דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
לפי מה שפרסמו הגמ"ח המרכזי 2,600 משפחות בשנה האחרונה הצטרפו לרעיון של הגמ"ח

האמת שהייתי מופתע
אולי אני רואה את העולם מהחור של הפורום
אבל כנראה שיש הרבה אברכים שלא מספיק מודעים למשמעות של בניית תוכנית הלוואות להמשך חייהםאה וכמובן יש עוד נתון שהגמח "שכח" לציין כמה לקוחות עזבו אותם בשנה האחרונה
@בוטח-בה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
עוד נתון שהגמח "שכח" לציין
... מהו גרף ההצטרפות של החמש/עשר שנים האחרונות בלי זה אין שום משמעות למספר 2600
-
ח חופש כלכלי התייחס לנושא זה
-
@שמח-לעזור
זה בקופת גמל או גם בקרן השתלמות.? -
@שמח-לעזור
זה בקופת גמל או גם בקרן השתלמות.?@מתכנן-פיננסי
לפי דברי @יוסף-מינצברג זה יהיה בגמל להשקעה או בקרן השתלמות למי שיכול לפתוח, ולא בפוליסת חסכון. -
מצורף פה התוכנית של ויזניץ ובעלזא
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINחוברת אפריון.pdf -
@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
@אנונימי2
אם הם מתכוונים גם לאזרחי ארה"ב זה בהחלט מעניין
בכל מדינה אחרת זה וודאי כךמעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"ה -
@אנונימי2
בכל מדינה אחרת זה וודאי כךמעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"ה@אפ_על_פי_כן
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם -
לפי ההיכרות שלי עם התחום לאזרחי ארה"ב יכולים אולי להשקיע אבל הכאב רא;ש; והמס שיצרכו לשלם כבר לא שווים את זה.
-
זה נשמע יותר מדי טוב.. חייב להיות פה משהו.. לא יכול להיות שהכל מושלם כ"כ.. אולי זה גובה הריביות וההחזרים.. או סעיפים שאם השוק לא מצליח אתה משלם הכל בריבית..
@ia90990 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
זה נשמע יותר מדי טוב.. חייב להיות פה משהו.. לא יכול להיות שהכל מושלם כ"כ.. אולי זה גובה הריביות וההחזרים.. או סעיפים שאם השוק לא מצליח אתה משלם הכל בריבית..
למה להיות כזה נאיבי??
-
משיאים | מימון חתונות בשיטת Lovest
משיאים - המודל המשולב והבטוח ביותר למימון חתונות: שילוב בין יציבות הגמ״ח לעוצמת שוק ההון
(www.masiim.org)
-
משיאים | מימון חתונות בשיטת Lovest
משיאים - המודל המשולב והבטוח ביותר למימון חתונות: שילוב בין יציבות הגמ״ח לעוצמת שוק ההון
(www.masiim.org)
@אנונימי2 חבל שאנשים לא משקיעים קצת בלטשטש AI
-
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINחוברת אפריון.pdf@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINמדובר על פוליסת חיסכון, כך שזה כמו כל קופת גמל להשקעה או פוליסת חסכון רגילה, בכלל PFIC.
לגבי בעלי ITIN - הדעה הרווחת בין הרו"ח היא שגם עליהם חל מס PFIC, למרות שיש רו"ח המקילים בזה, וכמו שכתבתי כאן.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"הגם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם