דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    17 פוסטים
    644 צפיות
    ל
    מאוד משונה מה שכותבים כאן ש-50 אחוז לא לוקחים את ההלוואה. אני ב"ה כבר חיתנתי 3 ילדים, ולקחתי מהם הלוואות [כלומר, הזוג לקח] התהליך מאוד פשוט, הגשתי כמה שמות של ערבים - סתם חברים, ותמיד מי שהגשתי - התקבל. דירה למשכון - גם לא קשה למצוא, ואם רוצים דווקא - אפשר במקום זה להוסיף ערבים. הסיבה היחידה שאני יכול להאמין היא גובה ההחזרים, השאלה האם יש לו אופציה אחרת... אני מדגיש - שאני מדבר על מי שכבר הגיע לזכות הלואה ולא נוטל אותה. לגבי האם להתחיל שם או לא - גם אני מייעץ לילדי הנשואים להשקיע בשוק ההון ולא שם.
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    514 צפיות
    צ
    @מנחם-בקר לא בטוח, זה תלוי בנתונים של אז. ואכן לא שווה לך לשנות כי זה רווח של כמה שקלים סה"כ.
  • 0 הצבעות
    168 פוסטים
    9k צפיות
    מ
    @בואו-חשבון. said: ממונף פי שלש חודשי על מדד תנודתי כמו הנאסדק בהחלט יכול להימחק. הסיכוי לכך נמוך , מכיוון שיש מנגנון איזון מחדש בירידה של 15%, מה שגורם לכך שאם הייתה ירידה של פחות מ-15% עד יום מסוים בחודש, אתה צריך שתהיה ירידה של יותר מ-21% ביום אחד דבר שכמעט לא יכול לקרות, בעיקר בגלל הבלמים הנהוגים בבורסה. כדי להימחק, צריך לרדת בשליש. ואם הירידה הייתה רק 15%, צריך לרדת עוד 21% כדי להגיע לירידה של 33%. (לכאורה, זו הסיבה למנגנון האיזון של 15% כדי למנוע מחיקה.)
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    307 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 5 הצבעות
    59 פוסטים
    5k צפיות
    צ
    @אבי-ה-נערה תסתכל שם בלשונית החזקות שם כתוב באיזה דברים זה מושקע, גם Sַַ&P500, גם נאסד"ק 100, גם ת"א 90, ת"א 125, אופציות על ת"א 35.