דילוג לתוכן

מחירי החשמל צפויים לעלות ב-1.5% החל מינואר 2026

כלכלת המשפחה
2 2 144 2

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    137 צפיות
    ד
    שנת 2026 מביאה איתה שינוי במדרגות מס הכנסה שישאיר ליותר אנשים יותר כסף בבנק. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת ב-30 שניות: מה השתנה? עד היום, מי שהרוויח מעל 16,150 ש"ח בחודש "קפץ" למדרגת מס גבוהה של 31%. החל מ-2026, הממשלה מרחיבה את מדרגת המס הנמוכה (20%) כך שתחול עד לשכר של 19,000 ש"ח. כמה כסף זה שווה לכם? השינוי הזה פונה בדיוק למעמד הבינוני. אם אתם מרוויחים באזור ה-19,000 ש"ח ומעלה, אתם הולכים לשלם פחות מס על חלק משמעותי מהשכר שלכם. בשורה התחתונה: מדובר בתוספת של כ-313 ש"ח נטו בכל חודש ישירות לתלוש השכר. בשנה שלמה, זה מצטבר ליותר מ-3,700 ש"ח שנשארים אצלכם במקום לעבור למדינה. למי זה רלוונטי? בעיקר לשכירים ועצמאיים שמרוויחים בין 16,000 ל-25,000 ש"ח בחודש. אם אתם בטווח הזה, צפויה לכם "העלאה" בנטו בלי שהבוס יצטרך להוציא שקל נוסף.
  • 1 הצבעות
    4 פוסטים
    269 צפיות
    צ
    @BRISKER עברתי לבזק, לא ראיתי בעיות, הכל הלך טוב, חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול, זה קרה לכל הלקוחות שלהם, והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל. וזה הנחה של 7%. ואני כמובן עם טלפון כשר, ובלי מונה חכם.
  • דירות לחגי תשרי

נדל"ן ומשכנתאות מחירים ביקושים
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    126 צפיות
    מזומניםמ
    מי יודע את מצב השוק כרגע בירושלים ואיך מגיעים לבני חו"ל?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    205 צפיות
    ס
    @מזומנים אתה בטוח? ממה שאני הבנתי מהחוק כפי שהביא אותו המתורגמן הפיננסי מדובר רק על זיכוי מס על ילדים, שהחוק מעלה את סכום הזיכוי מ-2,000 דולר ל-2,200 דולר לילד, אבל לא את כל הזיכוי ניתן לקבל כמענק לחשבון הבנק (כשגובה המס המתחייב נמוך מסכום הזיכוי) אלא רק את חלקו, והחלק הזה נשאר על סך $1,700 כמו שהיה עד היום. תקן אותי אם אני טועה (הלוואי )
  • 11 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    חופש כלכליח
    כ-450 אלף משקי בית עברו מחברת החשמל לספקי חשמל פרטיים מאז פתיחת השוק. בראש רשימת הערים עם הכי הרבה משקי בית שעברו לספק פרטי - מודיעין עילית.