דילוג לתוכן

תכלס', קרן פיזית או סינטטית?

מסחר עצמאי
3 3 20 3
  • בשיקלול כל ההבדלים (מס דיבידנד, סיכון מנפיק, דמי ניהול, מיסוי ריאלי וכו'), האם יש המלצה ברורה?
    אני מדבר על קרנות איריות מחקות S&P500 (בלאקרוק ואינווסקו).
    תודה!

• בשיקלול כל ההבדלים (מס דיבידנד, סיכון מנפיק, דמי ניהול, מיסוי ריאלי וכו'), האם יש המלצה ברורה?
    תודה!

@מהון-להון
    לא בדקתי כרגע,
    אבל לפי מה שזכור לי,
    עדיף סינטטי.

תודה!

@מהון-להון אין כזה דבר המלצה אחת ברורה שמתאימה לכולם.
    לי אישית יצא שאני מעדיף סינטתית. (לאורך זמן משיגה תשואה טובה יותר)
    כמובן דעתי בלבד לא המלצה.
    זה תלוי אם אתה מעדיף מקסימום תשואה או ללא סיכון צד ג' שמנוהלת ע"י מנהלת הנכסים הגדולה ביותר.

ואם אתה בעניין של כשרות לא נראה לי שבלאקרוק בעניין. אבל תבדוק יכול להיות שכן.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    71 צפיות
    ש
    @מחשב-מסלול-מחדש יש עוד סיבה שצריך כשרות כיון שאת יתרות המזומן הם משקיעים באג"ח
  • 1 הצבעות
    21 פוסטים
    440 צפיות
    בוטח בה'ב
    @שמיל-שמיל אני חלילה לא זלזלתי בזכות של יהוד להתפרנס כמו שכתבתי בתכלס מה עדיף, מסחר עצמאי או קופת גמל?: אבל זה בסדר גמור ולגיטימי שיש תגמולים הנקודה שרציתי לעורר זה שאדם פונה לאיש מקצוע חשוב שידע את מכלול האינטרסים הקיימים ויקח את זה בשיקול הנתונים בפרט שלא כולם הגונים וחכמים כמו @ה.-שלמה לכתוב את זה בגילוי נאות
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    87 צפיות
    א
    @רואה-את הנולד עיין מה שכתבו כאן ארגון בנקל.
  • 0 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    אחרי שקבעו שעבודה היא חוסר ביטחון, שוק ההון זה הימורים, וחיסכון זה כפירה – הם מציעים ייעוץ "בלי אינטרסים", כדי לוודא שהמסלול שלך יניב מספיק... להחזיר את ההלוואה שהם נתנו לחתונה של הילדים שלך...
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.