דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    63 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 1 הצבעות
    19 פוסטים
    409 צפיות
    א
    @שמח-לעזור כתב בימות המשיח, לא צריך לשלם יותר מעשרות!: נתחיל הפוך איזה פוסק מתיר לשלם על בית מלון ממעשרות אם יש קופת צדקה שמרוויחה מזה עמלה נניח של 10% אני לא אמרתי שיש כך שאיני יכול לומר מי הוא, מי שכתב בשם רוב הפוסקים כנראה יודע על מי הוא מדבר.... ולעצם העניין לא מדובר כאן על אדם שמשלם לבית מלון והקופה בס"ה גוזרת אחוזים, אלא שהקופה מקבלת את כל התרומה שלך, רק שכיון שהם קיבלו בתרומה חדר במלון על בסיס מקום פנוי וכדו' הרי שאתה זכאי לזה בתורת טובת הנאה.
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    292 צפיות
    שמיל שמילש
    @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': 5 הטענה לפיה עדיף לחסוך באמצעות הוראת קבע ולא בהפקדה מראש כדי לצמצם את הסיכוי לנפילות היא לא סיבה לא להשקיע היא סיבה לראות כמה זה באמת רווחי הצעד שאתה מעלה מול האלטרנטיבה ולראות אם זה מצדיק את הסיכון שקיים. @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': אני ביצעתי עם מחשבון של השקעות לעצלנים והגעתי לתוצאה הרבה יותר חיובית. ולכן זה אומר שהמחשבון שלו מדויק יותר? @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': אפשר לחסוך אותם במסחר עצמאי, במסחר עצמאי יש לך שלל בעיות נפרדות הארכתי עליהם כאן בפרט כשמדובר להשקעה לטווח של כעשר שנים . איך שיהיה זה לא קשור לארגון בנקל שלא פועל ע"מ שאנשים יפתחו לעצמם חשבון מסחר עצמאי.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו
  • 1 הצבעות
    13 פוסטים
    994 צפיות
    צ
    @נחמן-רוזנבלום אה"נ אין לקוות לסיכוי מבלי להבין את הסיכון, ובמאמר המוסגר כל החיים שלנו הם סביב נטילת סיכונים בגלל הסיכויים.