דילוג לתוכן

ירידה נוספת של הריבית

נעול נדל"ן
5 4 51 4

נושאים מוצעים

• הורדת הריבית - מתי נראה בחשבון הבנק

נדל"ן 1111
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    27 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מאיר-כ עניתי לך באשכול הייעודי https://forum.benakel.org/topic/701/עדכוני-משכנתאות/38
  • 3 הצבעות
    30 פוסטים
    365 צפיות
    א
    @המסייע כתב בתחילתו של גל ? יותר מאלף עסקאות לרכישת דירות חדשות בוטלו: זה לא מדויק כי תמיד אנשים רוצים את המרכז כמה שהפריפריות יצליחו יהא יותר ביקוש למרכז ברור שהמחיר במרכז יהיה גדול בפער משמעותי מהפריפריות, (אחרת אף אחד לא ילך לשם) אלא ששם תהיה יותר עליה בעתיד ביחס למרכז.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    136 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.
  • 2 הצבעות
    259 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: אני לא כ"כ מצליח להבין איזה דירה השמאי ראה? השמאי היה ביום ה' שעבר בדירה הנכונה. רק כשישב לכתוב השבוע את השמאות הוא התבלבל בגלל הכתובת השגויה. וערבב את התמונות של הדירה שלי עם דירה אחרת כל שהיא ומכיון שלא זכר מה היה בדירה הוא כתב 3 חדרים וחדר רחצה אחד כמו שמופיע בתסריט המקורי של הבניין. בשיפוץ שעשיתי החלוקה בתוך הדירה שונתה לגמרי נוספו עוד חדר, וכן עוד חדר רחצה בייחידת הורים ושירותי אירוח נוספים. ואת כל זה הוא לא כתב. מה שכן הערכה והסכום שהוא נתן הוא אמר משהו כזה גם כשהיה בדירה. אבל בגלל שהוא התבלבל ולא זוכר כשאדרוש לתקן אני יכול לומר לו שאם על דירת 3 חד' וחדר רחצה אחד זה הסכום שיוסיף עוד מאה, ופתרנו את העניין. השאלה אם זה יעבוד? האם הבנק יכול לעשות בעיות יותר קשות כמו לדרוש את הכסף בחזרה??? להביא שמאי אחר שיתן הערכה נמוכה יותר מהערכה הקודמת? הבעיה האמתית היא שהערכה הקודמת כן נכונה וגבוהה, אפשר להוסיף עוד אם השמאי רוצה, אבל אם הבנק יביא שמאי אחר שיהיה חשדן, יכול להיות שהוא יוריד? גם כל השיפוץ זה צריך רחמי שמים לעבור, כי הדירה ממש שופצה לאחרונה ונראית כחדשה. בקיצור האם כדאי להכנס לעניין או שעדיף להשאיר ככה?
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    308 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???