכל את זה עצמו זה המשקיעים
@אלון-דוד כתב במגורים בפריפריה פרק ז' - חריש:
מאמין שבעתיד חריש תהיה עיר יקרה
מאמין או מקווה???
גם לפני 3 שנים היו כאלה שחלמו שהמחירים שם יגיעו ל 2 מיליון ובפועל המחיר ירד.

סתם-אחד said:
ותוסיף לזה שעכשיו משתחררות מאות דירות ממחיר למשתכן לשוק החופשי

-
בשורה לשומרי השבת בכלל
ותושבי השכונה בפרט

-
בשורה לשומרי השבת בכלל
ותושבי השכונה בפרט

יעקב רייניץ טוען שיש לזה עדיין לאיפה לרדת במחיר ונראה לו שזה לא השיא, אחרי סיור וכתבה שעשה על העיר.
וכן, הוא גם חושב שזה יכול להיות בית שמש הבאה אבל עדיין המחיר לא ברצפה לדעתו.
מי שהביאו פה זה מתווכים ואנשי חריש (שלא ציפיתי שיטענו אחרת).
@חיימון מעניין אם מי דיברת תחשוב גם על המחיר למשתכן שמשתחרר -
יעקב רייניץ טוען שיש לזה עדיין לאיפה לרדת במחיר ונראה לו שזה לא השיא, אחרי סיור וכתבה שעשה על העיר.
@חיימון מעניין אם מי דיברת תחשוב גם על המחיר למשתכן שמשתחררכמה עולה שכירות בבצוותא?
@תושב-חריש -
כמה עולה שכירות בבצוותא?
@תושב-חרישכמה עולה שכירות בבצוותא?
@תושב-חרישאני חושב שסביבות 4000
-
@חיימון מעניין אם מי דיברת תחשוב גם על המחיר למשתכן שמשתחרריעקב רייניץ טוען שיש לזה עדיין לאיפה לרדת במחיר ונראה לו שזה לא השיא, אחרי סיור וכתבה שעשה על העיר.
@חיימון מעניין אם מי דיברת תחשוב גם על המחיר למשתכן שמשתחררלפי כמות הקונים שיש בחריש בשבועות האחרונים
(אני מדבר על קרוב ל 20 משפחות ליטאיות שקנו בחודשיים האחרונים)
אני לא בטוח שהמחירים ימשיכו לרדת
אם כי עדיין יש דירות במחירים זולים. -
@חיימון מעניין אם מי דיברת תחשוב גם על המחיר למשתכן שמשתחררלפי כמות הקונים שיש בחריש בשבועות האחרונים
(אני מדבר על קרוב ל 20 משפחות ליטאיות שקנו בחודשיים האחרונים)
אני לא בטוח שהמחירים ימשיכו לרדת
אם כי עדיין יש דירות במחירים זולים.@אברך-מהמרכז לא זול וודאי ביחס למחיר קנייה (עיין עפולה למשל).
איפה הקונים בבצוותא או החורש? -
@אברך-מהמרכז לא זול וודאי ביחס למחיר קנייה (עיין עפולה למשל).
איפה הקונים בבצוותא או החורש?@אברך-מהמרכז לא זול וודאי ביחס למחיר קנייה (עיין עפולה למשל).
איפה הקונים בבצוותא או החורש?כמה עולה שכירות של 4 חדרים חדשה בעפולה?
(כולל חניה מרפסת ומחסן)
אני באמת לא יודע.
אגב גם בנוגע למחרי שכתבתי זה מהשערה בערך.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות