דילוג לתוכן

קורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    247 צפיות
    M
    @השומר סתם עצה מחבר, לא כיועץ לרגע. תיזהרו מהחברות הגדולות. הלווה הקטן לא כזה מעניין אותם, בשביל שיטרחו בשבילו להשגת תנאים מיטביים. ובנוסף, מחתימים את הלווה על חוזה מנופח, שאם חלילה ירצה לנתק קשר הוא יאכל קש רציני..
  • 9 הצבעות
    6 פוסטים
    392 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • תכנון חסכון: כמה עולה לידה של ילד ראשון?

הועבר כלכלת המשפחה לידה
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    867 צפיות
    איש קישא
    @שששששש עדיין אין לי כזאת..בעז"ה יהיה אבל אין ברית ופדיון
  • 9 הצבעות
    13 פוסטים
    645 צפיות
    nigunN
    @איציק-התותח כתב בהאשליה הגדולה של "התשלומים": כך אנחנו מוכרים את העתיד שלנו: אבל שיטה זו ממכרת, כי המוח שלנו קולט שאפשר להשתמש בתשלומים גם עבור דברים שהם חצי מותרות. לדוגמא: ספה, כיסא מנהלים, שואב שוטף, .......,........או מוצר שהוא חובה, רק שהשדרוג שלו הוא המותרות. והשדרוג יכול לקרות בלי שנרגיש, כי פחות מרגישים את הפרש המחירים כאשר יש פריסה רחבה של תשלומים. הכי מומלץ להחזיק רק בכרטיס דיירקט (חיוב מיידי). אם עובדים רק לפי התקציב (ובתקצבי שנתי) זה לא אמור לשנות אם מרגישים את התשלום או לא והאם יש מסגרת של 30K בכרטיס או לא ההוצאה אמורה להסתדר בתקציב ולא משנה אם זה מקרר או ספה
  • 7 הצבעות
    543 פוסטים
    31k צפיות
    שטרן משכנתאותש
    אפשר לעשות חוזה שכירות עם ההורים, של 1,000 ש"ח לחודש. אבל אז ירצו לראות את זה בחשבון. אז אפשר להצהיר שמשלמים פעם ברבעון 3,000 ש"ח. אבל כמובן, כמו שכתבו כאן, שזה צריך להיות הגיוני.