דילוג לתוכן

קרנות ממונפות - האם ואיך ?

הועבר מסחר עצמאי
168 20 11.5k 18

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    17 פוסטים
    677 צפיות
    ל
    מאוד משונה מה שכותבים כאן ש-50 אחוז לא לוקחים את ההלוואה. אני ב"ה כבר חיתנתי 3 ילדים, ולקחתי מהם הלוואות [כלומר, הזוג לקח] התהליך מאוד פשוט, הגשתי כמה שמות של ערבים - סתם חברים, ותמיד מי שהגשתי - התקבל. דירה למשכון - גם לא קשה למצוא, ואם רוצים דווקא - אפשר במקום זה להוסיף ערבים. הסיבה היחידה שאני יכול להאמין היא גובה ההחזרים, השאלה האם יש לו אופציה אחרת... אני מדגיש - שאני מדבר על מי שכבר הגיע לזכות הלואה ולא נוטל אותה. לגבי האם להתחיל שם או לא - גם אני מייעץ לילדי הנשואים להשקיע בשוק ההון ולא שם.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    359 צפיות
    מ
    משה-צבי said: ולקבל ריבית והצמדה ללא מס. מצד שני אם תהיינה עליות מעל 4% + אינפלציה ההפסד הוא על אחוז העליה מעבר לסך זה, תיקון חשוב מאוד לא רק את החזר המס ניתן לקבל "רק" בתום שנת המס, אלא גם הריבית וההצמדה מחושבים החל מתום שנת המס ולכן יש לשקול זאת גם. אני רוצה לעשות סיכום קצר, 1.ככל שהתיק גדול יותר (סך התיק) והרווח הריאלי של התיק לא עולה בהרבה על הרווח שהמס המחויב על רווח זה הוא בשיעור שיזוכה בנקודות הזיכוי הבסיסיות הפנויות לו לדעתי ושוב "לדעתי" כדאי לו לשקול פעולת מכירה וקניה מחדש כבר כעת. 2.ככל שהתיק קטן יותר או שהרווח גבוה בהרבה יורד הכדאיות של מהלך זה במיוחד אם גם וגם גם תיק קטן וגם רווח גדול. בכ"א כדאי לשקול הלוואה עצמית (מהכיס כמו ש @השומר נוהג ) או לקחת הלוואה חיצונית.
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    237 צפיות
    ס
    כתב באזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת!: עמלת מינימום 5$ לקנייה מחשבון של 25,000$ (דרך מערכת אינטראקטיב ברוקרס) שאלה שטרם ברורה לי: איך מתחברים למערכת של אינטראקטיב ברוקרס דרך מיטב טרייד? האם נדרש אימות SMS כמו בכניסה ישירה לאינטראקטיב או שמספיק הסיסמא הרגילה למיטב טרייד? @ה.-שלמה ?
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    363 צפיות
    ס
    @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: מה אתה מתכוון, אתה יכול לפרט יותר? תראה כאן. @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: בנוסף לאינטרקטיב יש ביטוח עד סכום מסויים בחשבון מממשלת ארה"ב, כדאי להוסיף את זה ליתרונות. נכון. יש לציין שבנוגע לאינטראקטיב ישראל זה לא עוזר, כי הביטוח הוא רק על מעילה וכדו' באינטראקטיב בארה"ב, ולא מכסה מעילה או משהו שיקרה במתווך הישראלי/קפריסאי. המתווך הזה לא מוכר ע"י אינטראקטיב ארה"ב, להבנתי הם פועלים תחת השם שלך בחשבון.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    B
    מדריך נוסף נחמד על מערכת מידע מתקדמת לשוק ההון והבורסה הישראלית