דילוג לתוכן

פלטפורמת מסחר בקרנות בשם FAIR מישהו מכיר?

מסחר עצמאי
6 4 69 4
  • נתקלתי לאחרונה בפלטפורמת מסחר בקנות בשם "FAIR"
    לפי מה שהבנתי מדובר במסחר בקרנות בלבד, [מחקות/סל/גידור בנאמנות/כספיות] אבל לא במניות, ורק בקרנות ישראליות!
    הם לא לוקחים דמי ניהול בכלל, וסכום ראשוני הוא 250 ש"ח בלבד.
    אם מישהו שמע עוד פרטים/מכיר/יודע/התנסה איתם, יעזור לי מאוד, וכנראה לכל הציבור, אם יעלה את המידע לכאן.
    יישר כח!

• רק קרנות נאמנות, אין קרנות סל כרגע (אלא אם כן יש חדשות).
    פחות מתאים למי שמחפש כשרות גלאט הון, יש להם יותר קרנות סל.

• רק קרנות נאמנות, אין קרנות סל כרגע (אלא אם כן יש חדשות).
    פחות מתאים למי שמחפש כשרות גלאט הון, יש להם יותר קרנות סל.

@הון_כשר קרנות מחקות יש, בוודאות.

• נתקלתי לאחרונה בפלטפורמת מסחר בקנות בשם "FAIR"
    לפי מה שהבנתי מדובר במסחר בקרנות בלבד, [מחקות/סל/גידור בנאמנות/כספיות] אבל לא במניות, ורק בקרנות ישראליות!
    הם לא לוקחים דמי ניהול בכלל, וסכום ראשוני הוא 250 ש"ח בלבד.
    אם מישהו שמע עוד פרטים/מכיר/יודע/התנסה איתם, יעזור לי מאוד, וכנראה לכל הציבור, אם יעלה את המידע לכאן.
    יישר כח!

@דל-גאה
    פלטפורמה פשוטה מאד ונוחה.
    אין איפה להיסתבך כי אין הרבה אפשרויות
    פשוט לקנות ולמכור קרנות נאמנות
    הם כבר כמה שנים ולא שמעתי על בעיה איתם
    בהצלחה

• @הון_כשר קרנות מחקות יש, בוודאות.

@דל-גאה
    צודק - קרנות מחקות זה סה"כ סוג של קרנות נאמנות

• @דל-גאה
    צודק - קרנות מחקות זה סה"כ סוג של קרנות נאמנות

ידיעה חשובה למסחר בפסגות אני מכיר לפחות שתי אנשים שהתחילו לסחור שם ולא נדרשו כלל להפקיד 10,000 ש"ח אחד אף הפקיד פחות מ 50 ש"ח וזה נפתח לו, איני לוקח אחריות כלל על מידע זה וייתכן שאמחוק את זה בקרוב
    @הון_כשר נכון אבל כמו שציינת בפייר יש רק קרנות נאמנות מחקות ולא קרנות סל מחקות שבמו שכתבת אין הרבה עם הכשר של גלאט הון
    דרך אגב אמנם אין דמי שמירה בפייר אבל יש עמלות קניה ומכירה של 0.08% וניתן להגיע ל 0.07% עם הטבות ומינימום של 3שקל לפעולה
    לעומת זאת בפסגות זה 0.06% ומינימום של 2 שקל
    זה פער של הרבה אחוזים במינימום.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    178 צפיות
    ב
    אני סוחר בפסגות ובאלטשולר אני נהנה יותר מאלטשולר יש מעלות וחסרונות בכל אחד מהם א. עמלות קניה ומכירה ב. מרווח המרה למט"ח ג. מי שסוחר אקטיבי בפסגות יש ספר פקודות ג.נ בשניהם יש לי קישור ואם תחליט להצטרף לאלטשולר אשמח שתעשה זאת דרכי בחתימה
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    595 צפיות
    חלמיש צורח
    @אמת-מארץ-תצמח כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: @חלמיש-צור כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: העברה לחשבון של בית ההשקעות לפי מה שכתב ר' אהרן זלץ, הם אמרו שדווקא לחשבון שלהם בהפועלים. כמובן. שם נמצא החשבון שלהם. רק צריך ליידע אותם על ההעברה. אגב, אפשר ליידע על הוראת קבע רק בזמן ההקמה, ואין צורך ליידע בכל חודש.
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    55
    4 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @צמיחה הנתונים שאני מכיר זה לפחות שנתיים כדי להתחיל להרוויח. כשמדברים על 60% זה לא בסכום אלא במספר הפעולות. לצורך הדוגמא מתוך 10 עסקאות 6 הסתיימו ברווח. המטרה היא לסגור הפסד עם רווח נמוך (5%-10%) ולסגור רווח בתשואה משמעותית (50% ומעלה. אני מכיר גם עסקאות של מאות אחוזים) התוצאה תהיה עלייה בסך הכל. הנסיון שצוברים מועיל לצמצם את ההפסדים ולמצוא את הרווחים הגדולים.
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    506 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?