דילוג לתוכן

עם מי התייעצת כשקנית דירה?

נדל"ן ומשכנתאות
24 21 1.4k 20

נושאים מוצעים

• עצות להשכרת דירה

נדל"ן ומשכנתאות שכירות דירות להשכרה
    14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    106 צפיות
    מ
    מקובל 12 שיקים +שיק פתוח. במקומות אמידים אפשר לדרוש גם מזומן של 2-3 חודשים שכירות. פחות מקובל ברוב הארץ. חובה ולא הוזכר פה - לראות את השיק לפני חתימת החוזה ולבדוק באתר בנק ישראל (או בטלפון) האם החשבון מוגבל והאם האדם ע"פ ת.ז. מוגבל. לא להתפתות ל'שטר חוב' במקום שיק. זה בטחון רק לתביעה בבית משפט בשונה משיק שאפשר לגשת ישירות להוצאה לפועל לגבייה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    127 צפיות
    ל
    בפשטות אין הרבה מה לעשות, אבל כדאי לך להתייעץ עם עו"ד ר' נתן רוזנבלט advrosenblat@gmail.com
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    309 צפיות
    חופש כלכליח
    ההרשמה להגרלות תיפתח ביום רביעי – 15.4.26 ותיסגר ביום ראשון – 17.5.26 ניתן להנפיק אישור זכאות כבר עכשיו ועד 30.4.26 (השלמת מסמכים עד ל-7.5.26)
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    3k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים