קרנות ממונפות - האם ואיך ?
-
אפשר להשקיע במינוף על נכסים יותר בטוחים כמו הבנקים או זהב שקרנות אלו עשו מעל 150 %בשנה אחרונה והסיכון בהם הוא פחות משאר הנופים מכמת שהסכוי שהבנקים יפלו לגמרי לא קיים[וא"כ אנחנו בבעיה יותר גדולה ]
ואגב משהו יודע למה וין אף הכשר על קרן ממונפת
ומתי היה מינוף על ביטקון@ניסים מה שקובע האם זה יותר או פחות בטוח למנף זה התנודתיות ולא החשש שזה יימחק לגמרי.
ולמה אתה חושב שאין מינוף על ביטקוין? (הדבר הכי מסוכן שיכול להיות אגב) -
מעניין אותי אם בחישובים שנעשו פה, החשיבו גם תשלומי הריבית על המינוף,
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית. -
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית.@מתכנן-פיננסי כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית.דובר כאן על קרנות ממונפות, לא מינוף ע"י הלוואה או אשראי בנקאי.
-
אפשר להשקיע במינוף על נכסים יותר בטוחים כמו הבנקים או זהב שקרנות אלו עשו מעל 150 %בשנה אחרונה והסיכון בהם הוא פחות משאר הנופים מכמת שהסכוי שהבנקים יפלו לגמרי לא קיים[וא"כ אנחנו בבעיה יותר גדולה ]
ומתי היה מינוף על ביטקון@ניסים כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
ומתי היה מינוף על ביטקוןהם לא בהכרח יותר בטוחים, והבעיות שהזכירו בוודאי קיימות בהם, אפילו ביתר שאת.
-
@מתכנן-פיננסי כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית.דובר כאן על קרנות ממונפות, לא מינוף ע"י הלוואה או אשראי בנקאי.
@שמש-מרפא
קרנות ממונפות רוכשות חוזים עתידיים שהמחיר שלהם נקבע (גם) על פי גובה הריבית של הבנק המרכזי. -
כ90% אחוז ממניות הבנקים מוחזקים על ידי גופים גדלים מאוד מה שגורם להם חוסר בנידות בשוק ולכן הסיכוי שלהם ליפול הוא אפסי
@ניסים
מקור? -
@ניסים מה שקובע האם זה יותר או פחות בטוח למנף זה התנודתיות ולא החשש שזה יימחק לגמרי.
ולמה אתה חושב שאין מינוף על ביטקוין? (הדבר הכי מסוכן שיכול להיות אגב)@משקיע-זהיר-מידי
אין מינף על ביטקון [לפחות בארץ ]וככל הידוע לי גם לא אופציות -
@ניסים
מקור?@מתכנן-פיננסי
לאחזקת של הבנקים אתה יכול לבדוק בגוגל אבל הרוב מוחזק על ירי בתי השקעות בארץ ובחו"ל
ולגבי עצם הסברה היא פשוטה אך נראה לי שפעם שמעתי את זה גם מאורי גרינפלד