דילוג לתוכן

הלוואה בתנאים טובים - השוואה

כלכלת המשפחה
1 1 59 1
  • קיבלנו הצעה מבנק יהב להלוואה של 120,000 ש"ח עם ריבית של פריים + 0.5% [כפוף בהעברת חשבון]
    ואפשרות לפרוס ל18 שנה
    זה נשמע די טוב לכאורה..
    האם מישהו שמע על הלוואות יותר משתלמות בכאלה סכומים..?
    אני ישמח מאוד לחוות דעת של מישהו..
    תודה רבה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    30 צפיות
    A
    האם עדיף קרן פנסיה 70 אחוז מנייתי מקיפה - עם ביטוחים, או קרן פנסיה כללית 100 אחוז מנייתי ללא ביטוחים (אפילו לשלם ביטוחים לבד).
  • גרייס מלא מול חצי גרייס

נדל"ן גרייס חצי גרייס הלוואות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    130 צפיות
    א
    @משהמשה במקרה של משכנתא ל30 שנה הפער בין משכנתא עם גרייס מלא לללא גרייס, לאחר שנתיים היא כ80,000 הקרן, שמתוכה כ60,000 הריבית המצטברת וכ20,000 הקרן שלא נפרעה, (שזה בעצם 80,000 שהיית משלם אם לא היה גרייס) +עוד כ4,000 ריבית דריבית שתצטבר במהלך השנתיים, (שזה הסכום שאתה תשלם בעקבות הגרייס גם אם תפרע מיד בסוף השנתיים) במקרה שלא תפרע מיד את כל ה80,000 הריביות שיצטברו יהיו עוד כ73,000 ס"ה כ77,000
  • הלוואה בתנאים טובים

כלכלת המשפחה הלוואה בנקאית הלוואה
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    344 צפיות
    ג
    @הגיוני כתב בהלוואה בתנאים טובים: סתם... בזהירות אני משתף את הרגשתי במה שלא הודגש כאן בנוגע ללקיחת הלואות מגמ"חים למטרת השקעות וכדו' שבעיני זה לא כ"כ ראוי, אבל זה ענין של הרגשה... לגבי הגמ"ח המרכזי זה קצת שונה כי זה שאין לזוג אופציה לרכוש עכשיו דירה, עדיין לא אומר שלא כדאי להם לקחת הלוואה ולשים את זה בקרן כספית ולכסות עם זה חלק קטן מהשכירות.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    249 צפיות
    הקול השפויה
    מי שכן חותם, חשוב מאוד להתנות שהערבות על מנת לשלם ממעשרות, ברוב מוחלט של המקרים זה צדקה אלא שבלי תנאי זה חוב המוטל עליך שא"א לפרוע מצדקה.
  • השוואה בין קופות החולים - לא מה שחשבתי..

כלכלת המשפחה
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    377 צפיות
    ניסן עציונינ
    @i90990 באופן אישי חשבתי לכתוב על הנושא לפני תקופה בקבוצה שלי ונמנעתי. בגלל שבריאות שווה קצת יותר מכסף. בגלל שהסל המשלים שונה מאד בכל קופה. בגלל שלרבים מאיתנו רופאים ספציפים מנהלים את התיק הרפואי וזה עלול לפגוע. בגלל שיש הבדל בין משפחה שמטפלת טיפולי שניים בפרטי, למשפחה שמשתמשת בקופה. בגלל שהפערים לא מספיק גדולים.