דילוג לתוכן

קצבאות ביטוח לאומי לשנת 2026

כלכלת המשפחה
9 4 498 4

נושאים מוצעים

• ביטוח לאומי לבחורי ישיבות

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    236 צפיות
    חופש כלכליח
    עובד משק בית זה הכי זול
  • 4 הצבעות
    14 פוסטים
    591 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @שואף-ליותר אין כלל תשלום לביטוח לאומי כעצמאי. אך במידה ואתה גם לא שכיר אז אתה חוזר בחזרה למצב של "לא עובד" ומשלם את המינימום לביטוח לאומי. שים לב: אישה נשואה היא באמת פטורה לגמרי ,גם אם היא לא שכירה. כי היא חוזרת למצב של "לא עובד" אך לא צריכה לשלם את המינימום היות ומבוטחת בזה שבעלה משלם. (לא משנה אם הוא משלם כעצמאי/שכיר/כלא עובד, עצם זה שהוא משלם זה פוטר אותה מלשלם את המינימום)
  • ביטוח לאומי

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    6
    1
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    238 צפיות
    מ
    @shimon כתב בביטוח לאומי: כשראיתי שמשלם קרוב ל-1200 ש"ח לביטו"ל בחודש בו בזמן שמדובר בגבר שמדווח כעוסק פטור/זעיר ומה היה מקור הטעות באמת?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    187 צפיות
    ס
    @מזומנים אתה בטוח? ממה שאני הבנתי מהחוק כפי שהביא אותו המתורגמן הפיננסי מדובר רק על זיכוי מס על ילדים, שהחוק מעלה את סכום הזיכוי מ-2,000 דולר ל-2,200 דולר לילד, אבל לא את כל הזיכוי ניתן לקבל כמענק לחשבון הבנק (כשגובה המס המתחייב נמוך מסכום הזיכוי) אלא רק את חלקו, והחלק הזה נשאר על סך $1,700 כמו שהיה עד היום. תקן אותי אם אני טועה (הלוואי )
  • איך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??

הועבר כלכלת המשפחה ביטוח
    7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    290 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר כתב באיך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??: @הקול-השפוי כתב באיך לחשב אם משתלם לי לעשות ביטוח??: (ראה כאן) שם מדובר בחברות ביטוח למוצרי חשמל ביתיים, אני התכוונתי להארכת האחריות אצל היבואן. זה באמת עסקה שהיא כנראה משתלמת במידה זו או אחרת מהסיבה שכתבתי. בנוסף היבואנים עושים את זה כחלק מהשיווק של המוצר מה שמסביר עוד למה זה משתלם גם לנו וגם להם.