דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אם הם מתכוונים גם לאזרחי ארה"ב זה בהחלט מעניין
לפי ההיכרות שלי עם התחום לאזרחי ארה"ב יכולים אולי להשקיע אבל הכאב רא;ש; והמס שיצרכו לשלם כבר לא שווים את זה.
-
זה נשמע יותר מדי טוב.. חייב להיות פה משהו.. לא יכול להיות שהכל מושלם כ"כ.. אולי זה גובה הריביות וההחזרים.. או סעיפים שאם השוק לא מצליח אתה משלם הכל בריבית..
@ia90990 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
זה נשמע יותר מדי טוב.. חייב להיות פה משהו.. לא יכול להיות שהכל מושלם כ"כ.. אולי זה גובה הריביות וההחזרים.. או סעיפים שאם השוק לא מצליח אתה משלם הכל בריבית..
למה להיות כזה נאיבי??
-
משיאים | מימון חתונות בשיטת Lovest
משיאים - המודל המשולב והבטוח ביותר למימון חתונות: שילוב בין יציבות הגמ״ח לעוצמת שוק ההון
(www.masiim.org)
-
משיאים | מימון חתונות בשיטת Lovest
משיאים - המודל המשולב והבטוח ביותר למימון חתונות: שילוב בין יציבות הגמ״ח לעוצמת שוק ההון
(www.masiim.org)
@אנונימי2 חבל שאנשים לא משקיעים קצת בלטשטש AI
-
מצורף פה התוכנית של ויזניץ ובעלזא
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINחוברת אפריון.pdf@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINמדובר על פוליסת חיסכון, כך שזה כמו כל קופת גמל להשקעה או פוליסת חסכון רגילה, בכלל PFIC.
לגבי בעלי ITIN - הדעה הרווחת בין הרו"ח היא שגם עליהם חל מס PFIC, למרות שיש רו"ח המקילים בזה, וכמו שכתבתי כאן.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"הגם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם -
@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINמדובר על פוליסת חיסכון, כך שזה כמו כל קופת גמל להשקעה או פוליסת חסכון רגילה, בכלל PFIC.
לגבי בעלי ITIN - הדעה הרווחת בין הרו"ח היא שגם עליהם חל מס PFIC, למרות שיש רו"ח המקילים בזה, וכמו שכתבתי כאן.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"הגם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם@סייעתא-דשמיא כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
גם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
העניין הוא שיש המון "מאכערים" שמציעים שירותי הגשת דוחות, הם הרבה פעמים מבינים אך ורק בהגשת הדוח השנתי ו- FBAR וכלום לא מעבר.
(- לא שזה דבר רע להיעזר בהם.) -
@סייעתא-דשמיא כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
גם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
העניין הוא שיש המון "מאכערים" שמציעים שירותי הגשת דוחות, הם הרבה פעמים מבינים אך ורק בהגשת הדוח השנתי ו- FBAR וכלום לא מעבר.
(- לא שזה דבר רע להיעזר בהם.)@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
כמעט ואין רו"ח אמריקאיים שמתעסקים עם PFIC.
-
@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
כמעט ואין רו"ח אמריקאיים שמתעסקים עם PFIC.
@סייעתא-דשמיא
לא דיברתי על דיווח מסובך של השקעות PFIC, אלא להגיד לך אם ההשקעה שלך PFIC או לא. זה הם בהחלט יודעים.