דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

הועבר שוק ההון והשקעות
1.2k 103 29.4k 99

נושאים מוצעים

• סקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.

תורני הונאות בסדנו מכרות זהב
    66
    2 הצבעות
    66 פוסטים
    991 צפיות
    מזומניםמ
    @אפ_על_פי_כן @אפ_על_פי_כן כתב בסקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.: אל תדאג- לא מרחם על הנוכלים. אני רק תמה- עלינו כציבור, לא על איצ'ה איך הגענו למצב שבו אם אדם שואל שאלות על ההתנהלות, בצורה עניינית ולא תוקפנית, הוא הופך לסדין אדום בעיני כמה מעריצים קנאיים? כזו 'אמונת חכמים' לוהטת כבר הרבה זמן לא ראיתי זו לא אמונת חכמים לוהטת (שחסרה לאלה ששואלים ורוטנים על מעריציו כביכול...) כי הרי יודעים אנו בבירור כמה רבנים שהוא מתייעץ והולך לאורם השאלה שצריכה להישאל בדיוק הפוך. איך יכול להיות שיש בציבור שלנו לאחר כל כך הרבה שנים של נפילות ונוכלויות אנשים שבאיצטלא של דורשי האמת כביכול לא מבינים איך יכולים ללכת אחריו בעצימת עיניים?(ואני לא מכוון את השאלה אליך חלילה ) סליחה שאני שואל אבל מכל המגיבים למיניהם, מישהו פעם עשה ונלחם עבור נוכלויות של הכלל? ואם כן הוא היה חשוף לתביעות דיבה? ואם כן זה היה תביעות של 5 מיליון ומעלה?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    81 צפיות
    ד
    נסית? ניתן ליצור קשר עם צוות ההפצה במייל: info@basisbitcoin.com https://www.cryptojungle.co.il/press-releases/bitcoin-standard-purchase-group/
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    331 צפיות
    ב
    @יושב-בגנים כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?: @חופש-כלכלי רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא? ההיפך הוא הנכון, מכיוון שהנושא קיבל תאוצה ויש הרבה ענין סביבו, בישקתי להכפיל את הענין. מזה ומזה אל תנח ידיך
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    140 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 1 הצבעות
    71 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @צמיחה כל הענין פה זה שאתה לא מוציא שקל מהכיס ואין צורך לשנות את כל התקציב החודשי שלך ברור שאם תשלם שפיצר זה יהיה הרבה יותר זול החזר ההלואה וגם ריבית כל חודש יהיה קצת פחות מבלון מלא במקרה האחרון לא נראה לי שיש הבדל מדי גדול