דילוג לתוכן

בני זוג שאחד אמריקאי ואחד לא, על שם מי לפתוח חשבון השקעות?

מסחר עצמאי
20 3 178 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    87 צפיות
    צ
    @BRISKER הרעיון הוא לשלב וכך מצד אחד מפחיתים סיכונים ומצד שני נותנים סיכויים. אם גם זה לא טוב, תקנה קרן כספית וזהו.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    76 צפיות
    ב
    אני התייעצתי עם רואה חשבון אמריקאי ואמרו לי שהם סוברים שאין שום בעיה עם דמי חסכון לכל ילד לילדים אמריקאים. זה כלל לא בטוח שיהיה בעיות על זה בעתיד.
  • 4 הצבעות
    3 פוסטים
    260 צפיות
    שמיל שמילש
    השקעות לאזרחי ארה"ב סיכום [מקוה מועיל]
  • מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון?

מסחר עצמאי
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    46 צפיות
    ס
    מהו מס עזבון? זהו מס המוטל על הנכסים של נפטר אזרח ארה"ב, או על נכסים בארה"ב – בין נכס פיזי ובין מניות או קרנות סל אמריקאיות – גם אם החזיק אותם נפטר שאינו אזרח ארה"ב. כאן דוקא יש יתרון לאזרח האמריקאי; עיזבון של אזרח ארה"ב פטור ממס עד 11.4 מליון דולר, אבל עיזבון של מי שאינו אזרח ארה"ב פטור רק עד 60,000$, ומשם והלאה יש חבות מס בשיעור 35%. יודגש – זהות המוריש היא הקובעת, אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא 11.4 מליון, ואם הנפטר הוא לא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא רק 60 אלף, זהות היורשים – בין אם הם אזרחי ארה"ב ובין אם לא – אינה משנה. יוצא מן הכלל; כאשר היורש הוא בן זוג של הנפטר וגם אזרח ארה"ב, במקרה כזה אין מס עזבון כלל, בין אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב ובין אם לא.
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    34
    3 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    מצטט מאשכול אחר: @ביזנייעס כתב בהמדריך למשקיע המתחיל: הפגישה הראשונה שלי עם שוק ההון הגיעה מפרסומת,  פרסומת נוצצת ומושכת שבישרה לי על הכנסות של 20,000 ₪ בחודש, בשעתיים עבודה יומיות,  האמת הסתנוורתי, פעמוני גאולה הדהדו באוזניי, וחיכיתי בכליון עיניים לוובינר המובטח.  את הציפייה העברתי בשיטוטים ברשת, שכללו את מילת החיפוש שוק ההון.  הזמן חלף וההתלהבות שככה, כבר הבנתי שאני לא עומד לפגוש את ממציא הגלגל או את קולומבוס, אך התקווה עוד בערה בי,  כך מצאתי את עצמי מכלה את מעותי הבודדות, על שלל קורסים ממגוון מרצים ונוכלים, ועוד לא מצאתי את הבשורה.  ניסיתי לסחור מעט, אך בהתאם לכספים שהשקעתי, הרווחים לכשהיו, היו דלים. @ביזנייעס נשמח להחכים עוד !