דילוג לתוכן

בית השקעות מומלץ

מסחר עצמאי
8 5 165 6
  • שלום רב

רציתי לשאול איזה בית השקעות מומלץ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? (ראיתי את ההשוואות מחירים)
    האם אפשר לעשות הו"ק לקניה?
    ראיתי שפסגות לא גובים דמי ניהול ומצד שני אני רואה ששואלים על אייביאיי או אקסלנס ומתעלמים מפסגות למה?

• שלום רב

רציתי לשאול איזה בית השקעות מומלץ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? (ראיתי את ההשוואות מחירים)
    האם אפשר לעשות הו"ק לקניה?
    ראיתי שפסגות לא גובים דמי ניהול ומצד שני אני רואה ששואלים על אייביאיי או אקסלנס ומתעלמים מפסגות למה?

@בן-עליה בוקר טוב
    לכל בית מסחר המעלות והחסרונות שלו, רק באקסלנס יש כרגע אפשרות להוראה מחזורת שבה ניתן להגדיר מראש רכישה קבוע בכל תקופה, אבל לכל בתי ההשקעות ניתן להקים הוראת קבע, כדי להעביר לשם כסף, הכסף יועבר בקביעות, אבל לא יבצע רכישה אוטמטית.

בגדול לאקסלנס יש אתר נוח ונגיש בהרבה מהמתחרות, אבל זה לא כזה משמעותי למשקיע הפאסיבי, פסגות מציעים כנראה את המחירים הכי זולים בשוק, אבל הם לא נהנים מיחסי ציבור טובים, כי השירות שם בעבר היה ממש גרוע, דבר שהשתנה מאז שהחברה החליפה בעלים.

בנוסף לפסגות, עד לארחונה ממש לא היתה אפשרות להצטרף בלי סמס, הבעיה טופלה ועכשיו זה אפשרי, אם אתה צריך פרטים נוספים הם נמצאים בטבלה בחתימה שלי, וכמובן יש שם גם את הקישורים לפתיחת חשבון דרכי, עליהם אני מרויח במידה ותצטרף דרכם.

• איזה שרות צריך מהבית השקעות?
    הכל היום עושים לבד
    לדוגמא לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שהייתי בבנק

• איזה שרות צריך מהבית השקעות?
    הכל היום עושים לבד
    לדוגמא לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שהייתי בבנק

@בן-עליה בגדול לרוב האנשים אין פעילות מול הבית השקעות, בשלב הפתיחה כן יש התנהלות מול הנציגים ויש לזה משמעות.
    אבל פגשתי בתי השקעות שהכסף משתקף רק אחרי זמן, וזה מעצבן שאין מענה

• @בן-עליה בגדול לרוב האנשים אין פעילות מול הבית השקעות, בשלב הפתיחה כן יש התנהלות מול הנציגים ויש לזה משמעות.

• @צמיחה כתב בבית השקעות מומלץ:

@ניסן-עציוני
    באיזה?

פייר כמדומה

• @בן-עליה בגדול לרוב האנשים אין פעילות מול הבית השקעות, בשלב הפתיחה כן יש התנהלות מול הנציגים ויש לזה משמעות.

@ניסן-עציוני כתב בבית השקעות מומלץ:

בגדול לרוב האנשים אין פעילות מול הבית השקעות

כשרוצים לסחור במניות חו"ל יש מסמכים באנגלית שצריך למלא וכדאי שיהיה שרות לקוחות נאות שיעזור לך אני במיטב טרייד ניסיתי למלאות לבד והסתבכתי ונציג שרות שלהם עזר לי בצורה יוצאת מן הכלל אחרת לא נראה לי שהייתי מצליח להבין מה אמורים לרשום

• דיסקונט ללקוח צעיר

משתלם מאוד,
    בלי עמלות, [במסחר בישראל]
    אתר מאוד נגיש,
    שרות לקוחות מעולה, [יש קו יעודי לשרות לקוחות בנושא שוק ההון]
    רק צריך להיות לקוח שצריכים אותך, כדי שאחרי גיל 26 יאריכו לך את החשבון ללא עמלות.
    [אם מישהוא נסה, וקיבל או לא קיבל, נשמח שיעדכן]

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    5 פוסטים
    141 צפיות
    ס
    @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: מה אתה מתכוון, אתה יכול לפרט יותר? תראה כאן. @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: בנוסף לאינטרקטיב יש ביטוח עד סכום מסויים בחשבון מממשלת ארה"ב, כדאי להוסיף את זה ליתרונות. נכון. יש לציין שבנוגע לאינטראקטיב ישראל זה לא עוזר, כי הביטוח הוא רק על מעילה וכדו' באינטראקטיב בארה"ב, ולא מכסה מעילה או משהו שיקרה במתווך הישראלי/קפריסאי. המתווך הזה לא מוכר ע"י אינטראקטיב ארה"ב, להבנתי הם פועלים תחת השם שלך בחשבון.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    589 צפיות
    צופה ומביטצ
    @ניסן-עציוני אתה הדוגמה לכל הדברים שנכתבו כאן והם נכונים ברובם. אתה לא יועץ(שמילותיו קודש רק כי כך גזרה חוכמתו), ואין לך כלי אחד בודד, ולא קרה פעם אחת שלא הבהרת לכולם שבמסחר עצמאי אתה מרוויח ואתה מרוויח ומשלם על זה יקר בללוות ולתמוך ולהדריך גם לאחר הפתיחה. וגם אתה מגיע עם מגוון דברים שבחלקם אתה מרוויח ובחלקם לא ומכווין להיכן שנראה לך תואם יותר. האם אתה חושב שכולם עושים כמוך? אתה מכיר עוד מישהו שפותח מסחר עצמאי ודוחף המונים לקופות גמל שלא קשורות אליו? האם כל מי שפותח מסחר עצמאי ממשיך ללוות ויודע לעצור מעשים טיפשיים? התחברתי לרוב הכתוב כאן וראוי לומר שניסן עציוני הוא לא הדוגמה הוא יוצא מן הכלל, ו..לא, איני מרוויח כלום ממנו.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    583 צפיות
    מ
    @ניסן-עציוני דיבורים כמו חול מה עם יועץ שלא מבטל אחרי שמשלמים לו
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    409 צפיות
    ח
    @אמת-מארץ-תצמח כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: @חלמיש-צור כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: העברה לחשבון של בית ההשקעות לפי מה שכתב ר' אהרן זלץ, הם אמרו שדווקא לחשבון שלהם בהפועלים. כמובן. שם נמצא החשבון שלהם. רק צריך ליידע אותם על ההעברה. אגב, אפשר ליידע על הוראת קבע רק בזמן ההקמה, ואין צורך ליידע בכל חודש.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    381 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75