מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
ילד חסר אחריות זה האברך ששיעבד את הדירה שלו
ו כן הוא חסר אחריות לגמרי ועדיין לא ברור בכלל שהקרן תחזור אליו!!!
ההורים שלו קרעו את עצמם כדי לתת לו דירה, והוא שיעבד אותה!!!
כן! הוא ילד חסר אחריות!!
וכל מי שקופץ פה, שיתנצל, אין במכתב אפילו מילה אחת שסותרת את ההזהרות האלו.
אני ב"ה זכיתי למנוע ממישהו להשקיע שם.
תזכרו, גם את השקעה מסוכנת מצליחה היא מטופשת ומסוכנת ולכן היא טעות.
אם נסעת כמו פרא אדם ברחובות בני ברק אתה טיפש גם אם בסוף לא הרגת אף אחד וזה לא מוכיח שצדקת.
והטעות היתה פה ללא כל ספק כמו שכתב הרב הייזלר. -
@ש.-כהן כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
שהקרן תחזור אליו
גם אם לדעתך ה"אברך" עשה טעות,
הקרן חוזרת אליו מידי חודש בחודשו, הכל בסדר...
סתם צועקים פה כל אלה שכל המידע שלהם על הסיפור הוא מאיצ'ה בלבד -
הנה ציטוט מפרוג לא מאמין שזה אמיתי אולי מישהו יכול לבדוק? כי אם כן אז אנחנו מתעסקים כאן עם חבורת מפיונרים....
ציטוט קובי טורנהיים- בנאדם שלא יודע לקרוא, שלא יבוא בדרישות לאחרים
- בנאדם שמכניס אברכים להימור על הדירה שלהם, הוא לא בנאדם ישר. הימור - כך הרב הייזלר תיאר את הסיפור הזה, לא אני.
- תתבייש לך שאתה בכלל בא בדרישות ללוחמי הצדק כשיש לך מכתב מטעם הדיין שגויס על ידי מר ק. שמאמת את כל הדברים שהם כתבו. ג.נ. אני חלק מלוחמי הצדק.
- כל זמן שאני או גורם מטעם הפורום לא רואה את המסמכים שעליהם מסתמך המכתב הזה, הרי שמבחינתי המכתב הזה שווה כקליפת השום ורק בא לטהר את שמו של מר ק. שלא לדבר על זה שככלכלן המכתב הזה מחורר מכל כיוון, ולא מחזיק מים מבחינה כלכלית. לא יתכן שרבע מליארד שח הושקעו במכרה הקטנטן הזה
-
-
@כתלמיד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@שחר-עולה
ישר מהדירה שלו שיתכן שמחר לא תהיה שלולמה לא תהיה שלו?
רוב אלו שבהשקעה מישכנו חלק מדירתם כבר לפני שנים, במהלך כל החודשים לא היה פעם אחת שלא נכנס כסף בזמן, המכתב בא להרגיע אותם שיש משקיע חדש, כך שגם בהמשך יכנס הכסף.
מה עוד? -
@משהמשה
לדייק בדברי הדיינים כאילו היו רשב"א או ביאור הגר"א ולהתעלם משאר דברים כגון שמשכנו דירות של משפחות עניות על דמיונות( אולי ) כזב.
גם אם המגייסים בטבעם לא נוכלים ואנשים צדיקים וטובים זה לא אומר שזה לא נוכלות -
ילד חסר אחריות זה האברך ששיעבד את הדירה שלו
ו כן הוא חסר אחריות לגמרי ועדיין לא ברור בכלל שהקרן תחזור אליו!!!
ההורים שלו קרעו את עצמם כדי לתת לו דירה, והוא שיעבד אותה!!!
כן! הוא ילד חסר אחריות!!
וכל מי שקופץ פה, שיתנצל, אין במכתב אפילו מילה אחת שסותרת את ההזהרות האלו.
אני ב"ה זכיתי למנוע ממישהו להשקיע שם.
תזכרו, גם את השקעה מסוכנת מצליחה היא מטופשת ומסוכנת ולכן היא טעות.
אם נסעת כמו פרא אדם ברחובות בני ברק אתה טיפש גם אם בסוף לא הרגת אף אחד וזה לא מוכיח שצדקת.
והטעות היתה פה ללא כל ספק כמו שכתב הרב הייזלר. -
@שחר-עולה
ישר מהדירה שלו שיתכן שמחר לא תהיה שלולמה לא תהיה שלו?
רוב אלו שבהשקעה מישכנו חלק מדירתם כבר לפני שנים, במהלך כל החודשים לא היה פעם אחת שלא נכנס כסף בזמן, המכתב בא להרגיע אותם שיש משקיע חדש, כך שגם בהמשך יכנס הכסף.
מה עוד? -
ערב טוב
עוקב מהצד כבר תקופה ארוכה אחרי המתרחש ואני מעוניין לנצל במה זו להתנצלות בפני המשקיע שאמנם איני מכירו אך כמו רבים שפטתי אותו על סמך הפצות ושמועות שכעת מתבררות ככזב.
אם הוא קורא את השורות אבקש מאד שיסלח לי על שהאמנתי לחשדות שפורסמו, והלקח עבורי הוא שאין להאמין ולקחת כמובן מאליו פרסומים שונים גם של אנשים הנחשבים אמינים ומגובים ב"נתונים".
בכל הדורות מה שהחזיק את העם היהודי זה אמונת חכמים ועירעור ונסיונות פרשנות על דעת הדיינים והרבנים רק מוכיח שכל זה לא היה לש"ש. -
קיבלו את הכסף מהמשכנים החדשים. ומה שלא היה פעם לא אומר שלא יהיה היום או מחר
ציטוט מהמכתב: "השיגה החברה משקיע חיצוני בעל אופי עסקי, אשר
מוכן מצדו להזרים את ההון הנדרש כדי לאפשר את המשך קידום הפרויקט, וכן לשלם את תשלומי
המשכנתאות החודשיים שהובטחו למשקיעים"
אתה לא יודע לקרוא? מה הענין? -
קיבלו את הכסף מהמשכנים החדשים. ומה שלא היה פעם לא אומר שלא יהיה היום או מחר
ציטוט מהמכתב: "השיגה החברה משקיע חיצוני בעל אופי עסקי, אשר
מוכן מצדו להזרים את ההון הנדרש כדי לאפשר את המשך קידום הפרויקט, וכן לשלם את תשלומי
המשכנתאות החודשיים שהובטחו למשקיעים"
אתה לא יודע לקרוא? מה הענין? -
שלום רב
אכתוב את מה שנראה לי בפרשנות המכתב לגופו של עניין,הנידון שהיה אצלי (ונ"ל שזה הדיון הרלוונטי היחיד) במשך כל התקופה שדובר על המכרות, הוא האם הסיכון התברר כמסוכן, או לחילופין שהמדובר בהשקעה מסוכנת (להבדיל מהשקעה בסיכון גבוה) שצריך נס שהקרן יחזור, בקיצור השקעה שהתבררה ככושלת, או שמדובר בהשקעה לגיטימית שיש בה סיכון כמו בהרבה תחומים,
ממכתב הרבנים מצוייר בברירות שהמדובר בהשקעה לגיטימית עם פוטנציאל רווח גדול אך תחום ההשקעות הנ"ל אינו מתאים לאברכים (ולכאו' לאו דווקא אברך) אך לו יצוייר יבוא יהודי עם מיליון ש"ח פנויים להשקעה לטווח ארוך, ב50 אחוז יקנה אג"ח וב40 אחוז מניות וב10 אחוז ישקיע במכרה זה, אזי זה נשמע לי ממכתב זה שזה לא יהיה מופקע הצעד הזה, בקיצור זו השקעה ראויה ומתוכננת אך עם סיכון גבוה כמו שמצוי בהרבה תחומים (למשל מינופים בשוק ההון או ביטקוין) שהם תחומי השקעה מצוינים למי שיכול גם לספוג את הסיכון וזה פשט לי את הספק שהייתי שרוי בו
-
שלום רב
אכתוב את מה שנראה לי בפרשנות המכתב לגופו של עניין,הנידון שהיה אצלי (ונ"ל שזה הדיון הרלוונטי היחיד) במשך כל התקופה שדובר על המכרות, הוא האם הסיכון התברר כמסוכן, או לחילופין שהמדובר בהשקעה מסוכנת (להבדיל מהשקעה בסיכון גבוה) שצריך נס שהקרן יחזור, בקיצור השקעה שהתבררה ככושלת, או שמדובר בהשקעה לגיטימית שיש בה סיכון כמו בהרבה תחומים,
ממכתב הרבנים מצוייר בברירות שהמדובר בהשקעה לגיטימית עם פוטנציאל רווח גדול אך תחום ההשקעות הנ"ל אינו מתאים לאברכים (ולכאו' לאו דווקא אברך) אך לו יצוייר יבוא יהודי עם מיליון ש"ח פנויים להשקעה לטווח ארוך, ב50 אחוז יקנה אג"ח וב40 אחוז מניות וב10 אחוז ישקיע במכרה זה, אזי זה נשמע לי ממכתב זה שזה לא יהיה מופקע הצעד הזה, בקיצור זו השקעה ראויה ומתוכננת אך עם סיכון גבוה כמו שמצוי בהרבה תחומים (למשל מינופים בשוק ההון או ביטקוין) שהם תחומי השקעה מצוינים למי שיכול גם לספוג את הסיכון וזה פשט לי את הספק שהייתי שרוי בו