דילוג לתוכן

התייעצות: ניוזלטר שבועי על כלכלת המשפחה

• שלום לכל חברי בנקל היקרים!
    אני שוקל בימים אלו להתחיל בשליחת ניוזלטר במייל, ובו מאמרים שבועיים מקבוצה של מאמנים יקרים - בדגש על שינוי חשיבה, מתוך הבנה ששורש הסוגיה של הכסף איננה מספרים אלא אנשים.
    אשמח לשמוע מהציבור אם יהיה ביקוש לזה, וכן לקבל ממכם את כל השאלות הכואבות, ואת המחשבות שמפריעות לכם להתקדם בחיים. - אפשר לכתוב כאן על הבמה או לשלוח אלי למייל האישי.
    עלו והצליחו!

[דוגמה של נושאים שאפשר לעסוק בהם:

• אני ואשתי לא מתקשרים חלק בנושא של הכסף
    • מה זה שווה לי לנסות אם בסוף אני לא אצליח?
    • להצליח בתחום הכלכלי זה לא סתירה לרוחניות?
    • איך אפשר לנהל את ההוצאות בלי לחשוב על כסף כל היום?
    • איך מפסיקים לקבל החלטות רגשיות?
    • מה עושים עם השפעת הסביבה?
    • איך מוצאים פתרונות בלי לוותר על ערכים?
    • איך מתקדמים לכבוש יעדים חדשים?
    • כמה חשוב שהאשה תהיה מודעת למצב הכלכלי?
    • איך מייצרים מוטיבציה להתקדם ולהצליח?
    • איך מנהלים משא ומתן עם מחותנים?
    • האם כדאי לומר לבחורות לחסוך כסף?
    • איך מתרגלים אסרטיביות מול הילדים?]
  • שלום לכל חברי בנקל היקרים!
    אני שוקל בימים אלו להתחיל בשליחת ניוזלטר במייל, ובו מאמרים שבועיים מקבוצה של מאמנים יקרים - בדגש על שינוי חשיבה, מתוך הבנה ששורש הסוגיה של הכסף איננה מספרים אלא אנשים.
    אשמח לשמוע מהציבור אם יהיה ביקוש לזה, וכן לקבל ממכם את כל השאלות הכואבות, ואת המחשבות שמפריעות לכם להתקדם בחיים. - אפשר לכתוב כאן על הבמה או לשלוח אלי למייל האישי.
    עלו והצליחו!

[דוגמה של נושאים שאפשר לעסוק בהם:

• אני ואשתי לא מתקשרים חלק בנושא של הכסף
    • מה זה שווה לי לנסות אם בסוף אני לא אצליח?
    • להצליח בתחום הכלכלי זה לא סתירה לרוחניות?
    • איך אפשר לנהל את ההוצאות בלי לחשוב על כסף כל היום?
    • איך מפסיקים לקבל החלטות רגשיות?
    • מה עושים עם השפעת הסביבה?
    • איך מוצאים פתרונות בלי לוותר על ערכים?
    • איך מתקדמים לכבוש יעדים חדשים?
    • כמה חשוב שהאשה תהיה מודעת למצב הכלכלי?
    • איך מייצרים מוטיבציה להתקדם ולהצליח?
    • איך מנהלים משא ומתן עם מחותנים?
    • האם כדאי לומר לבחורות לחסוך כסף?
    • איך מתרגלים אסרטיביות מול הילדים?]

@משה-חיים
    אז בעזרת ה' אני גם הולך להיות מאמנים שיזכו לכתוב שם.

יש למה לצפות.

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    3 פוסטים
    92 צפיות
    מ
    אכן, אך לעובדי הוראה גם מצוי שמקבלים חלקים מהמשכורת חלקים על גמול מקצוע ופיצול כתה ויוח"א באיחור ולעתים אף תקופה ארוכה לאחר כך (לדוג' על שנה פ"ה יכולים לקבל בבת אחת באמצע שנת פ"ו) כך שיש לשים לב לאו דווקא בבחודשים אלו
  • 1 הצבעות
    21 פוסטים
    455 צפיות
    ה
    @מפתח_בינה תעלה בבקשה את החשבונית כמובן בטשטוש הפרטים שלך
  • מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה אשראי הייטק הטבות בנק
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    164 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה שמסתבר שהם לא מפסידים עלייך... וגם אם יש מתנת הצטרפות ריבוי כ.א. ופיזור תשלומים זה יכול להוות טריגר לסחרחורת כלכלית -נקודה למחשבה לפני כל הצטרפו למועדון כזה או אחר
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    229 צפיות
    I
    @משה-חיים חמותי הרגילה תמיד את כל הבנות שלה שחוץ מהעבודה הרגילה לחשוב על עוד משהו מהצד.. שאי אפשר להישאר בשקט כל עוד יש כוחות ופניות.. וייאמר לזכותה שהם אחרי 8 חתונות של ילדים ויש להם פלוס מאוד גדול בבנק... [אחרי התחייבויות לדירה והכל..]
  • ”התקציב השנתי בחיי המשפחה”

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    139 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    "התקציב השנתי" ההוצאות השנתיות: הם הפתעה לא נעימה בתקציב המשפחתי כולנו שואפים לנהל תקציב משפחתי מאוזן, אך רבים מאיתנו מתמקדים בהוצאות החודשיות, ושוכחים את ההוצאות השנתיות, שעלולות להוות הפתעה לא נעימה. למה חשוב לתכנן את התקציב לתקציב שנתי? תכנון תקציב חודשי הכרחי, אך אינו מספק. הוצאות כמו ביטוח רכב, רישוי, חידוש רישיונות, חופשות, חגים, ביגוד לכל המשפחה, מתנות לחגים ותחזוקה שנתית של הבית, בקיצור כל דבר שלא נכנס לחודשי הוא בעצם שנתי. ברגע שלא בנינו תקציב שנתי אנחנו כמעט בוודאות בדרך לבור תקציבי, ומכאן הדרך להלואות (בשלל שמותיהם. הלואת חג או חופשה) הם בעיקר ההשלכות של אי התחשבנות בהוצאות השנתיות: קושי בהתמודדות עם הוצאות בלתי צפויות: כאשר לא חוסכים מראש להוצאות השנתיות, כל הוצאה נוספת עלולה ליצור קשיים לנהל את משק הבית מבחינה כלכלית. חוסר יכולת לחסוך או להשקיע: הוצאות שנתיות בלתי צפויות "גוזלות" כסף שרצינו לחסוך או או להשקיע. במקום שיניב לנו רווחים נאים בעבור הכסף. עלייה בחובות: כדי לממן הוצאות בלתי צפויות, משפחות רבות נוטות לקחת הלוואות, מה שמוביל לעלייה בחובות ולתשלום ריבית. מתח ולחץ כלכלי: חוסר ודאות כלכלי ומתח מתמיד פוגעים לנו באיכות החיים המשפחתית. פתרונות מעשיים לניהול מוצלח של ההוצאות השנתיות: 1.חלוקת ההוצאות השנתיות לתשלומים חודשיים שווים, בדומה לתשלומים קבועים אחרים. 2.פתיחת חשבון חיסכון ייעודי: חיסכון סכום קבוע מדי חודש לקראת ההוצאות השנתיות. 3שימוש באקסל למעקב וניהול תקציב: כהיום יש הרבה טבלאות אקסל שמאפשרות מעקב אחר ההוצאות והכנסות, והגדרת יעדי חיסכון. 4.השוואת מחירים: חיפוש אחר חלופות זולות יותר עבור מוצרים ושירותים. 5.יצירת קופה קטנה: חיסכון סכום קבוע מדי חודש עבור הוצאות בלתי צפויות. לסיכום. תכנון תקציב שנתי מפורט, הכולל את כל ההוצאות, הוא הכרחי לניהול כלכלי נבון. על ידי הכנה מראש להוצאות השנתיות, ניתן למנוע הפתעות לא נעימות, לשמור על יציבות כלכלית ולהתקדם לעבר המטרות הפיננסיות של המשפחה. זכרו: השקעה במעט זמן ומחשבה בתכנון התקציב השנתי, תניב תוצאות משמעותיות בטווח הרחוק וגם הקרוב אחד החשבונות הכי חשובים לפני חיסכון, זה לבדוק באיזה סכום קבוע, אפשר לעמוד, ואת זה נוכל לגעת כמובן אחרי שבנינו תקציב חודשי ושנת