דילוג לתוכן

השקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !

נדל"ן
271 20 6.6k 17
  • @אבי-ר. @משכנתא-בקצב-שלך
    בסייעתא דשמיא: השמאי תיקן את השמאות.
    כתב:
    סה"כ שווי דירה – 2,465,000 ₪ במעוגל
    שיפוץ בסך 240,000 ₪ מאושר לפי ההצעה
    סה"כ שווי לאחר שיפוץ 2,650,000 ₪
    הוא שלח את זה ישירות לבנק.
    מקווה שזה יהיה בסדר
    יש לי משכנתא ישנה שנשאר ממנה 584K והמשכנתאות החדשות הם 632K - 432 לדירה של הבן, ו 200 לשיפוץ.
    נתפלל שמחר הכל יאושר ויחתם. בסייעתא דשמיא.

בסייעתא דשמיא: השמאי תיקן את השמאות.
    כתב:
    סה"כ שווי דירה – 2,465,000 ₪ במעוגל
    שיפוץ בסך 240,000 ₪ מאושר לפי ההצעה
    סה"כ שווי לאחר שיפוץ 2,650,000 ₪
    הוא שלח את זה ישירות לבנק.
    מקווה שזה יהיה בסדר
    יש לי משכנתא ישנה שנשאר ממנה 584K והמשכנתאות החדשות הם 632K - 432 לדירה של הבן, ו 200 לשיפוץ.
    נתפלל שמחר הכל יאושר ויחתם. בסייעתא דשמיא.

@אבי-ר. @משכנתא-בקצב-שלך
    בסייעתא דשמיא גדולה המשכנתא אושרה במלואה.
    אבל הת.ז. שלי לא בתוקף ולא יכולתי לפתוח חשבון, אז הכסף עדיין לא עבר, עד שאעשה תז. זמנית...
    זה לא גודל על העצים... כל רגע משהו חדש.

בסייעתא דשמיא גדולה המשכנתא אושרה במלואה.
    אבל הת.ז. שלי לא בתוקף ולא יכולתי לפתוח חשבון, אז הכסף עדיין לא עבר, עד שאעשה תז. זמנית...
    זה לא גודל על העצים... כל רגע משהו חדש.

@משהמשה
    מינימום שנדרש מיועץ זה לוודא קודם שהת"ז בתוקף.

ניתן להוציא ברשות האוכלוסין בנוסף לתעודה הביומטרית תעודה זמנית כבעבר יש לבוא עם שתי תמונות פספורט.

וכיון שהתורים שם ארוכים תצטרך לבוא או כמה שיותר מוקדם בבוקר ולראות אם יכניסו אותך או בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)
    בתקווה שלא תצטרך לשרוף ע"ז יותר מידי זמן.

• @משהמשה

ניתן להוציא ברשות האוכלוסין בנוסף לתעודה הביומטרית תעודה זמנית כבעבר יש לבוא עם שתי תמונות פספורט.

וכיון שהתורים שם ארוכים תצטרך לבוא או כמה שיותר מוקדם בבוקר ולראות אם יכניסו אותך או בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)

הַלְלוּ יָהּ אוֹדֶה ה' בְּכָל לֵבָב בְּסוֹד יְשָׁרִים וְעֵדָה
    ברוך ה' הכל הסתיים.... לעת עתה על הצד היותר טוב.
    המשכנתא השתחררה.
    המחיר של הדירה עלה כך שבזמן התשלום הראשון כבר כיסיתי את כל ההוצאות מתיווך ועד משכנתא וריביות.
    ולפי המצב בירושלים בכלל ובשוק של תושבי חול בפרט ועוד יותר בפרט בפרויקט הזה.
    נקווה לסייעתא דשמיא גדולה ולהצלחה מרובה.
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

בשעה 9 בבוקר נכנסים תורים חדשים למערכת לאותו היום אפשר לתפוס אותם באתר,
    ובמשרד עצמו בבני ברק מי שהגיע בלי תור יש בכניסה 2 פקידות חרדיות שממהרות לתפוס להם את התורים שהתפנו.

• הַלְלוּ יָהּ אוֹדֶה ה' בְּכָל לֵבָב בְּסוֹד יְשָׁרִים וְעֵדָה
    ברוך ה' הכל הסתיים.... לעת עתה על הצד היותר טוב.
    המשכנתא השתחררה.
    המחיר של הדירה עלה כך שבזמן התשלום הראשון כבר כיסיתי את כל ההוצאות מתיווך ועד משכנתא וריביות.
    ולפי המצב בירושלים בכלל ובשוק של תושבי חול בפרט ועוד יותר בפרט בפרויקט הזה.
    נקווה לסייעתא דשמיא גדולה ולהצלחה מרובה.
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ובמשרד עצמו בבני ברק מי שהגיע בלי תור יש בכניסה 2 פקידות חרדיות שממהרות לתפוס להם את התורים שהתפנו.

@משהמשה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ידעתי גם את זה, וכנראה ששכחתי לכתוב את זה.

• איפה נמצא המשרד בבני ברק ועד מתי הוא פתוח?

• ברחוב הירדן, במגדל מניבים, בבוקר א-ה מ8 עד 12, ואחרי צהרים בימים ב' וד' מ14:30 עד 5 רשמית 6 עם תור.

תכלס' לפעמים בין 5 ל6 כיון שרשמית סגור יכול להיות יותר ריק ואולי יכניסו גם בלי תור.

• האם התורים הם לחלוקת המעשרות 😉

• @משהמשה

@אבי-ר.
    אני מקווה שאתה כותב את הנתונים על סמך ידיעה אישית.
    לא ראיתי שם פקידות חרדיות שמנסים לתפוס תורים,
    גם לא ראיתי תורים שהתפנו באותו יום.
    היה תקופה שבדקתי הרבה למצוא תור שהתפנה ולא היה כזה דבר.
    עד שהפעלתי פרוטקציה.

• @אבי-ר.
    אני מקווה שאתה כותב את הנתונים על סמך ידיעה אישית.
    היה תקופה שבדקתי הרבה למצוא תור שהתפנה ולא היה כזה דבר.
    עד שהפעלתי פרוטקציה.

@צמיחה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

אני כתבתי את זה
    הגעתי בערך ב 8:45 עמדנו 4 אנשים בלי תור.
    ובשעה 9 בדיוק הפקידה החרדית שיושבת בחלון בכניסה יחד עם עוד פקידה חרדית עצרו את אלו שהגיעו עם תור, וקראו לכל מי שאין לו תור במהירות לתפוס את התורות שיתפנו, הם עבדו בלחץ ונראה שזה עניין של דקות.
    תנסה לתפוס מהבית בשעה 9 ....

• @צמיחה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

אני כתבתי את זה
    הגעתי בערך ב 8:45 עמדנו 4 אנשים בלי תור.
    ובשעה 9 בדיוק הפקידה החרדית שיושבת בחלון בכניסה יחד עם עוד פקידה חרדית עצרו את אלו שהגיעו עם תור, וקראו לכל מי שאין לו תור במהירות לתפוס את התורות שיתפנו, הם עבדו בלחץ ונראה שזה עניין של דקות.
    תנסה לתפוס מהבית בשעה 9 ....

@משהמשה
    כנראה ס"ד מיוחדת,
    ניסיתי בכל מיני שעות ובכל מיני זמנים,
    וגם כמעט כל פעם שהייתי הייתה שם פקידה חילונית.

נושאים מוצעים

• ירידה נוספת של הריבית

נעול נדל"ן ריבית
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    55 צפיות
    בית שמשב
    @ia90990 כתב בירידה נוספת של הריבית: ולמה..? למה שואלים כשמעלים לא שמורידים....
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    246 צפיות
    הקול השפויה
    @השומר כתב בהכרעה מגדולי ישראל בנושא הפינוי בינוי בירושלים: אין לנו אלא דברי בן עמרם אבל אשמח לדעת למה דווקא 8 קומות מקובל אצל הרבנים לאשר, היזמים עשו סקר עומק שעד שם אנשים מוכנים לעלות ברגל? ואם מישהו מוכן אז אולי גם 9. כל מידות חכמים כן
  • השקעה שוה מאוד

נדל"ן נדלן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    139 צפיות
    י
    [דרוש משקיע – עסקת נדל"ן רווחית באלעד יחידת דיור 40 מ"ר, רוב הבנייה מוכנה – שיפוץ פנים להשלמת הנכס. השקעה: כ־50–80 אלף ₪. ההשקעה – שימוש מלא בנכס ל-3.5 שנים. צפי לשכירות 4000 ש"ח יוסי – מתווך 058-323-5120
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    833 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    179 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.