דילוג לתוכן

איזו דרך יותר טובה?

שוק ההון והשקעות
19 8 914 2

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    14 פוסטים
    149 צפיות
    א
    @הגיוני כתב: אני מבצע זוג נוסף במקביל לסגירת הלונג הישן, ואפרט את התפקיד של כל אחד: הלונג- כדי לגדר בדיוק את המקרה הנ"ל שתתרחש עוד ירידה על הירידה הראשונה, וע"י הלונג אני מקזז את הפסד השורט מהירידה השניה. אלא שכמובן כאן נוצר סיכון חדש- שהמדד יעלה (וכפי שאף סביר יותר שיקרה), ואז אפסיד מהלונג. בשביל זה בדיוק בא השורט החדש לגדר מצב כזה. והיה, והמדד רק עלה משם, אני נותן לזוג החדש לפקוע ולקזז זה את זה בלי לגעת. אלא שאם מתרחשת הירידה הנוספת- אז אני סוגר את הלונג (ובכך אני מקזז את ההפסד של השורט הישן מהירידה החדשה). אך במצב זה אתה עדיין מופסד בגלל השורט החדש שאין מי שיקזז את ההפסד שלו. @הגיוני כתב: אלא שכאן צף סיכון חדש- אני משאיר כאן שורט רווק בלא עזר כנגדו שיקזז אותו במקרה הצורך, אתה משאיר שני שורטים ללא עזר כנגדם. הראשון שעדיין פתוח וכנ"ל השני, הוספת זוג נוסף לא יהווה עזר כנגדם. בקיצור. יש לך שני שורטי פוט. ולונג פוט אחד. (ובכל ירידה נוספת אתה מוסיף עוד שורט פוט אחד) כל ירידה היא הפסד כי אין מי שמגן על שורט אחד כי יש רק לונג אחד. אשמח שתתייחס, וגם לחישוב הקודם שבו הראיתי שאין סיבה לפתוח כעת את הפוזיציות וניתן לחכות לאחר הירידה ולכתוב פוט עמוק בכסף. (באופן כללי אני חושב שכדאי שתעשה דוגמא מספרית ותדגים כאן (גם אם היא תהיה רק קירוב) בשביל למדל את תוצאת האסטרטגיה וכך נוכל לבחון יותר מפורט). בכל אופן תודה על ההתייחסות והעלאת נושאים מורכבים. המשך כך. הוכחת בצורה מושלמת (ולא רק באשכול זה). ש המשך להשתמש בו. @הגיוני כתב: ראש כן יש לי
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    147 צפיות
    הון_כשרה
    שמח לשמוע
  • זהירות!!! עקיצות!!! ⚠️⛔

שוק ההון והשקעות עקיצות
    51
    13 הצבעות
    51 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    ככלל תמיד כדאי להזהר יש היום כאלו שמתקשרים בשם כל מיני חברות כביש 6 וכדומה לגבות חובות לכאורה הכי טוב לא לתת להם פרטים אלא לחזור לחברה ולשלם תמיד להזהר לא חסרים נוכלים
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    657 צפיות
    העץ הרענןה
    @בן-עליה כן. המיסוי בקרן צמוד למדד.
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    391 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @א.א.פ. זה נרשם על הבן זוג שיש לו הכנסה מיגיעה אישית גבוה יותר לגבי המס שנוכה- מהרווח מורידים את ההפסדים ורק היתרה חייבת במס