דילוג לתוכן

גמ"ח כספים - מילוי טופס 942

צדקה ומעשר כספים
1 1 163 1
  • ערב טוב

רציתי להתייעץ כיוון שיש כאן רואי חשבון אני חושב שזה המקום

אני מנהל גמ"ח הלוואות כספים משנת 2011
    הגמ"ח הוא לא עמותה והוא מנוהל בבנק פאג"י בתור גמ"ח בצורה רשמית וחוקית
    לפני מספר חודשים הבנק פנה אלי למילוי טפסים (דבר שקורה מעת לעת) ובין היתר הביא לי למלא טופס 942 בקשה לרישום מוסד פיננסי ישראלי שאינו מדווח לצורך FATCA ואני צריך להחזיר להם אישור ממס הכנסה
    אני כבר חודשיים מנסה לסיים עם זה ולא מצליח
    הלכתי לרשות המיסים פ"ת וראש העין הם לא יודעים מה זה ואמרו לי שזה דרך החטיבה המקצועית\ היחידה הבין לאומית פניתי לרואי חשבון שלא ידעו איך למלא את זה
    שלחתי מייל למס הכנסה ל-mikzoit ולא נעניתי
    גם הבנקאית עצמה לא יודעת איך אני אמור לעשות את זה כיוון שאין הרבה גמחי"ם שהם לא עמותות
    בקיצור אני אובד עצות
    מי שיודע איך אפשר למלא את האישור אשמח שיעדכן

תודה רבה

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    89 צפיות
    ד
    שנת 2026 מביאה איתה שינוי במדרגות מס הכנסה שישאיר ליותר אנשים יותר כסף בבנק. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת ב-30 שניות: מה השתנה? עד היום, מי שהרוויח מעל 16,150 ש"ח בחודש "קפץ" למדרגת מס גבוהה של 31%. החל מ-2026, הממשלה מרחיבה את מדרגת המס הנמוכה (20%) כך שתחול עד לשכר של 19,000 ש"ח. כמה כסף זה שווה לכם? השינוי הזה פונה בדיוק למעמד הבינוני. אם אתם מרוויחים באזור ה-19,000 ש"ח ומעלה, אתם הולכים לשלם פחות מס על חלק משמעותי מהשכר שלכם. בשורה התחתונה: מדובר בתוספת של כ-313 ש"ח נטו בכל חודש ישירות לתלוש השכר. בשנה שלמה, זה מצטבר ליותר מ-3,700 ש"ח שנשארים אצלכם במקום לעבור למדינה. למי זה רלוונטי? בעיקר לשכירים ועצמאיים שמרוויחים בין 16,000 ל-25,000 ש"ח בחודש. אם אתם בטווח הזה, צפויה לכם "העלאה" בנטו בלי שהבוס יצטרך להוציא שקל נוסף.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    199 צפיות
    Y
    לא הצלחתי להבין התלבטות בין איזה שתי דברים אבל אני רוצה להסביר קצת יש שתי הקלות בעוסק זעיר 1 30% מההכנסות נחשבים להוצאות שזה הגורם שלא צריך מייצג עם רישיון (אבל אם אתה מסתבך תסתדר לבד גם בתשלום לא מכיר מי שיעזור לך) וגם הצורה לדווח יותר קל מי שלא שולט בהכנסות שלו לדוגמה מי שעובד רק עם פרויקטים גדולים והוא לא יכול לקחת פחות עבודות ואין לו הוצאות ודאי כדאי לו להיות זעיר (אם הוא זכאי למענק עבודה אם אין 2 דירות אם יש 2 דירות לא כדאי לו להיות פטור לאשה שיש לה דמי לידה ) מי שיכול לשלוט בעסק שלו לא צריך להיות זעיר המייצג לוקח אותו מחיר כי התשלום הוא על האחריות והוא לא יכול להעסיק עובדים עוד משהו שזעיר יש לו פטור מהצהרות הון לשנתיים אבל בהנחה בארנונה יש עיריות שלא מורידים את השלושים אחוז מי ששולט בהכנסות שלו יש רווח 1 הצהרות הון וסיכון בארנונה (להיות בלי מייצג לא הכנסתי בסיכום עקב הפסוק ולפני עור לא תתן מכשול ויראת מאלקיך אני ה)
  • 5 הצבעות
    3 פוסטים
    203 צפיות
    ש
    @אברהם-פרידמן https://forum.benakel.org/post/11188
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    7 הצבעות
    8 פוסטים
    380 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    421 צפיות
    פרנסה משמיםפ
    אני שמעתי על ''זול'' 100 לחודש ועל ''יקר'' 200 לחודש