דילוג לתוכן

אזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת!

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    9 פוסטים
    210 צפיות
    מ
    משה-צבי said: ולקבל ריבית והצמדה ללא מס. מצד שני אם תהיינה עליות מעל 4% + אינפלציה ההפסד הוא על אחוז העליה מעבר לסך זה, תיקון חשוב מאוד לא רק את החזר המס ניתן לקבל "רק" בתום שנת המס, אלא גם הריבית וההצמדה מחושבים החל מתום שנת המס ולכן יש לשקול זאת גם. אני רוצה לעשות סיכום קצר, 1.ככל שהתיק גדול יותר (סך התיק) והרווח הריאלי של התיק לא עולה בהרבה על הרווח שהמס המחויב על רווח זה הוא בשיעור שיזוכה בנקודות הזיכוי הבסיסיות הפנויות לו לדעתי ושוב "לדעתי" כדאי לו לשקול פעולת מכירה וקניה מחדש כבר כעת. 2.ככל שהתיק קטן יותר או שהרווח גבוה בהרבה יורד הכדאיות של מהלך זה במיוחד אם גם וגם גם תיק קטן וגם רווח גדול. בכ"א כדאי לשקול הלוואה עצמית (מהכיס כמו ש @השומר נוהג ) או לקחת הלוואה חיצונית.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    104 צפיות
    נ
    שלום וברכה כן זה לא חדש בכלל אבל זה קיים כבר שלוש שנים לכל מאן דבעי קורס הכשרת שוק ההון וקריפטו החינמית מאת: רובין הוד - תם עידן הגזל דף הבית של הפרוייקט נכון להיום הקורס לא מתוחזק ולא מתעדכן כבר שנה גם מה שנקרא "רשימת הזהב" כבר לא פעיל היה לי שיחה עם מקים הפרוייקט כל המטרה שלו זה רק לעזור לאנשים באמת ממש בשבוע האחרון הם רוצים להתחיל לחדש פעילות אבל רק למי שרוצה באמת להיכנס לזה מצ"ב קישור לקבוצה החדשה בווצאפ נא להירשם רק מי שרוצה להיכנס לתחום באמת כי זה מוגבל מי שרוצה מצרף סקירות שעלו בקבוצה בשבוע האחרון ניתוח פנדומנטלי בעידן ה AI.pdf NVIDIA כל מה שצריך לדעת להיום.pdf התיק של הנשיא טראמפ+סקירה שבועיתpdf.pdf בהצלחה לכולם גילוי נאות אין לי כל קשר לזה אני רק משתף לטובת הציבור יש לי חברים שעשו קורסים בתשלום ומאוד פרחו מזה
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    247 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 1 הצבעות
    42 פוסטים
    2k צפיות
    יוסף מינצברגי
    מאמר חדש בנושא
  • מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון?

מסחר עצמאי
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    109 צפיות
    ס
    מהו מס עזבון? זהו מס המוטל על הנכסים של נפטר אזרח ארה"ב, או על נכסים בארה"ב – בין נכס פיזי ובין מניות או קרנות סל אמריקאיות – גם אם החזיק אותם נפטר שאינו אזרח ארה"ב. כאן דוקא יש יתרון לאזרח האמריקאי; עיזבון של אזרח ארה"ב פטור ממס עד 11.4 מליון דולר, אבל עיזבון של מי שאינו אזרח ארה"ב פטור רק עד 60,000$, ומשם והלאה יש חבות מס בשיעור 35%. יודגש – זהות המוריש היא הקובעת, אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא 11.4 מליון, ואם הנפטר הוא לא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא רק 60 אלף, זהות היורשים – בין אם הם אזרחי ארה"ב ובין אם לא – אינה משנה. יוצא מן הכלל; כאשר היורש הוא בן זוג של הנפטר וגם אזרח ארה"ב, במקרה כזה אין מס עזבון כלל, בין אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב ובין אם לא.