דילוג לתוכן

עם מי התייעצת כשקנית דירה?

נדל"ן
16 13 522 17

נושאים מוצעים

• דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן דירה להשקעה
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    222 צפיות
    אבי ר.א
    צילום מסך ממפות גוגל[image: 1770225508626-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2026-02-04-191341.png]
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    226 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 1 הצבעות
    36 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @שמיל-שמיל כתב בשאלת השאלות: האם לקנות דירה או לחכות?: השכירות הממוצעת יותר קרוב הל3.5 אחוז איפה?
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    367 צפיות
    מ
    @משהמשה @משהמשה כתב בהצעת חוק: מענקים לרכישת דירה ראשונה בירושלים: ועוד יותר כואב ששר שמתפטר ובוודאי ראה מתפקידו כשר כמה דברים שדרושים תיקון, ובמקום להעלות דברים רציניים כהצעות חוק. הוא מניף דגל של משהו שהוא מאוד מאמין בו, והציבור שבחר בו מאוד רוצה אותו הוא הוא בדיוווווק העניין לצערינו...