דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    4 פוסטים
    246 צפיות
    רחל עומסיר
    שתי קרנות כספיות כשרות חדשות עם דמי ניהול מוזלים בימים האחרונים הוכרזו שתי קרנות חדשות עם דמי ניהול נמוכים במיוחד: קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 11.3 קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 12.3 ברוב המקרים לא כדאי למהר ולבצע מעבר מקרן קיימת רק בגלל ירידה קטנה בדמי הניהול. מעבר כזה עלול ליצור אירוע מס ולכן לעיתים עדיף להשאיר את ההשקעה הקיימת כפי שהיא. לעומת זאת, עבור כספים חדשים שמופקדים מהיום והלאה בהחלט ניתן לשקול להפקיד לקרן הזולה יותר, במיוחד כאשר מדובר במוצר דומה שמטרתו שמירת ערך הכסף לטווח קצר. קרן כספית יכולה להיות פתרון נוח לניהול כסף לטווח קצר, אך היא אינה תחליף לתוכנית השקעה מסודרת לטווח הארוך. המידע באדיבות דניאל נבון מ-Tradingl.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    217 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 6 הצבעות
    19 פוסטים
    412 צפיות
    כ
    @שמח-לעזור לא הבנתי. הרמתי ידיים.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    307 צפיות
    Y
    בארצות הברית הקצבה שמקבלים בפנסיה דומה לאבטלה בארץ שכל שהרווחת יותר אתה מקבל פחות אחוזים מהשכר אבל עדייו מרוויחים יותר כשהשכר יותר מי שמרוויח קצת מקבל הרבה כסף לעומת ההשקעה שלו וגם אפשר לדווח על הרבה כסף בשנה האחרונה וזה יכול לגרום שיהיה לו סכום שירוויח הרבה בלי ההשקעה של זמן אבל בנוסף צריך להגיע ל40 נקודות כל שנה אפשר לקבל 4 נקודות לכן אני מאוד ממליץ לדווח על לפחות 10 שנים שוויי של 4 נקודות כדאי להיות מבוטח ובשנה האחרונה אפשר לדווח כמה שצריך
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    735 צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.