דילוג לתוכן

מחפש שותף לעסקה

• יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל
    -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017)
    לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה
    תמורת חצי מהרווחים במכירה.
    הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון
    הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר
    כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק.
    -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25%
    +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה.

אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף.
    [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    31 צפיות
    מ
    שלום חברים יקרים! מעניין אותי לשמוע את דעתכם: נאמר משפחה שיש לה מקום למשכנתא נוספת על הבית לצורך השקעה, אך מבחינת המאזן החודשי אין להם מקום להוסיף כמה אלפים לחיסכון... האם אתם מכירים אסטרטגיית השקעה שיכולה להתאים להם? המהלכים המוכרים לכאורה לא עובדים כל כך: בשוק ההון אתה צריך לשכוח מהכסף לכמה שנים טובות, כך שבינתיים אתה מחזיר לבנק איזה 2700 ש"ח על משכנתא של חצי מיליון.. כמו"כ בנדל"ן - במקרה הטוב שמצאת דירה מחולקת איפשהו שמכניסה 5% בשנה, אבל אחרי עלויות נלוות של מס רכישה ותיווך וכו' (12% בערך) - הגענו להכנסה משכירות של 4.4% בשנה.. והחזר המשכנתא הוא כ-6.5% בשנה... כך שעדיין מדובר בהואצה חודשית. באופן אישי יש לי מה לומר בנושא הזה, אבל אני רוצה קודם לשמוע מהציבור למה נחפשתם כבר - השקעה בעסק, מינופים בשוק ההון... עוד כיוונים מעניינים..?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    120 צפיות
    י
    מחפש דירת 3 חדרים במורדות גילה{הפרויקט החדש}....אשמח למידע על אנשם שמשכירים עדיפות לטווח ארוך....
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    304 צפיות
    ia90990I
    @משה-חיים חמותי הרגילה תמיד את כל הבנות שלה שחוץ מהעבודה הרגילה לחשוב על עוד משהו מהצד.. שאי אפשר להישאר בשקט כל עוד יש כוחות ופניות.. וייאמר לזכותה שהם אחרי 8 חתונות של ילדים ויש להם פלוס מאוד גדול בבנק... [אחרי התחייבויות לדירה והכל..]
  • אולי זה בכלל גזירת שמים..??

כלכלת המשפחה 613
    2
    5 הצבעות
    2 פוסטים
    210 צפיות
    הקול השפויה
    פעם הצעתי למישהו עסקה שבעיני רבים היא לא לכתחילה, למרות שבעיני אחרים הוא מצווה גדולה. הייתי צריך את עזרתו בעניין, עזרה שמתן שכרה בצדה. הוא לא רוצה לעזור באומרו ש"זה לא השתדלות". לרגע התרשמתי מאמונתו הפועמת, אלא שבהמשך השיחה הוא אמר לי שאם אני אתן לו רווח יותר גדול אולי הוא כן ירצה. כלומר לדעתו להרוויח אלפיים ש"ח זה לא השתדלות אבל להרוויח 5 אל"ש זה כן...
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    724 צפיות
    איש קישא
    @ה.-שלמה הי יעקב רייניץ כתב כלכלי בהמודיע מומחה בזה, פעמים רבות שמעתי ממנו שיש מלא פתרונות חוקיים בעניין